Amin inşallah canım darısı sizlere..Yaaa canim yaa hayırlı olsun rabbim Tamam'ına erdirsin Inşallah
evet pko vardı evliliğimden bi sene sonra oldu :)senın ne sorunun wardı pekı canım?pko falan mı?
Bende hemen çıkmaz ilk gebeliğim test te cikmadi ilac kullandirdi dr söktürücü sondarıldı sonra 10 geçmişti ki kanda görüldü 3gun önce yaptığımda bile yokken 3 gün sonra ikiz olduğunu ama zaten günüm 7 dan uzun geçmez duzenliyim eylül ilk haftasini bekliycem olmazsamSen ne zaman test yapacaksın
Hikayeni az özetlermisin catlama ignesi oldunmu kac günkactane oncesinde başka tedavi gördün mu mesela ben klomen kullandm kist yaptiAmin inşallah canım darısı sizlere..
femera kullandığım ilk ayda hamile kaldım..
evet pko vardı evliliğimden bi sene sonra oldu :)
3 sene gebe kalamadım arkadaşımHikayeni az özetlermisin catlama ignesi oldunmu kac günkactane oncesinde başka tedavi gördün mu mesela ben klomen kullandm kist yapti
Canm adetin gecmeden önce ne gibi belirti yaşadın ağrın oluyormuydu agiz tadında bi değişiklik varmiydi3 sene gebe kalamadım arkadaşım
6 ay klomen tedavisi gördüm.
Gebelik olmadı .. Sonra doktor değiştirdim, pko tanısı vardı ztn.. doktorum femerayı uygun gördü menegon da vuruldum.. çatlatma iğnesi 2 doz vuruldum pregnyl.. yumurtlama zamanında yakı yapıştırdım belime.. öyle arkadaşım, darısı tüm isteyenlerin başına..
Canm adetin gecmeden önce ne gibi belirti yaşadın ağrın oluyormuydu agiz tadında bi değişiklik varmiydi
Yok ben 1 sene once ogrendim doktor sadece bir kere kist var demisti bana daha da goremedi zaten ama hic bir zaman adet duzensizligim olmadi benimbende kızlıgımdan berı war cnm.gelmeyen adetler.aylarca hemde.ufak kıst dolu yumurtalıklar.sende de boylemı durum?
Yok canm haftaya carsaŞiddetli bel ağrısı ara ara kasık ağrısı..
Tad duyumda bir değişiklik olmadı canım taa ki düne kdr..
Kola'yı içemedim tiksinti geldi, midem yandı..
Test yaptın mı??
Yok canm haftaya salı yapcam inşallah bi belirti yok ama sadece agiz tadım yok ha bide düne kadar inanilmaz sancim vardı kasıklarımda öyle batma falan değil adet sancısı gibi bel agrimda zaten hep varŞiddetli bel ağrısı ara ara kasık ağrısı..
Tad duyumda bir değişiklik olmadı canım taa ki düne kdr..
Kola'yı içemedim tiksinti geldi, midem yandı..
Test yaptın mı??
Ben perşembe gibi adet olmalıyım ama bugün sanki sancim var adet sancısı gibi bu sabah ki ateş ölçümdede ateş düşmüş normalde günüme 1.2 gün kala düşer ve hasta olurum hayırlısıYok canm haftaya carsa
Yok canm haftaya salı yapcam inşallah bi belirti yok ama sadece agiz tadım yok ha bide düne kadar inanilmaz sancim vardı kasıklarımda öyle batma falan değil adet sancısı gibi bel agrimda zaten hep var
Ben perşembe gibi adet olmalıyım ama bugün sanki sancim var adet sancısı gibi bu sabah ki ateş ölçümdede ateş düşmüş normalde günüme 1.2 gün kala düşer ve hasta
Canm ikimiz içinde hayırlısı olsun insallah adet olmayizda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız bebekletimiz diyince bi tuhaf oldum ahh ahhBen perşembe gibi adet olmalıyım ama bugün sanki sancim var adet sancısı gibi bu sabah ki ateş ölçümdede ateş düşmüş normalde günüme 1.2 gün kala düşer ve hasta olurum hayırlısı
İnşallah canm
Slm benim bugün çok sancim vardi (bende 1 eylül femaraya başladım doktor 9 eylülde muayene etti yumurtlaman var dendi 9 10 11 eylül ilişki önerdi ama bn hayatımda bukadar acı çekmedim 11 eylülden sonra a kadar sancım vardı ki 4 gün falan sürdü ilişki esnasında çok acı çekiyordum yumurtalar büyümüş ondan dedler bu 3 gündür de belim kırılmış gibi ağrıyr bnde şuan beklemediym bakalım hayırlısı artık bnde çatlatma iğnesi olmadım
Canm bnim ağrım falan yok gayet iyim bugünlerde, gebeliğe dairde bi belirti yok sanırım bu ayda olmadı yaa uzuldugum o kadar ilaç kullaniyorum o zoruma gidiyor içim dışım ilaç oldu yaaSlm benim bugün çok sancim vardi (
adetlerim çok sancılıdir ) okadarki artık ped aldım islaklikta çoktu adet saniyordum disarlarda tereddüt etmeyeyim diye amma 1saattir yok normale döndüm sende durum nedir
Yaa 4yil uzunmus hayırlısı benim amcakızı 8. Tüp bebek te şuan öncekiler de tuttu ama 4.5 aylikken ölüyor yada düşüyor bebisler suandada 3imis 2gitmis 1i 2aylik daha zordur inan 12ye kadar şans i varmış yapicam diyor 13yillik evli çok pozitif bir insan hep gülüyor zamanini tutturamiyorum o gelecek bana rabbim vercek demekki zamani değil diyor sende sabır olur zamani vardirCanm bnim ağrım falan yok gayet iyim bugünlerde, gebeliğe dairde bi belirti yok sanırım bu ayda olmadı yaa uzuldugum o kadar ilaç kullaniyorum o zoruma gidiyor içim dışım ilaç oldu yaa4 yıldır ilac ilac nerye kadar bu ay olmazsa oluruna birakacam artık
Zaten sabirdan başka elimizden bisey gelmiyor evet zamanı var ve bigün beninde bebeğim olcak biliyorum ama bu süreç çok yıpratıyor insanı allah yardımcımız olsunYaa 4yil uzunmus hayırlısı benim amcakızı 8. Tüp bebek te şuan öncekiler de tuttu ama 4.5 aylikken ölüyor yada düşüyor bebisler suandada 3imis 2gitmis 1i 2aylik daha zordur inan 12ye kadar şans i varmış yapicam diyor 13yillik evli çok pozitif bir insan hep gülüyor zamanini tutturamiyorum o gelecek bana rabbim vercek demekki zamani değil diyor sende sabır olur zamani vardir
Ben bu sabah hasta oldum bende bebis yok sizlerde vardir inşallahZaten sabirdan başka elimizden bisey gelmiyor evet zamanı var ve bigün beninde bebeğim olcak biliyorum ama bu süreç çok yıpratıyor insanı allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?