İnşallah canım teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda anne oluruz hepimiz
sağolasın inşallah.Canım inşallah hamilesindir ben de bugün gittim doktora solda 18 sağda 15mm yumurtalar doktor iyi dedi yarın sabah çatlatma iğnesi verdi
İnşallahİnşallah canım teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda anne oluruz hepimiz
Femera güzel cevap vermiş 4 tane yumurta iyi inşallah hamile kalırsınArkadaşlar Merhaba bnimde çarşamba kontrolüm vardı doktor yumurtlaman olmuş dedu gecen ay yumurtlama yoktu femara kullandım faydası oldu ama doktor kaçtane yumurtan var kac milim demedi ultrason kağıdında dört tane 15 ml 17 ml 13ml 16 ml die bi yer var bunlar yumurtakar mi sizce anlayamadım
Ayy canm cok sevindim bizde bu ginleri degerlendirmeye çalışıyoruz ayin 29 na kadar beklicem adet olmazsam bnde test yapcam hakkimizda hayırlısı olur inşallahnootropil öncelikle günaydın.. evet onlar yumurta sayın canım.. ben de femera kullandım.. çatladı benimkiler.. test günümü bekliyorum..
İnşallah canmFemera güzel cevap vermiş 4 tane yumurta iyi inşallah hamile kalırsın
Haklisin cnm. Bende oyle yaptim. Yumurtam solda 18 mlim olmuş. Dun catlatma ignemi oldum. Ya sizce tek yumurtayla bu is olurmu bilemedim. Ne guzel bazi arkadaslarin 3-4tane. Bide dünden beri incir kurunu uyguluyorum esimede keçiboynuzu. Bakalim bekleyip gorucez. Allahim ins. Dualarimizi kabul ederde bebislerimizi saglicakla kucagimiza aliriz.Sen isi riske atma biraz mesai yap catlarsa bulusmalari kolay olur catlamadiysa dr igne yapar 36. Saatte bir araya gelin der ozaman biraraya gelebilir ama sonra catlamis kacirdim demezsin ben gecen ay dr yoktu ertesi gün geldedi bizde gece fazla mesai yaptık bi gittim catlamis yok dedi bidahaki aya felan ama yakin zamanda birlesme varsa gebelik oluşabilir dedi bekledik ama gebelik olmadi o başka bu ay yanliz femera kullandm beklemedeyim ben sende son dutumu yazarsan sevinirim
_Verda_ şimdi ne testi yaptıracaksın, beta hcg mi? yoksa progesteron mu? geçmiş mesajlarına baktım ama yakalayamadım. inşallah hayırlı haberler alırsın.
bende artık reglimin tarihini bekliyorum beta hcg için.
İnşallah şekercim, femera bana iyi geldi sana da kullanan herkese iyi gelir umarım..Ayy canm cok sevindim bizde bu ginleri degerlendirmeye çalışıyoruz ayin 29 na kadar beklicem adet olmazsam bnde test yapcam hakkimizda hayırlısı olur inşallah
Ben de bugün çatlatma iğnesi oldum inşallah hamile kalırız hepimiz
Pregnyl değil choriomon 5000 vuruldumİnşallah ahmus, pregnyl mi vuruldun.. Hadi inşallah şifa olur..
Pregnyl değil choriomon 5000 vuruldumİnşallah ahmus, pregnyl mi vuruldun.. Hadi inşallah şifa olur..
Pregnyl değil choriomon 5000 vuruldum
Bana doktor catlatma iğnesi vermedi gerek yok dediİnşallah ahmus, pregnyl mi vuruldun.. Hadi inşallah şifa olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?