Bende hic boyle birsey duymadim benim doktorunda ozel ama femara ya başladığınızda ilac bittikten 2 gun sonra cagidi sonra 3 gun sonra tekrar ustune ustluk ilk fenaraya basladigimda birtek muaybe aldi gerisini kontrol dedi ucret aldirmadi bence daha bekleme baska doktora git ne büyük terbiyesizkik yapilan. Cok kizdim yani ; (Arkadaslar bende Yarın femera alcam ertesi gün başlıyorum dr adetin 5. Günü gel görim seni başlıyalim dedi ama 5. Gün gitmiycem adet 5. Günü basliycam 12.13. Gün gitcem burdaki özel muaynesi 135 dr 12 gün sonra çağıracak 10 günü gectik diye 135 daha geçen ay 10. Gün cagirmadi 12.gün gel dedi gittim geç kaldik hoppa bu ayda gene başa sardik femera burda 147tl
Büyür büyür neden olmasın inşallah sabır inanç hayırlı zamanlarda bebislerin olur inşallahkızlar bnde pko war kendı kendıme adet olamıyorum.klomenle buyumedı yumurtam.femarayla buyurmu sızce((
Büyür büyür neden olmasın inşallah sabır inanç hayırlı zamanlarda bebislerin olur inşallah
Bir oğlum var 8yasinda cok şükür klomen ile oldu oda çok istiyor herkesin çocuğunun peşinden telef oluyor ben istiyorum onu öyle görünce daha bi ayri istiyorum hayırlısı testler negatif çıkınca gidip ona sarılıp uyuyorum eşim ona sarildigimi görünce genemi negatif diyip gülüyor hayırlısı diyorsaol arkadasım.senın bebegın warmı??
Bir oğlum var 8yasinda cok şükür klomen ile oldu oda çok istiyor herkesin çocuğunun peşinden telef oluyor ben istiyorum onu öyle görünce daha bi ayri istiyorum hayırlısı testler negatif çıkınca gidip ona sarılıp uyuyorum eşim ona sarildigimi görünce genemi negatif diyip gülüyor hayırlısı diyor
Ben ilk gebeliğim yanlış ilaç verdi dr aldırmak zorunda kaldim bendede kist vardi 8cmve 6cm ve başkaları çok sancı yapıyordu dr alalim dedi aldi tedavi ile 1yil sonunda testler negatif çıktı aşılama icin ilaç verdi dr adet ol gel dedi ama adet olmadim bi gittim 7 haftalık ikiz ilac bisey yapmamış ama biri düştü yata yata büyüttüm paşami dogurdum şükür sabir sabir rabbim herkese versin hiç yoktan iyidir bir tanem bal kabağım
Bu canım benim de kullandığım.Hayır canim benim adetlerim cok duzenlidir klomen dozu yükseldi diye 5.7 gun geçerdi femera yi aldım bumudur bazen yanlış verile biliyorlar burda
mrb arkadasim.femarayi kulandim fakat etki etmedi sanirim.tup bebek deniyoruz bu c.tesi yumrta toplama islemi var.Rabbim herkeze gönlünden geceni versin zor bi surec.Evet ilaçtan ben de umutluyum, 3 sene oluyor benimde.. Bence acele etme, tüp bebek için..
Olumsuz olursa onun yıkımı da ağır olur hem maddi hem manevi..
İşinin ehli bir doktor bulman yeterli..
Evet arkadaşım zor.. Yaşayan bilir ancak.. Rabbim nasip eder inşallah . .mrb arkadasim.femarayi kulandim fakat etki etmedi sanirim.tup bebek deniyoruz bu c.tesi yumrta toplama islemi var.Rabbim herkeze gönlünden geceni versin zor bi surec.
Hayırlı olsun arkadaşımBen bugün femera ya başladım hayırlısı ile inşallah
hayirli olsun.umarim gebe kalirsin..Ben bugün femera ya başladım hayırlısı ile inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?