femara kullananlar ve hamile kalanlar

Hem erken adet olfun böyle olurmuydu sende normalde
Yok kendi haline bırakmıştı dr daha 3 günüm vardi 30.31 gibi adet bekliyordum hayirlisi erken oldu klomende günüm 1hafta geçiyordu umutlaniyordum üzülüyordum adet döngüm 30 gün bu kez 27oldu zaaten diyodum ateş ölçümu düşmeye başladımi gebelik yok bu sabah 36.4 e düşmüştü hayırlısı iyi haberlerini alirim inşallah

Allah gönlüne göre versin canm en kisa zamanda sana bi evlat nasib eder inşallah bn ateş falan ölçmüyorum nasıl olur bilmiyorumda ama ara ara birden ateş basıyor terliyorum sonra bir anda yine geçiyor yaa umutlarım azaldı sen adet olunca(

Adet yaklasinca 37.ve üstü ise olabilir ama 37 in altona dusuyorsa yok dustukce dustukce en düşük gun adet baslar bugun saba 36.4 olmustu bir hafta once 37 .1 di 37 .3.uzeri bi yakalasam dusmezse kesin gebelik sende yarin unaninca ilk yataktan cikmadan olc bana yaz dil altina koy dereceyi zaaten bu gunlerde senin yuksekse kesin vardr cunku gunun yakin

Hmm anladım canm

Canm bn bugün test yaptım silik çizgi çıktı bugün hastaneye gidip bi kan vercem

Canm bn bugün test yaptım silik çizgi çıktı bugün hastaneye gidip bi kan vercem
Ayiyyy cittimisin maşallah maşallah silik se bile vardirkiii kesin sonucu yaz çarşamba türbe tur u var gitcem çok dua edicem herkese sanada hayırlısı ile inşallah cevabi bekliyorum sonucu yaaz

Ayiyyy cittimisin maşallah maşallah silik se bile vardirkiii kesin sonucu yaz çarşamba türbe tur u var gitcem çok dua edicem herkese sanada hayırlısı ile inşallah cevabi bekliyorum sonucu yaaz
Cok saol canm ama sevinemiyorum işte yine bişey olcak die korkuyorum duanı eksik etme ne olur seni haberdar ederim

Evet aldım 150 çıktı doktorum kullanmam gereken ilaçları verdi bir hafta 10 gün sonra kontrole çağırdı 3 gün sonra yine kan ver sonucu bildir dedi
Tebrik ederim canım çok sevindim.. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…