adet günün ne zaman yaa bn çok yemek yiyiyorumAynı belirtiler bende de oldu
ben de bu hafta hamile olduğumu öğrendim femara sebep oldu galiba
Gecen ay 29.unda olmuştumadet günün ne zaman yaa bn çok yemek yiyiyorumfolik asitten olabilir mi acaba off gebelik olmazsa çok üzülürüm yalnızlıktan sıkıldım bi bebeğe çok ihtiyacımız varr
Ama gebelik genelde iştah ta azalma olur onu ilaç yapıyoumutlanmak yok üzülüyoruz umutsuzlukta yok bigün olucak oda zamanıni bekliyorduradet günün ne zaman yaa bn çok yemek yiyiyorumfolik asitten olabilir mi acaba off gebelik olmazsa çok üzülürüm yalnızlıktan sıkıldım bi bebeğe çok ihtiyacımız varr
Ayniyiz seninle:)Gecen ay 29.unda olmuştum
İnşallah hamileyizdirbende 30 du 29 olmali bu ay hayırlısı
Evet yaa bnde de öyle oluyor hatta şuan sancim var yaa kendimi kaptırmak istemiyorum ama ister istemez insan hayallere kapiliyor bn klomenle hemen kullandığım ay hamile kaliyordum femarayla nasıl olur bilmiyorum gerci gebe kalsam da sevinemiyorum yine düşecek die bu defa her günüm korkuyla geçecek her lavaboya gidişim korkuyla olacakBenim belim çok agriyor bazen kasıklarımda agriyor
Düşük olmasın diye doktor ilaç vermiyor muEvet yaa bnde de öyle oluyor hatta şuan sancim var yaa kendimi kaptırmak istemiyorum ama ister istemez insan hayallere kapiliyor bn klomenle hemen kullandığım ay hamile kaliyordum femarayla nasıl olur bilmiyorum gerci gebe kalsam da sevinemiyorum yine düşecek die bu defa her günüm korkuyla geçecek her lavaboya gidişim korkuyla olacak
Düşük olmasın diye doktor ilaç vermiyor muEvet yaa bnde de öyle oluyor hatta şuan sancim var yaa kendimi kaptırmak istemiyorum ama ister istemez insan hayallere kapiliyor bn klomenle hemen kullandığım ay hamile kaliyordum femarayla nasıl olur bilmiyorum gerci gebe kalsam da sevinemiyorum yine düşecek die bu defa her günüm korkuyla geçecek her lavaboya gidişim korkuyla olacak
Veriyorda yinede düşüyor yapnadigimiz şey kalmadı bağışıklığin zayif dedi en son doktorum kortizon kullanmam gerektiğini söyledi onunda riski çok olduğu için eşim istemiyor bizde öyle deniyoruz ne zaman olursa artıkDüşük olmasın diye doktor ilaç vermiyor mu
Kortizon kullanırken sakın tuzlu yemeBende eşimden gizli 3 gün önce kortizona başladım çok arastirdim her doktor onermiyor cok nadir ama bn bidaha böyle bişey yaşamak istemiyorum cunku gücüm kalmadıbelki olur bu defa
Biliyorum canm dikkat ediyorumKortizon kullanırken sakın tuzlu yeme
Yaaa canim yaa hayırlı olsun rabbim Tamam'ına erdirsin InşallahHamileyim
Sen ne zaman test yapacaksınbende 30 du 29 olmali bu ay hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?