femara kullananlar ve hamile kalanlar

adet günün ne zaman yaa bn çok yemek yiyiyorum folik asitten olabilir mi acaba off gebelik olmazsa çok üzülürüm yalnızlıktan sıkıldım bi bebeğe çok ihtiyacımız varr
Ama gebelik genelde iştah ta azalma olur onu ilaç yapıyoumutlanmak yok üzülüyoruz umutsuzlukta yok bigün olucak oda zamanıni bekliyordur

Benim belim çok agriyor bazen kasıklarımda agriyor
Evet yaa bnde de öyle oluyor hatta şuan sancim var yaa kendimi kaptırmak istemiyorum ama ister istemez insan hayallere kapiliyor bn klomenle hemen kullandığım ay hamile kaliyordum femarayla nasıl olur bilmiyorum gerci gebe kalsam da sevinemiyorum yine düşecek die bu defa her günüm korkuyla geçecek her lavaboya gidişim korkuyla olacak

Düşük olmasın diye doktor ilaç vermiyor mu

Veriyorda yinede düşüyor yapnadigimiz şey kalmadı bağışıklığin zayif dedi en son doktorum kortizon kullanmam gerektiğini söyledi onunda riski çok olduğu için eşim istemiyor bizde öyle deniyoruz ne zaman olursa artık

Bende eşimden gizli 3 gün önce kortizona başladım çok arastirdim her doktor onermiyor cok nadir ama bn bidaha böyle bişey yaşamak istemiyorum cunku gücüm kalmadıbelki olur bu defa

Kızlar Rabbim'e şükürler olsun.. Hamileyim.. Sizinle de paylaşmak istedim..

Ben klomen kullandığım da bütün belirtilri yapardı bel ağrısı kasık ağrısı adet sancısı ama günüm de geçer di varmiki diye uçmaya başlardim ama birden adet olur ani bir iniş bulutlar dan femera hiç birşey yapmiyor ilac bitti 5 gün sıkıntıliydim Karnım şişti kasiklarim cok ağrıdı ama bitti 9. 10gunum var rahatım agri sizi şiş iştah herşey aynı hatta yürüyüş yapmayada başladım 2 kg da vermişim ama uykularim bozuk bazen çok geliyor yatmaya yelkenim kaçıyor bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…