femara kullananlar ve hamile kalanlar

İnşallah asyacım..
senin durumun nsl??
_Verda_
bende bugün hastalandım canım doktoru değişmiştim öteki tüp bebek falan demişti hatırlarsan bu yeni bulduğum doktor adetin 3. günü gel dedi ama ben öteki ay gidicem kilo vermeye çalışıyorum aşırı kilom yok ama doktor verirsen tedaviyi olumlu etkiler demişti bende dedim 1 ay geç olsun sonuç alınabilsinde yeter ki öyle işte canım

Evet biliyodum doktor değişikliği yaptığını.. Doktorla anlaşmak çok önemli canım.. Rahminde dinlenir 1 ay boyunca iyi karar vermişsin, bu arada kuru inciri tavsiye ederim sana da, ben çok yedim, bazen suyunu içtim ama hergün mutlaka yedim.. Şu an 15 tane yumoşum var, inşallah kavuşurum bu ay yavruma... Rabbim çabalarımızı boş çıkartmasın..

Meraba kizlar. Benim klomen ve famera dun bitti. Yarin doktora gidicem. Aslında bugün gitmem gerekiyordu ama doktorum bugün yok. Yarın gel dedi. Acaba hemen buyumusmudurki yumurta. Catlamaz ins yarina kadar. Klomen ve famera kullanip (ikisini birarada) hemen yumurtalari gelisen varmi acaba.

Sen isi riske atma biraz mesai yap catlarsa bulusmalari kolay olur catlamadiysa dr igne yapar 36. Saatte bir araya gelin der ozaman biraraya gelebilir ama sonra catlamis kacirdim demezsin ben gecen ay dr yoktu ertesi gün geldedi bizde gece fazla mesai yaptık bi gittim catlamis yok dedi bidahaki aya felan ama yakin zamanda birlesme varsa gebelik oluşabilir dedi bekledik ama gebelik olmadi o başka bu ay yanliz femera kullandm beklemedeyim ben sende son dutumu yazarsan sevinirim

son durumumdan bahsedeyim arkadaşlar,

pazartesi günü progesteron testi yaptırmıştım, sonucu 15,3 çıktı. bugün dr kontrolüm vardı,. yumurtam çatlamış progesteron seviyem yeterli rahim duvarımda 13 mm'ye ulaşmış. dr bebekle ilgili var da yok da diyemem dedi. henüz birşey görebilmek için çok erkenmiş. ama benim tarafımda hersey olumlu gidiyor. inşallah bu ay olur. reglim 3-4 gün gecikirse kan testi yaptırmamı söyledi. şu an bekleme aşamasındayım 21-22 eylül gibi birşeyler belli olabilir hayırlısıyla.

Canım inşallah hamilesindir ben de bugün gittim doktora solda 18 sağda 15mm yumurtalar doktor iyi dedi yarın sabah çatlatma iğnesi verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…