femara kullananlar ve hamile kalanlar

Buna bi doktorun karar vermesi gerekli. Cunku benim rastladigim hep besgunluk periyotlarda kullandiriyor doktorlar. O yuzden zaman kaybetmeden baska doktora gozukmende fayda var bu ayi degerlendirmek istiyorsan

hemen randevu alacam şimdi bir arkadaşım önermişti bide ona alayım randevu devlette gerçi aama randevu yoksada fişle gider sıra beklerim ne yapimm

aldım canım yarın öğleden sonraya varmış randevusu bide o doktora göstereyimm dua et benim için o kadar ilaç cevası çekiyoruz derdimize derman olsun inş

Amiin insallah canim dualarim seninle. Yarin durumdan haberdar edersin. Rabbim gittigimiz yollari hakkimizda hayirli eylesin

amin canım zaten yine araştırıcam bu ayı kybetmemek için gidiyorum buna iyi bir doktor bulup ona gidicem en azından bu bu ay ki takibi yapsın yarın 2 buçukta randevu geldikten sonra mutlaka yazarım

Hadi bakalim hayirli haberler vereceksin insallah

canım geldim doktordan öteki doktorun söylediklerinin tam tersini söyledi ek olarak eşime sigarayı bırak dedi adetin 3. günü gel dedi bu ay gitti öteki doktorun yüzünden eşimde diyor çok tecrübeli birine benziyor diye inş deva olur derdimize adam diyo sana tedavi bile başlamamış nasıl tüp bebek diye gönderiyor tüp bebeğe gitsende tutmaz ki bu şekilde önce ilaç tedavisi şart dedi rabbim duysun sesimizi inş en hayırlı şekilde alırız bebeğimizi kucağımıza

Cook sevindim. Iyiki dun randevu aldin. Allah diger doktoru ve onu gibi olanlari islah etsin. Aklin yolu bir daha seni iyice arastimadan etmeden tup bebek demesi kolay. Rabbim gittigimiz yollari hayirli eylesin insallah

inşallah canım edetin 3. günü gidicem yeni tedavi süreci başlicak spora başlıyorum bugün bende doktor dedi rabbim yüzümüzü güldürsün şu an nasıl rahatladım anlatamam neden rahatladım biliyormusun bu doktora çok güvendim bende eşimde.yani adamın tecrübeli olduğu o kadar belli ki inş derdimize deva olur

Kızlar bugün başladım femeraya ..

Amin inşallah . .

Bende kizima femera ve ovitrelle hamile kaldim. 2. Ayimda :) simdi ikinci bebisi dusunuyoruz bu ay doktor kontrolunde femeraya başladık 6 gun gunde iki adet kullandim. 13. Gun bir sag bir solda iki adrt yumurta vardi olgun 14.gun yani pazar gunu catlatma ignesini vuruldum. Simdi beklemedeyim pzt ve bugun inanilmaz kasik agrim vardi. Doktorum 12. Gun test yapmami istedi .. bakalim bu sefer ne kadar surede tutucak beklemedeyim

femera bana etki etmedi canım daha doğrusu doktor yumurta takibi bile yapmadı doktorumu değiştirdim bende bu ay başlicam tedaviye rabbim herşeyin en hayırlısını versin şifa versin bizlere

Kızlar bugün 2. günüm bitti ara ara kasıklarımda hareketlenmeler oluyo.
İlaç çok ağır geliyo halsizlik filan yapıyo ani yorgunluk vs.
Ama yılmadan yola devam..

Canm femarayla mı gebe kaldin bu femarayi devlet karşılıyor mu

Arkadaslar femara nin esas kullanim alani gogus kanseri tedavisinde oldugu icin sgk karsilamiyor. Ilac fiyati 112 tl icinde 30 tablet var. Yani yaklasik 3 aylik tedavi ilacidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…