femara kullananlar ve hamile kalanlar

Kizlar yaa çok kötüyüm karnımda inanılmaz agri var yürürken bile sanki içinde taş varmış gibi ağrıyor yumurtar vok mu büyüdü acaba (
Çok yumurtan olmuş tur belki çatlamistir kötü düşünme yarın imkanın varasa bi dr a git yada alo de bu arada yat dinlen sıvı tüket malum su herşeye yardımcı ağrı yüzünden sıvısız kalma sabah durumunu yaz benimde geçen çok ağrım vardı hem sağ hem solda sanki sanki kosmus dalağim şişmis ağrısı gibi sogukta bi ter geliyordu arada ama sabaha geçti

Bu iki saattir geçti ağrım bence yumurtam tam büyüdü ve catladi o ağrı ondandir inşallah o agriyla belki catlamistir die bide yakınlaşma oldu mahf oldum umarım boşa gitmez bu çektiklerimiz

Arkadaşlar size bir sualim olucak şimdi ben 30agsts adet1. Gün 3eylül femera 5gun eylül 7bitti ilişki günleri hangi tarihler yani yada size hangi günler dendi

Arkadaşlar size bir sualim olucak şimdi ben 30agsts adet1. Gün 3eylül femera 5gun eylül 7bitti ilişki günleri hangi tarihler yani yada size hangi günler dendi
Yakın zamanlarda kullanmışiz ben de 29 ağustos adetin 1.günü 31 agusta femara 10 eylul birliktelik 11eylulde çatlatma ignesi oldum 12_13eylulde birliktelik

Işte ben çatlama iğnesi olmadım yumurtalar kendi Çatlıyacak ağrı sızı şiş belirtiler bitti ilaç bitti 2.3. Gün vardı şuan rahatım klomende ilac bitti ertesi 5 düzenli hergün di 6. Ayda tutmuştu hesaplıyici lar da da mantiksiz geldi

Şu an herkes bekleme aşamasında sanırım. Allah güzel haberler almamızı nasip etsin. Ben Pazartesi'ye kadar hastalanmazsam kan testi yaptıracağım, ama korkuyorum artık ya yoruldum cidden.

Şu an herkes bekleme aşamasında sanırım. Allah güzel haberler almamızı nasip etsin. Ben Pazartesi'ye kadar hastalanmazsam kan testi yaptıracağım, ama korkuyorum artık ya yoruldum cidden.
Evet beklemedeyiz hayırlı haberini alırız inşallah ben çok umutlu değilim olsa dahi Doğana kadar inanmam herhal klomen benzeri ilaclar gününu geçirtiyor testte pozitif çıkıyor amma bekliyosun bidahaki test icin adet oluyodum yada2. Test negatif çıkıyordu bu ay çok umutsuzum dr gitmedik k validem k peder yanimda birlikteliğe dikkat etmedim olsa dahi bir süre yatamadim hep bisey oldu kalktım zor yani ama sizlere dua ediyorum rabbim 1tane olsun versin isteyenlere sizlere inşallah pazartesiyi bekliycem lütfen yaz

ateş ölçümü ile de bakabilirsiniz yarin sabah uyandığınızda saat 10 dan önce enaz 4 saattir uyuyor olmalisin ölçüm 37.ve üzeri ise yarin ertesi gun ve pazartesi hala yükseliyor sa umutlana bilirsin yani 37.ertesi gene37 ise pazartesi de 37.1 ise ama 36.9 olursa adet olucaksindr dr lada konuşmuştum şimdilerde yani 6 aydir tutuyor Ateş düştüğü gün yada ertesinde adet olurum

Ben bugün adet oldum, umutlar sonraki aylara kaldı. Inşallah sizler güzel haberler alırsınız.

bende 1 eylül femaraya başladım doktor 9 eylülde muayene etti yumurtlaman var dendi 9 10 11 eylül ilişki önerdi ama bn hayatımda bukadar acı çekmedim 11 eylülden sonra a kadar sancım vardı ki 4 gün falan sürdü ilişki esnasında çok acı çekiyordum yumurtalar büyümüş ondan dedler bu 3 gündür de belim kırılmış gibi ağrıyr bnde şuan beklemediym bakalım hayırlısı artık bnde çatlatma iğnesi olmadım

ben geçen ay kullandım hiç öyle ağrı falan yapmamıştı canım yani ne bel ağrısı ne kasık ağrısı dr la görüşseydin bir keşke

Aynı belirtiler bende de oldu

Aynı belirtiler bende de oldu
Folik asit kullanıyormusun yumurta çatlarsada ağırir döllenme olursa ağrı artar folik asit 1ise 2yap belin rahatliyor zaaten gebelikle folik asit doz değişir bendede vardı folik asit 2almaya başladım geçti sonrada adet oldum ama inşallah senin bebisten dir

Evet kullanıyorum 1tane bir de protestan kullanıyorum

Kizlar bende beklemedeyim. Hayirlisi bakalim. 11 eylül de catlatma ignemi olmustum. Ne gün test yapmalıyım. Bide bu iki gundur kasiklarim bi garip. Agriyo gibi. Hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…