Haa buarda doktorumuda unutmamak lazim.doktorum cok iyi. Ilk gittigim ozel hastanesindeki doktor bana tup bebek ol hemen dedi. Ve yikildim. Bi kac ay bekledim. Arkasindan bide devlet hastanesine gideyim dedim. Öyle arastirmadan herhangi bi doktora gittim. Ikinci ilac kullanmamda oldu ins. Doktorum cok motive etti. Çok umutluydu anliycaniz.Kizlar henuz test yaptirmadim. gidicem bakalim. Cnm ben bu ay hem klomen hemde famera killandim . Bende yumurta rezervim az. Tek yumurtam var anliycan. Kullandim ama bu arada bikac gun incir kuru yaptim. Normalde 21 gun yapilmasi gerekirken ben ancak bi kac gun dayanabildim. Buarada esimisperm testine gonderemedim bi ttürlü. Oyuzden evde bende sabah aksam keçiboynuzu nu kaynattim icti. Vee en onemlisi duaa.Ayetel kursi 7gun formülü var. Onu okudum. Isterseniz veririm sayilarini. Allahima bin şükür. Yarabbim dualarimi kabul etti. Allahim isteyen herkese versin. Catlatma ignemi 11 eylulde oldum. 12 eylulde iliski.birhafta hergün oldu.
Saol cnm ins. Oyledir. Bakalim test yaptircam bugunbüyük ihtimal hamilesin canım gözün aydın daha küçük olduğu için silik çıkar
Allah sanada nasipetsin insSaol cnm ins. Oyledir. Bakalim test yaptircam bugun
bende özelde birine gittim geçen ay dedi tüp bebek yap 4 ay öncede kürtaj geçirdim hemen ertesi günü devlette bi dr buldum bu ay adetle ona gidicem hormon tahlili alacak bakalım bizede tekrar nasip etsin rabbim inşHaa buarda doktorumuda unutmamak lazim.doktorum cok iyi. Ilk gittigim ozel hastanesindeki doktor bana tup bebek ol hemen dedi. Ve yikildim. Bi kac ay bekledim. Arkasindan bide devlet hastanesine gideyim dedim. Öyle arastirmadan herhangi bi doktora gittim. Ikinci ilac kullanmamda oldu ins. Doktorum cok motive etti. Çok umutluydu anliycaniz.
Çok sevindim canım tebrik ederim.Kizlaarrrr yuppiiiiiii. Hamileyimmmmmmm :) :) :) allahima bin şükür . Allahım isteyen herkese versin inşallah. Rabbim büyük. Dualarim sizinle
Ins. Cnm. Ozeller bu isi paraya dokmusler. Devlet hastanesinden sasma doktorunda iyiyse. Allah herkese nasip etsin yarabbim.asya_01 .!.:bende özelde birine gittim geçen ay dedi tüp bebek yap 4 ay öncede kürtaj geçirdim hemen ertesi günü devlette bi dr buldum bu ay adetle ona gidicem hormon tahlili alacak bakalım bizede tekrar nasip etsin rabbim inş
Saol cnm. Femranin bukadar cabuk etki edecwgini düşünmemiştim. Cok şükürÇok sevindim canım tebrik ederim.
Ben de femera kullandığım ilk ay hamile kaldım.. =)
Ins. Cnm. Ozeller bu isi paraya dokmusler. Devlet hastanesinden sasma doktorunda iyiyse. Allah herkese nasip etsin yarabbim.
Bende ole dusunmustum ama ozamana kadar nasil dayanicam bilmiyorum.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..15 i gibi varsa cikar bide igneden 14.16 gun sonra kanda da belli olurmus
Bende bu ay adet olursam kullanicam femara yi ilacin fiyati ne kadari acaba
Anladim cnm ben femra kullanmadim bu ay baska bi bitkisel acutons diye bi ilac kullandim cuma gunu yumurtam 18 ml olmustu doktor pazar pazartssi sali carsamba ilski onerdi hayirliİ100 lira civariydi sanırım
Sabır başka seçenek yok hayırlısı olsun InşallahBende ole dusunmustum ama ozamana kadar nasil dayanicam bilmiyorum.rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..
Aynen allah nasip ederse olur nasip etmezse olmaz bende cok yoruldum 7 aydir deniyoruz ama baya bi yordu beniİnşallah gerek kalmazda hamile kalirsin. Ben bu ay 3. kez kullandim simdi beklemedeyim. Hakkimizda hayırlısı olsun
Neden agri yapiyorki ?Ben femerayi 147tl ye aldım 2. Ayım 3. Günüm sol yanımda arada bi ağrı var hayırlısı ilk ay daha sıkıntılıydim bu ay okadar değil ateş basıyor 3. Doza kadar devam etcem olmadi birakcam 6. Ay klomen simdi 3 ay femera benim 1cocugum var rabbim olmayana versin kısmet diycem herkese hayırlısı inşallah
Cnm ben hic klomen femara kullanmadim bu ay agnucaston kullandim eger ben hamile kalirsam sende bunu kullan insallah kalirim kalmazsam ilk defa femara kullancamBen femerayi 147tl ye aldım 2. Ayım 3. Günüm sol yanımda arada bi ağrı var hayırlısı ilk ay daha sıkıntılıydim bu ay okadar değil ateş basıyor 3. Doza kadar devam etcem olmadi birakcam 6. Ay klomen simdi 3 ay femera benim 1cocugum var rabbim olmayana versin kısmet diycem herkese hayırlısı inşallah
Bana dr femera yada menepur iğne dedi menepur soğuk zinciri ile iyi korunmasi gereken bir ilaç eczane yaz ve bu adada bulunmaz dedi getirteyim dedim bozulabilir diye güvenmedim ama hiç problem yok dedi ya dr daha kolay bir tedavi gibi gelfi femeraya basladim hayırlısı bugün son 9.10.11 önemli günlerim sonrada 27.30 tarihlerini bekliycemCnm ben hic klomen femara kullanmadim bu ay agnucaston kullandim eger ben hamile kalirsam sende bunu kullan insallah kalirim kalmazsam ilk defa femara kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?