femara kullananlar ve hamile kalanlar

Haa buarda doktorumuda unutmamak lazim.doktorum cok iyi. Ilk gittigim ozel hastanesindeki doktor bana tup bebek ol hemen dedi. Ve yikildim. Bi kac ay bekledim. Arkasindan bide devlet hastanesine gideyim dedim. Öyle arastirmadan herhangi bi doktora gittim. Ikinci ilac kullanmamda oldu ins. Doktorum cok motive etti. Çok umutluydu anliycaniz.

bende özelde birine gittim geçen ay dedi tüp bebek yap 4 ay öncede kürtaj geçirdim hemen ertesi günü devlette bi dr buldum bu ay adetle ona gidicem hormon tahlili alacak bakalım bizede tekrar nasip etsin rabbim inş

Kizlaarrrr yuppiiiiiii. Hamileyimmmmmmm :) :) :) allahima bin şükür . Allahım isteyen herkese versin inşallah. Rabbim büyük. Dualarim sizinle
Çok sevindim canım tebrik ederim.
Ben de femera kullandığım ilk ay hamile kaldım.. =)

asya_01 .!.:
bende özelde birine gittim geçen ay dedi tüp bebek yap 4 ay öncede kürtaj geçirdim hemen ertesi günü devlette bi dr buldum bu ay adetle ona gidicem hormon tahlili alacak bakalım bizede tekrar nasip etsin rabbim inş
Ins. Cnm. Ozeller bu isi paraya dokmusler. Devlet hastanesinden sasma doktorunda iyiyse. Allah herkese nasip etsin yarabbim.

Bende bu ay adet olursam kullanicam femara yi ilacin fiyati ne kadari acaba

İnşallah gerek kalmazda hamile kalirsin. Ben bu ay 3. kez kullandim simdi beklemedeyim. Hakkimizda hayırlısı olsun

Ben femerayi 147tl ye aldım 2. Ayım 3. Günüm sol yanımda arada bi ağrı var hayırlısı ilk ay daha sıkıntılıydim bu ay okadar değil ateş basıyor 3. Doza kadar devam etcem olmadi birakcam 6. Ay klomen simdi 3 ay femera benim 1cocugum var rabbim olmayana versin kısmet diycem herkese hayırlısı inşallah

Neden agri yapiyorki ?

Cnm ben hic klomen femara kullanmadim bu ay agnucaston kullandim eger ben hamile kalirsam sende bunu kullan insallah kalirim kalmazsam ilk defa femara kullancam

Cnm ben hic klomen femara kullanmadim bu ay agnucaston kullandim eger ben hamile kalirsam sende bunu kullan insallah kalirim kalmazsam ilk defa femara kullancam
Bana dr femera yada menepur iğne dedi menepur soğuk zinciri ile iyi korunmasi gereken bir ilaç eczane yaz ve bu adada bulunmaz dedi getirteyim dedim bozulabilir diye güvenmedim ama hiç problem yok dedi ya dr daha kolay bir tedavi gibi gelfi femeraya basladim hayırlısı bugün son 9.10.11 önemli günlerim sonrada 27.30 tarihlerini bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…