Ne ağrısı adet sancısı mı benimde çok sancım oldu zaten sancılı olur ama hastaneye gittim iğne yaptı geçti benim adetim cok az birgün sürüyor bukez daha az oldu 1 pet ve leke yüzünden günlük petle geçirdimİnşallah canım çok ağrım var ya duramıyorum ağrıdan kıvranıyorum benim gibi olan var mı
Cnm hayirli olsun. Senin ne sorunun vardi acaba. Bu ay femera ve klomen kulla dinmi. Rahim filmi falan cektirmismiydin.Evet aldım 150 çıktı doktorum kullanmam gereken ilaçları verdi bir hafta 10 gün sonra kontrole çağırdı 3 gün sonra yine kan ver sonucu bildir dedi
Canım bnde kan pıhtılaşması var dendi tekrarlayan düşüklerim vardi son zamanlarda gebe Kalamıyordum gecen yil rahim filmi çekildim temizdi gecen ay femara kullandım hamile kaldım bekliyorum umarım bu gebeligim sağlıklı bi şekilde gecerCnm hayirli olsun. Senin ne sorunun vardi acaba. Bu ay femera ve klomen kulla dinmi. Rahim filmi falan cektirmismiydin.
Canım bnde kan pıhtılaşması var dendi tekrarlayan düşüklerim vardi son zamanlarda gebe Kalamıyordum gecen yil rahim filmi çekildim temizdi gecen ay femara kullandım hamile kaldım bekliyorum umarım bu gebeligim sağlıklı bi şekilde gecer
Teşekkür ederim canm umarım sende güzel haberler verirsin bizeIns.cmm. Allah tamamina erdirsin ins. Ins. Bebeğini saglikli bir sekilde kucağına alirsin ins. Bende bekliyorum bakalim. Henüz regli olmadim. 4gun oldu. Cok korkuyorum sonucun yine negatif çıkmasından. Dua et nolur hamile kalmış olayim. Tekrardan hayirli olsun.
Nootropil arkadaş tan aldik hayirli haberi ben dün ikinci aya başladım buay hayırlısı artık bekleyen arkadaslar var sanada hayirlisi insallah aramiza hoşgeldinBenim doktorumda bana femara ilaci yazdi bidahaki ay onu kullanicam varmidir hamile kalanlar ?
Hosbulduk canim benim benimde kafam karisti pko hastasi olanlar kullaniyormus bu ilaci ama ben pko hastasi degilimki benim adetlerim hep duzenli acaba doktor karistirdimiki cozemedim hala bide gluofen verdi bana ikisiji kullanmam icin anlamadim uani hende hic bi doktor bana pkolusun demediNootropil arkadaş tan aldik hayirli haberi ben dün ikinci aya başladım buay hayırlısı artık bekleyen arkadaslar var sanada hayirlisi insallah aramiza hoşgeldin
Bende pokoly degilim sadece klomen le gebelik olmadi bunu onerdi bir çocuğum var 9 yasinda 3 yildir gebelik saglayamadik herşey yolunda görünüyor dr güvenHosbulduk canim benim benimde kafam karisti pko hastasi olanlar kullaniyormus bu ilaci ama ben pko hastasi degilimki benim adetlerim hep duzenli acaba doktor karistirdimiki cozemedim hala bide gluofen verdi bana ikisiji kullanmam icin anlamadim uani hende hic bi doktor bana pkolusun demedi
İnsallah canim ya benimde 2 kez kimyasal dusuk olduBende pokoly degilim sadece klomen le gebelik olmadi bunu onerdi bir çocuğum var 9 yasinda 3 yildir gebelik saglayamadik herşey yolunda görünüyor dr güven
yanlız femera kullansan derim gecikmez ama klomen geciktirme yapiyor benim gun dongum 30 u hic gecmez once olur sonra olmazdi ama klomen de 8.10 gun geçerdi ama ikisi güçlü ilaçlar neden olmasin inşallah canim iyi hayırlı haberlerini alalım yaz lütfen sonucu bişey cikmazsada bekle pozitif yanlis olmaz ama negatif herzaman negatif tir kesin değilKızlar daha adet olmadım. Bugün 5.günüm . Adet olmadım. Femara ve klomen kullanmistim. acaba bunlarin etkisi olurmu gecikmede. Böyle bir durumla karşılaşan var mi acaba. Ilk defa bu kadar gecikti. Bekliyorum yarın test yap cam. Hayırlısı bakalım.
Kizlar meraba
Bende femera kullandim buay 19 mm olms yumurtam ayin 24unde catlama ignemi oldum.adet tarihim ayin 11i nezaman belli olur acaba tutup tutmadigi
15 i gibi varsa cikar bide igneden 14.16 gun sonra kanda da belli olurmusKizlar meraba
Bende femera kullandim buay 19 mm olms yumurtam ayin 24unde catlama ignemi oldum.adet tarihim ayin 11i nezaman belli olur acaba tutup tutmadigi
Hayırlı olsunn pazartesi kanda baktir varsa imkan yoksa 3 gün sonra bidaha evde daha netse kesin femeradan sonra catlatma ignesi olmuş muydun az hikayeni anlatirmisinBencede hamilesin cnm bnimde öyle çıkmıştı hayırlı olsun
Kizlar henuz test yaptirmadim. gidicem bakalim. Cnm ben bu ay hem klomen hemde famera killandim . Bende yumurta rezervim az. Tek yumurtam var anliycan. Kullandim ama bu arada bikac gun incir kuru yaptim. Normalde 21 gun yapilmasi gerekirken ben ancak bi kac gun dayanabildim. Buarada esimisperm testine gonderemedim bi ttürlü. Oyuzden evde bende sabah aksam keçiboynuzu nu kaynattim icti. Vee en onemlisi duaa.Ayetel kursi 7gun formülü var. Onu okudum. Isterseniz veririm sayilarini. Allahima bin şükür. Yarabbim dualarimi kabul etti. Allahim isteyen herkese versin. Catlatma ignemi 11 eylulde oldum. 12 eylulde iliski.birhafta hergün oldu.Hayırlı olsunn pazartesi kanda baktir varsa imkan yoksa 3 gün sonra bidaha evde daha netse kesin femeradan sonra catlatma ignesi olmuş muydun az hikayeni anlatirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?