femara kullananlar ve hamile kalanlar

ben de bu hafta hamile olduğumu öğrendim femara sebep oldu galiba
Kubra hayırlı olsun biraz hikayeni anlatirmisin bana adetin 5. Gunu 2tane bitince gun asiri ilişki ve sonrasında bekle gününü adet olmazsan test yap yoksa bekle bi dahaki adet in 5. Günü görüşürüz dedi dr daha once doğal yolla gebeliklerim oldugu için ve yumurtalik rezerveletim çokiyi olunca senden çok umutluyum dedi ...ama ben umutsuzum hayırlısı

Bende 30 unu bekliycem durumunu yazarmisiin
Canm benim 5 kaybim var kan pıhtılaşmasi var ama 8 ay once yone düşük yaptım 3 aydir korunmadigimiz halde gebe kalmadim doktorum bu süreci biraz hizlandiralim dedi ve cen ay hic yumurtlamam yoktu femaraya başladım doktor hem kaliteli yumurtan olsun dedi düşük riskini biraz daha azaltır dedi gecen çarşamba adetin 13. günüydü kontrolde 4 tane yumurtan var dedi catlatma ignesine gerek yok dedi gün aşırı ilişki önerdi ayin 29 unu bekliyorum adet olmazsam test yapcam gebeysem yine gidcem durum boyle iste

[QUOTE="nootropil, teşekkür ederim cevabın için hikayemiz az biraz benziyor bir oğlum var bir düşük yaptım bidaha hamilelik olmadi klomen le yumurtalar oldu 8.10 tane felan ama bide kist oldu gebeliği engelledi bu ay femera kullandim bu günleri degerlendiriyorum 30unu bekliycem hayırlısı dr iğneye gerek duymadı bekliyorum herkese hayırlısı olsun inşallah

Benim gebeliklerimi evde testte göremem en az 2 hafta geçmeli ki görebilmek için ama ertesi gün bulantılar başlıyor yani daha önceki gebeliklerim böyle idi ilk gebelik te bu yüzden yanlış ilaç kurbani oldum tavsiyem 10 .15 gün beklemek zaaten günüm pek geçmez bu tedaviler etkilemezse

meraba aylin umutsuzluk bu işin en olumsuz etkilerinden birisi ben aylarca klomen ve estrofem kullandım yumurtam sadece bir kez oluştu geçen ay doktorum femara deneylim dedi denedik ve yine yumurta gelişmedi doktorum daha elimden gelen bişey kalmadı aşılamaya başla başka hastanede dedi bende karar aldım yıl başından sonra gidecektim ama bu ay günüm geçti evde test yaptım 2 çizgi bi daha yaptım yine 2 çizgi soluğu hastanede aldım ve doktorum hayırlı olsun gebesin dedi geç yumurtlamışım tam umudumu kestiğim anda bu ay hiç bebek kelimesi bile gelmemişti aklıma oysa darısı size ve isteyen herkese dualarımdasınız

Ben ilk çocuğumda klomen ve hiç cevap yoktu aşılama tedavisi başlandı testler den sonra ve bir ilac verildi 21gun sonra adet olcaksn 3. Gun gel dedi ama adet olmadim tekrar kanda gebeliğe bakildi Geç yumurtlamisim bi baktik ki ikiz gebelik teki düştü amna bir oğlum oldu çok şükür bu kezde enson ay günüm geçti bütün belirtiler vardi dr gitcektim ki sabah adet oldum umutlarım yıkıldı hayırlı sii herkese inşallah

Ben dün çatlatma iğnesi oldum bugün sag kasigim ve boslugum çok agriyor neden olabilir aceba

Kizlar yaa çok kötüyüm karnımda inanılmaz agri var yürürken bile sanki içinde taş varmış gibi ağrıyor yumurtar vok mu büyüdü acaba (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…