cnm bende yan etki felan yapmadi cok sukur.ama bebekte olmadi.ben faceden hamilelik ve annelikle ilgili bi sayfada msj yazmistim femara icin.saolsun 1 arkadas ucretsiz yolladı bana.allah razi olsun gonderen arkadastan.ondada ise yaramamis.hayirlisi demekten baska bise gelmiyo elimizden...Çok sağ olun yan etkileri varmı klomen fayda etmedi kist yaptı hala ateş basıyor femera da oluyor mu allahım inşallah olur ilk aydan olursa artik ilaci ihtiyacı olan birine hediye ederim inşallah
mrb canim hosgeldin.allah bagislasin ne guzel bi kizin var.umarim kardesi de olur tez zamanda.yan etkileri kisiye gore degisir sanirim.bende bi etki yapmadi..insaalah sana sifa olur.Kizlar mrb. Ben yeni uye oldum ama uzun zamandir takip ediyorum. Bende buay klomen ve famera kullancam. Temmuzda klomen catlatma iğnesi yaptik bi sonuc alamadik. Kist oluştu. Bu ay artik umutluyum. Doktorum famera kullanalim dedi. Bi hastasi böylece hamile kalmis. Acaba bu famera ilacin yan etkileri falan varmi. Famerayi kullanip kacinci ayında hamile kaldiniz. Allahima cok şükür 6yasinda bir kizim var. Allahım nasip eder ins. Ikinciyi. Allah isteyen herkese versin.
herkese merhabalar,
Şimdi catlatma iğnesi yapmadimi yani sonuclarini yaz lütfen kafa fena ates basiyo vok umutsuzum femerada bugün 2. Günüm hayırlı habetletini alitim inşallah
cnm bende yan etki felan yapmadi cok sukur.ama bebekte olmadi.ben faceden hamilelik ve annelikle ilgili bi sayfada msj yazmistim femara icin.saolsun 1 arkadas ucretsiz yolladı bana.allah razi olsun gonderen arkadastan.ondada ise yaramamis.hayirlisi demekten baska bise gelmiyo elimizden...
mrb canim hosgeldin.allah bagislasin ne guzel bi kizin var.umarim kardesi de olur tez zamanda.yan etkileri kisiye gore degisir sanirim.bende bi etki yapmadi..insaalah sana sifa olur.
Teşekkür ederim cnm.amin. Allah sanada böyle güzel bir kiz versin ins. Isteyen herkese.cnm bende yan etki felan yapmadi cok sukur.ama bebekte olmadi.ben faceden hamilelik ve annelikle ilgili bi sayfada msj yazmistim femara icin.saolsun 1 arkadas ucretsiz yolladı bana.allah razi olsun gonderen arkadastan.ondada ise yaramamis.hayirlisi demekten baska bise gelmiyo elimizden...
mrb canim hosgeldin.allah bagislasin ne guzel bi kizin var.umarim kardesi de olur tez zamanda.yan etkileri kisiye gore degisir sanirim.bende bi etki yapmadi..insaalah sana sifa olur.
Son durumlarini yaz lütfen catlatma iğne si oldun mu olmadan mi catlamis lütfen pazartesi yaz durumunuherkese merhabalar,
bende bu ay femara kullandım. hikayemden de biraz bahsedeyim belki diğer arkadaşlara fikir olur.
benim sol yumurtalığımda 2 adet biri 2 cm biri 1 cm çikolata kistim var, sağ yumurtalığım temiz. eşimin de morfolojisi %1, dr eşime proxeed plus ve klomen başlattı. ben daha önce klomen kullanmıştım ama ne yazık ki bende faydalı olmadı, yumurtalarım çoktu ama yeterince büyümediler ve rahim duvarım ince kaldı.
ağustos adetimin 5. günü femara'ya başladım. ve rahim filmi çekildim, tüplerim temiz çıktı. kontrole gittiğimde yumurtam 18 mm olmuş rahim duvarımda kalınlaşıp 6mm olmuştu. 1 er gün arayla 3 gün ilişkiden sonra dün tekrar kontrole gittiğimde dr'm 18mm'lik yumurtamı göremedi çatlamış olduğunu düşünüyoruz, rahmimde 9 mm kalılığına ulaşmış. ama en büyüğü 12 mm olan 2-3 tane daha yumurtam var o yuzden çalışmaya devam :) adetimin 22. gününde progesteron testi yaptırmamı istedi. şimdi pazartesi günü tahlilimi yapıp tekrar dr'a gideceğim. ümit taciri olmak istemem ama herşey olumlu gözüküyor demişti, inşallah bu ay olur çünkü artık 1 seneyi geçtiallah isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
bugun yumrta toplama işlemim yapildi.dr. ilk basta 4 yumrtam oldugunu soylemisti.pek iyi degiller demisti simdi 13 tane küçüklu buyuklu yumurtam olmus cok sukur rabbime hepsini aldi.yarin aricaklar kac tanesinin dollendigini.1 tanesi bile yeter.cok ama cok mutlu oldum.
hersey dahil 8 bin olcak.istanbuldayim.bahceci fulya da Güvenç beye gidiyorum.amin cnm cok saol.maliyeti ne kadar cnm tup bebegin?hangi sehirdesin?insallah ywruna kawusursun cnm benim
Son durumlarini yaz lütfen catlatma iğne si oldun mu olmadan mi catlamis lütfen pazartesi yaz durumunu
bugun yumrta toplama işlemim yapildi.dr. ilk basta 4 yumrtam oldugunu soylemisti.pek iyi degiller demisti simdi 13 tane küçüklu buyuklu yumurtam olmus cok sukur rabbime hepsini aldi.yarin aricaklar kac tanesinin dollendigini.1 tanesi bile yeter.cok ama cok mutlu oldum.
Hayırlı olsun inşallah..hersey dahil 8 bin olcak.istanbuldayim.bahceci fulya da Güvenç beye gidiyorum.amin cnm cok saol.
Cevabınız için teşekkürler ederim sizin mesajlarinizi takip ediyorumPazartesi yazarım mutlaka, progesterondan sonra kesin çıkacak çatlayıp çatlmadığı. Bana bu ay çatlatma iğnesi yapmadi, duruma göre bir daha ki ay yapar sanırım
saol guzel dileklerin icin.para umrumda degil cektiklerimize degsin bebisimiz olsun yeter.sali benimde gorusmem var..Biberli pastam
çok sevindim inşallah bu sefer olucak içinde umudun hep olsun arkadaşım..
Ben de bugün çatlatma iğnemi oldum geldim, salı doktor görüşmem var..
Bakalım "Bismillah" dedik, Allah'ın izniyle. . .
asilama fiyatini bilmiyorum ama ararsan telefonda fiyat bilgisi veriyolar.hastaneden ve drumdan cok memnunum.senin icinde hayirlisi olur umarim guzel haberlerini bekliyorum cnmHayırlı olsun inşallah..
Maliyeti yüksek tüp bebeğin ama evladımıza kavuşmamızın değeri paha biçilemez...
Peki aşılamayı kaça yapıyolar acaba orada?
Ben de istanbul'dayım da. .
saol guzel dileklerin icin.para umrumda degil cektiklerimize degsin bebisimiz olsun yeter.sali benimde gorusmem var..
asilama fiyatini bilmiyorum ama ararsan telefonda fiyat bilgisi veriyolar.hastaneden ve drumdan cok memnunum.senin icinde hayirlisi olur umarim guzel haberlerini bekliyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?