Gittim canım sağolasın sorduğun için..canım naptın gittin mi doktora
Yumurtanın bir tanesi 13,5 digeri de 15cmmis perşembe tekrar gidicemSonuç nedirrrr
Sizce yumurtalarının değeri nasılYumurtanın bir tanesi 13,5 digeri de 15cmmis perşembe tekrar gidicem
Gittim canım sağolasın sorduğun için..
Haberler iyi..
Doktorum durumumu çok iyi buldu..
İnşallah beklediğin haberi alırsın
İnşallah beklediğin haberi alırsın
İnşallah asyacım..
Sizce yumurtalarının değeri nasıl
İnşallah asyacım..
senin durumun nsl??
Yumurtalar daha büyür degil miGüzel çatlaması için 19 20 olması gerek..
Büyür kuru incir yemenizi tavsiye ederim..Yumurtalar daha büyür degil mi
_Verda_
bende bugün hastalandım canım doktoru değişmiştim öteki tüp bebek falan demişti hatırlarsan bu yeni bulduğum doktor adetin 3. günü gel dedi ama ben öteki ay gidicem kilo vermeye çalışıyorum aşırı kilom yok ama doktor verirsen tedaviyi olumlu etkiler demişti bende dedim 1 ay geç olsun sonuç alınabilsinde yeter ki öyle işte canım
Rica ederim, iyi akşamlar..Tamam yarın yemeye başlarım teşekkür ederim ilginiz için
İyi akşamlarRica ederim, iyi akşamlar..
Büyür bence persembe olmazsa cuma gayet iyiki benim 16.18 .gun genelde catlar adet dongune gore benim 30 dur meselaYumurtalar daha büyür degil mi
Sen isi riske atma biraz mesai yap catlarsa bulusmalari kolay olur catlamadiysa dr igne yapar 36. Saatte bir araya gelin der ozaman biraraya gelebilir ama sonra catlamis kacirdim demezsin ben gecen ay dr yoktu ertesi gün geldedi bizde gece fazla mesai yaptık bi gittim catlamis yok dedi bidahaki aya felan ama yakin zamanda birlesme varsa gebelik oluşabilir dedi bekledik ama gebelik olmadi o başka bu ay yanliz femera kullandm beklemedeyim ben sende son dutumu yazarsan sevinirimMeraba kizlar. Benim klomen ve famera dun bitti. Yarin doktora gidicem. Aslında bugün gitmem gerekiyordu ama doktorum bugün yok. Yarın gel dedi. Acaba hemen buyumusmudurki yumurta. Catlamaz ins yarina kadar. Klomen ve famera kullanip (ikisini birarada) hemen yumurtalari gelisen varmi acaba.
herkese merhabalar,
bende bu ay femara kullandım. hikayemden de biraz bahsedeyim belki diğer arkadaşlara fikir olur.
benim sol yumurtalığımda 2 adet biri 2 cm biri 1 cm çikolata kistim var, sağ yumurtalığım temiz. eşimin de morfolojisi %1, dr eşime proxeed plus ve klomen başlattı. ben daha önce klomen kullanmıştım ama ne yazık ki bende faydalı olmadı, yumurtalarım çoktu ama yeterince büyümediler ve rahim duvarım ince kaldı.
ağustos adetimin 5. günü femara'ya başladım. ve rahim filmi çekildim, tüplerim temiz çıktı. kontrole gittiğimde yumurtam 18 mm olmuş rahim duvarımda kalınlaşıp 6mm olmuştu. 1 er gün arayla 3 gün ilişkiden sonra dün tekrar kontrole gittiğimde dr'm 18mm'lik yumurtamı göremedi çatlamış olduğunu düşünüyoruz, rahmimde 9 mm kalılığına ulaşmış. ama en büyüğü 12 mm olan 2-3 tane daha yumurtam var o yuzden çalışmaya devam :) adetimin 22. gününde progesteron testi yaptırmamı istedi. şimdi pazartesi günü tahlilimi yapıp tekrar dr'a gideceğim. ümit taciri olmak istemem ama herşey olumlu gözüküyor demişti, inşallah bu ay olur çünkü artık 1 seneyi geçtiallah isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
Canım inşallah hamilesindir ben de bugün gittim doktora solda 18 sağda 15mm yumurtalar doktor iyi dedi yarın sabah çatlatma iğnesi verdison durumumdan bahsedeyim arkadaşlar,
pazartesi günü progesteron testi yaptırmıştım, sonucu 15,3 çıktı. bugün dr kontrolüm vardı,. yumurtam çatlamış progesteron seviyem yeterli rahim duvarımda 13 mm'ye ulaşmış. dr bebekle ilgili var da yok da diyemem dedi. henüz birşey görebilmek için çok erkenmiş. ama benim tarafımda hersey olumlu gidiyor. inşallah bu ay olur. reglim 3-4 gün gecikirse kan testi yaptırmamı söyledi. şu an bekleme aşamasındayım 21-22 eylül gibi birşeyler belli olabilir hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?