femara kullananlar ve hamile kalanlar

Arkadaslar bende Yarın femera alcam ertesi gün başlıyorum dr adetin 5. Günü gel görim seni başlıyalim dedi ama 5. Gün gitmiycem adet 5. Günü basliycam 12.13. Gün gitcem burdaki özel muaynesi 135 dr 12 gün sonra çağıracak 10 günü gectik diye 135 daha geçen ay 10. Gün cagirmadi 12.gün gel dedi gittim geç kaldik hoppa bu ayda gene başa sardik femera burda 147tl

canım bu kadar para dökünüyoruz birde bir çok doktor bizimle farenin keddiyle oynadığı gibi oynuyor hastalara müşteri zihniyetiyle yaklaşıyorla bu topiktede var bir kaç sayfa geriden okursan anlicaksın bana bu femerayı başlayan doktorda özeldeydi bir dünya para döktük ama hem bu ayım boşa gitti hem para hemde psikolojimi bozdu o dönem devlet hastanesinde buldum iyi bir doktor bu ay ondan devam ediyorum işini iyi yapan doktorlarda var ama bir çoğu malesef kapitalizmin esiri olmuş durumda yerinde olsam devlette iyi bir doktor araştır ona git çünkü şöyle düşünmek lazım bu sonu belli olmayan bir süreç sana sürekli bugün gel şu gün gel dicek yeri gelecek 1 gün günü geçti diye bir daha muayene ücreti vereceksin gel dediği gün gitmen gerek maddi durumunu zorlicaksa değiş canım doktorunu yazık yani hem masraf hem hayal kırıklıkları birikiyor

Bende hic boyle birsey duymadim benim doktorunda ozel ama femara ya başladığınızda ilac bittikten 2 gun sonra cagidi sonra 3 gun sonra tekrar ustune ustluk ilk fenaraya basladigimda birtek muaybe aldi gerisini kontrol dedi ucret aldirmadi bence daha bekleme baska doktora git ne büyük terbiyesizkik yapilan. Cok kizdim yani ; (

Her 10 gun geçtimi sistem çıkartıyormus ama burda baska çarem yok burda arkadaş tr den dr a gitmiş femera vermis 5. Gün 2tane 5 gun ic birak duzenli gun asiri iliski bekle adet olmadin test yap yoksa farlutal al adet ol tekrar 6 ay yap olur olmadi 6. Ay görüşelim demiş tr de banada dr klomen i ayni yapmıştı 6. Ayda ilk bebisime kaldim sim 8 yaşında esimle ancak 2yildir yan yanayiz ama olmadi bu son aylarda daha takmaya başladım hayırlısı

saol arkadasım.senın bebegın warmı??
Bir oğlum var 8yasinda cok şükür klomen ile oldu oda çok istiyor herkesin çocuğunun peşinden telef oluyor ben istiyorum onu öyle görünce daha bi ayri istiyorum hayırlısı testler negatif çıkınca gidip ona sarılıp uyuyorum eşim ona sarildigimi görünce genemi negatif diyip gülüyor hayırlısı diyor

kyamam cnm.bak ne guzel bı evladın war sukret.sende de mı pko war polıkıstık over sendromu yanı???

Ben ilk gebeliğim yanlış ilaç verdi dr aldırmak zorunda kaldim bendede kist vardi 8cmve 6cm ve başkaları çok sancı yapıyordu dr alalim dedi aldi tedavi ile 1yil sonunda testler negatif çıktı aşılama icin ilaç verdi dr adet ol gel dedi ama adet olmadim bi gittim 7 haftalık ikiz ilac bisey yapmamış ama biri düştü yata yata büyüttüm paşami dogurdum şükür sabir sabir rabbim herkese versin hiç yoktan iyidir bir tanem bal kabağım

aynen cnm sukret bıtane evladın war.Allah bagıslasın.senındemı adetlerın ılacsız gelmezdı???

bende po luyum bende bu ay işe yaramadı canım 10 mm de kaldı adetin 10. günüydü zaten çok kötü bir doktora denk gelmiştim şimdi değiştirdim bu adetime 5 gün var bir umutta diyor içimden sonra büyümüşmüdür acaba diye

Hayır canim benim adetlerim cok duzenlidir klomen dozu yükseldi diye 5.7 gun geçerdi femera yi aldım bumudur bazen yanlış verile biliyorlar burda

Eklentiler

• 14411930515281527902246.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 2.211
Hayır canim benim adetlerim cok duzenlidir klomen dozu yükseldi diye 5.7 gun geçerdi femera yi aldım bumudur bazen yanlış verile biliyorlar burda
Bu canım benim de kullandığım.

Hem klomen hem femera mı kullandın??
Yalnız ben 112 tl'ye aldım..

Evet ilaçtan ben de umutluyum, 3 sene oluyor benimde.. Bence acele etme, tüp bebek için..
Olumsuz olursa onun yıkımı da ağır olur hem maddi hem manevi..
İşinin ehli bir doktor bulman yeterli..
mrb arkadasim.femarayi kulandim fakat etki etmedi sanirim.tup bebek deniyoruz bu c.tesi yumrta toplama islemi var.Rabbim herkeze gönlünden geceni versin zor bi surec.

mrb arkadasim.femarayi kulandim fakat etki etmedi sanirim.tup bebek deniyoruz bu c.tesi yumrta toplama islemi var.Rabbim herkeze gönlünden geceni versin zor bi surec.
Evet arkadaşım zor.. Yaşayan bilir ancak.. Rabbim nasip eder inşallah . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…