Darısı bize inşallahben de bu hafta hamile olduğumu öğrendim femara sebep oldu galiba
Biz de femera kullandik.İnşallah biz de guzel haber alırızben de bu hafta hamile olduğumu öğrendim femara sebep oldu galiba
Pregnyl değil choriomon 5000 vuruldum
Bana doktor catlatma iğnesi vermedi gerek yok dedi
Ben geçer ay pregbyl vuruldum bu ay choriomon verdiPeki arkadaşım ben pregnyl vuruldum da ondan sorayım dedim :)
Ben geçer ay pregbyl vuruldum bu ay choriomon verdi
İnşallah canımHmm hayırlısı artık, bakalım nasip olsun inşallah. .
Kubra hayırlı olsun biraz hikayeni anlatirmisin bana adetin 5. Gunu 2tane bitince gun asiri ilişki ve sonrasında bekle gününü adet olmazsan test yap yoksa bekle bi dahaki adet in 5. Günü görüşürüz dedi dr daha once doğal yolla gebeliklerim oldugu için ve yumurtalik rezerveletim çokiyi olunca senden çok umutluyum dedi ...ama ben umutsuzum hayırlısıben de bu hafta hamile olduğumu öğrendim femara sebep oldu galiba
Bende 30 unu bekliycem durumunu yazarmisiinAyy canm cok sevindim bizde bu ginleri degerlendirmeye çalışıyoruz ayin 29 na kadar beklicem adet olmazsam bnde test yapcam hakkimizda hayırlısı olur inşallah
Canm benim 5 kaybim var kan pıhtılaşmasi var ama 8 ay once yone düşük yaptım 3 aydir korunmadigimiz halde gebe kalmadim doktorum bu süreci biraz hizlandiralim dedi ve cen ay hic yumurtlamam yoktu femaraya başladım doktor hem kaliteli yumurtan olsun dedi düşük riskini biraz daha azaltır dedi gecen çarşamba adetin 13. günüydü kontrolde 4 tane yumurtan var dedi catlatma ignesine gerek yok dedi gün aşırı ilişki önerdi ayin 29 unu bekliyorum adet olmazsam test yapcam gebeysem yine gidcem durum boyle isteBende 30 unu bekliycem durumunu yazarmisiin
meraba aylin umutsuzluk bu işin en olumsuz etkilerinden birisi ben aylarca klomen ve estrofem kullandım yumurtam sadece bir kez oluştu geçen ay doktorum femara deneylim dedi denedik ve yine yumurta gelişmedi doktorum daha elimden gelen bişey kalmadı aşılamaya başla başka hastanede dedi bende karar aldım yıl başından sonra gidecektim ama bu ay günüm geçti evde test yaptım 2 çizgi bi daha yaptım yine 2 çizgi soluğu hastanede aldımKubra hayırlı olsun biraz hikayeni anlatirmisin bana adetin 5. Gunu 2tane bitince gun asiri ilişki ve sonrasında bekle gününü adet olmazsan test yap yoksa bekle bi dahaki adet in 5. Günü görüşürüz dedi dr daha once doğal yolla gebeliklerim oldugu için ve yumurtalik rezerveletim çokiyi olunca senden çok umutluyum dedi ...ama ben umutsuzum hayırlısı
inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız :)Biz de femera kullandik.İnşallah biz de guzel haber alırız
İnşallahinşallah hayırlı sonuçlar alırsınız :)
Çatlama nin böyle ağrılar yaparmis igneninde yumurtalara verdiği uyarmaya bağlı böyle etkisi vaarmis diye duymuştumBen dün çatlatma iğnesi oldum bugün sag kasigim ve boslugum çok agriyor neden olabilir aceba
Kist oluşmamıştır değil miÇatlama nin böyle ağrılar yaparmis igneninde yumurtalara verdiği uyarmaya bağlı böyle etkisi vaarmis diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?