femara kullananlar ve hamile kalanlar

Ben iki ay kadar önce burda kktc Lefkoşa da yakın Doğu üniv hastanesi ne gitmiştm bi akraba sor istedi diye sordum tüp bebek 1800euro 2.3 ilac dedi onlarida isterlerse Türkiye den getirebilirler maliyetli ilac degil dedi idi

Canım bende klomen kullandm işé yaramadı ama femera iile yumurtalıklarım büyüdü. İnşallah seninde işine yarar büyür şimdi yumurtlama zamanını bekliyorum salı günü doktora gidicem
Mrb sizin bebis te son durumunuz nedir bende femera kullaniyorum bugün son siz yanliz femarami kullandın bana umut olurmusun

iyi bi doktor mu bari cnm?doktor da cok onemli.cok pahali ya 8 bin((
ben cok memnunum.zaten bu forumda cok begenildigi icin gitmistim.iyiki gitmisim.8 bin gercekten cok ama hakkini veriyolar.ben memnunum.gerci bu tutmazsa 2.sini burda yaptiramam gucum yetmez de.hayırlısı..

Hayırlı geceler kızlar yarın doktor kontrolüm var.. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim..
Bana dua edin. .

Hayırlı geceler kızlar yarın doktor kontrolüm var.. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim..
Bana dua edin. .
Hayırlı haberlerle inşallah olumlu olumsuz rabbim hayırlısıni versin hayırlı zamanlarda inşallah seni takip ediyorum sonucunu yazarsan sevinirim bugün femerada son hap bitti menepoz gibi ateş basıyor sinirlerim bozuk bide kayın validem ve peder de burda bu ay aslinda umutsuzum senin iyi haberlerini alirim inşallah

ben cok memnunum.zaten bu forumda cok begenildigi icin gitmistim.iyiki gitmisim.8 bin gercekten cok ama hakkini veriyolar.ben memnunum.gerci bu tutmazsa 2.sini burda yaptiramam gucum yetmez de.hayırlısı..

ilk tup bebek mi cnm bu?senin ne rahatsizligin war pkomuydu?

İyi geceler ben de bu ay femera kullandım cuma gunu bitti yarın doktora gidicem çok hecanliyim

Heyecandan uyuyamiyorum

canim bnde klomen kullandim bana misin demedi.hic yanit wermedi.gonal f kullandim zar zor buyudu.asilama oldum tutmadi malesef.bana doktor direk igne tedawisi dedi.femaradan bahsetmedi bile.artik neden ole yapti bilemiorum.bu sefer bnde femara isticem doktordan.senin rahatsizligin neydi??pko mu

Evet bende pko var.2ay klomen kullandım yumurtalar büyüdü catladi ama bebis olmadı

Evet bende pko var.2ay klomen kullandım yumurtalar büyüdü catladi ama bebis olmadı

İyi geceler ben de bu ay femera kullandım cuma gunu bitti yarın doktora gidicem çok hecanliyim
Ahh canimm bukadar heyecan yapma bebek oldumu zamani hiic duramazsin bu daga yumurta takibi hakkinda hayırlısı rabbim hayırlısıni nasip etsiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…