femara kullananlar ve hamile kalanlar

A Ahmus
Çok sevindim yumurtaların durumu iyi.
Hadi inşallah

Arkadaşlar Merhaba bnimde çarşamba kontrolüm vardı doktor yumurtlaman olmuş dedu gecen ay yumurtlama yoktu femara kullandım faydası oldu ama doktor kaçtane yumurtan var kac milim demedi ultrason kağıdında dört tane 15 ml 17 ml 13ml 16 ml die bi yer var bunlar yumurtakar mi sizce anlayamadım

nootropil öncelikle günaydın.. evet onlar yumurta sayın canım.. ben de femera kullandım.. çatladı benimkiler.. test günümü bekliyorum..

_Verda_ şimdi ne testi yaptıracaksın, beta hcg mi? yoksa progesteron mu? geçmiş mesajlarına baktım ama yakalayamadım. inşallah hayırlı haberler alırsın.
bende artık reglimin tarihini bekliyorum beta hcg için.

Femera güzel cevap vermiş 4 tane yumurta iyi inşallah hamile kalırsın

nootropil öncelikle günaydın.. evet onlar yumurta sayın canım.. ben de femera kullandım.. çatladı benimkiler.. test günümü bekliyorum..
Ayy canm cok sevindim bizde bu ginleri degerlendirmeye çalışıyoruz ayin 29 na kadar beklicem adet olmazsam bnde test yapcam hakkimizda hayırlısı olur inşallah

Haklisin cnm
Haklisin cnm. Bende oyle yaptim. Yumurtam solda 18 mlim olmuş. Dun catlatma ignemi oldum. Ya sizce tek yumurtayla bu is olurmu bilemedim. Ne guzel bazi arkadaslarin 3-4tane. Bide dünden beri incir kurunu uyguluyorum esimede keçiboynuzu. Bakalim bekleyip gorucez. Allahim ins. Dualarimizi kabul ederde bebislerimizi saglicakla kucagimiza aliriz.

Gebelik testi yapıcam canım çatladı çünkü benim yumurtalar..
Doktora gittiğim gün muayene oldum, çoğu çatlamış
döllenmeye hazır dedi.. Bu hafta için gün aşırı ilişki önerdi..
Nasip bakalım.. Rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin..

Ayy canm cok sevindim bizde bu ginleri degerlendirmeye çalışıyoruz ayin 29 na kadar beklicem adet olmazsam bnde test yapcam hakkimizda hayırlısı olur inşallah
İnşallah şekercim, femera bana iyi geldi sana da kullanan herkese iyi gelir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…