femara kullananlar ve hamile kalanlar

Benimde 19 ekimle 23 ekim arasi olursa femara basliycam senin ne gbi sorunun var

Benimde 19 ekimle 23 ekim arasi olursa femara basliycam senin ne gbi sorunun var
Bir sorununm yok herşey normal 32 yaşındayım ve yumurta rezervelerim çok iyi birçok kişide olmadığı kadar iyi durumdaymis amma gebelik sağlanamiyor 3 yıl dır hayırlısı bakalım

Bir sorununm yok herşey normal 32 yaşındayım ve yumurta rezervelerim çok iyi birçok kişide olmadığı kadar iyi durumdaymis amma gebelik sağlanamiyor 3 yıl dır hayırlısı bakalım
Hayirlisi olsun canim benimde iki kere kimyasal dusuk oldu benimse orta derece yumurta rezervim bidahaki haftaya esim sprem testi yapcaklar birde o goruncek

Kizlaarrrr yuppiiiiiii. Hamileyimmmmmmm :) :) :) allahima bin şükür . Allahım isteyen herkese versin inşallah. Rabbim büyük. Dualarim sizinle

selam cnm tebrık ederım.femaraylamı hamıle kaldın?seker ılacı falanda kullanıomusun?pko war mı?

Bana femara seker ilacini verdi doktor bu ayda hamile kalamazsam ikisini kullanicam bakalim ama bende pko yok

Merhaba kızlar. ben tedavi olduğum ilk ayı Klomen kullandım ve pek işe yaramadı çünkü yumurtalarım fazla gelişmedi.
tedavimin ikinci ayı doktor Femara ardından catlatma iğnesi verdi. Çok şükür şuan 5haftalık hamileyim. Buarada bende pko luyum. Tedavim kısa sürede son buldu. Doktorum bile şok oldu pkolu oldugum için bukadar cabuk hamile kaldığım için. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok guzel bi duyguu

Tebrikler canim insallah bizde kalirizz

tebrikler canim.pko derken nasil pkolusun?mesela adetlerinin arasi nasil?kilolu musun?ufak bisuru kistin warmi???

Sen kimyasal düşük yaşamışsın o nedir canım? bende yarın doktoruma ultrasyona gitcem bakalım herşey normalmi diye bakıcak. Bişey olur diye cok korkiyorum
Korkma canim benim beta hcg 30 du adetim bigun gecmisti aradan 2 gun gecti hafif kanamam basladi snr adetle beraber dustu gebelikte yani embriyo olusmadan dustu buna kimyasal gebelik diyolar olmaz insallah sende cnm korkma

Benim boyum 1.70 kg 68 adetlerim duzenli ama bana bu ilaclari verdi kist mist bisey yok myom var oda gebeligi engelliycek yerde degilmis onemli degil o dedi doktor bi femara birde seker ilaci

tebrikler canim.pko derken nasil pkolusun?mesela adetlerinin arasi nasil?kilolu musun?ufak bisuru kistin warmi???

Teşekkürler canım, adetlerim cok düzensiz. 4-5 ayda bir olur hatta 6ay adet gecikmesi yaşadığım olmuştur. 57 kiloyum. ve tedavi başangıcında doktorum demişti ufak bisürü kistim olduğunu.

Korkma canim benim beta hcg 30 du adetim bigun gecmisti aradan 2 gun gecti hafif kanamam basladi snr adetle beraber dustu gebelikte yani embriyo olusmadan dustu buna kimyasal gebelik diyolar olmaz insallah sende cnm korkma
benim adetten 2 gün önce kan testi yaptırdığımda beta hcg 81 çıktı yarın tekrar kontrolüm var tekrar kan testi ve ultrasyonla bakıcak doktorum bakalım inşallah güzel haberler alırız

Teşekkürler canım, adetlerim cok düzensiz. 4-5 ayda bir olur hatta 6ay adet gecikmesi yaşadığım olmuştur. 57 kiloyum. ve tedavi başangıcında doktorum demişti ufak bisürü kistim olduğunu.

aynen senin gbiyim cnm.ilac almasam aylarca adet olmam yani o derece.peki doktorun nasi bi yol izledi?sadece femara mi kullandin?ilk kullandigin ay mi hamile kaldin???

Bende gecen sene kasim ayinda benzeri durumu yasadim test te hafif cizgi çıktı aksam üzeri birşey beni cok üzdü kanama hafifti çoğaldı sancılı ki ne sanci hastanete gitti ertesi gün gitmiş içeri temiz ama bi yikayalim steril olsun dedi dr bidaha gebelik olmadi bekliyorum

aynen senin gbiyim cnm.ilac almasam aylarca adet olmam yani o derece.peki doktorun nasi bi yol izledi?sadece femara mi kullandin?ilk kullandigin ay mi hamile kaldin???
evet canım. ilk ay klomen sabah 1 aksam 1 olmak üzere ve işe yaramadı o. sonraki ay hemen femara ya başladı doktor. çok daha kuvvetli bi ilaç olduğu için. 5gun kullandım sabah 1 aksam 1. ardından doktor çatlayıp çatlamayacağını bilemediği için ne olur ne olmaz diye çatlatma iğnesi verdi tatile gitmiştim o yuzden bidaha kontrol olamadım. ve femarayı kullandığım ilk ay hamile kaldım. Tabi bu iki ay glukofen ve folio da kullandım. hamiş kalınca sadece folio yu devam kullanmam gerektiğini soyledi doktor. Şans mı desem Allahın lutfu mu desem bilemiyorum, çünkü uzun bi tedavi süreci beni bekliyo sanıyodum. Peki sende nasıl cnm?

Son düzenleme:
Anladım canım cok uzuldum senin adına. Sende inşlh biran önce bebişini kucağına alırsın. şuan için kanama yok bende ilk deneyimim olduğu için biraz endişeliyim tabi

ne guzel tatlim Allahim ol demis olmus.ben iki kere klomen we birkere asilama oldum.malesef ki doktorum femaranin f sini bile anmadi.asilama olsun para kazanalim dedi galiba.ilk klomen sabah aksam ictim.yaninda inofolic toz kullandim bir yumurtam oldu 16 mm.we gene doktor ne bi catlatma ignesi werdi ne bisey.dogal deneyin dedi yolladi.suan cok pismanim ona gttigime.ikinci klomende ise gunde 3 kere kullandim.bukez hic olmadi.10mm de kaldilar..ne bi folik asit ne bisey werdi.gliforu bile benim dememle yazdi resmen.we ben saf hala dewam ettim.gonalfle asilama oldum.bukez ama malesef oda olmadi.birde durumumuz yok dedim doktora yani.umut iste buluosun bi sekilde can havliyle.femaradan neden bahsetmedigini hala anlamis diilim.zaten ona gtmicem asla.iste boyle cnm.en son 24 haziranda adet oldum.hala yok suan

Anlaşılan doktorunu acilen değiştirmen lazım. benim doktorum Pendikte. Eğer o civarda oturuyosan kessinlikle tavsiye ederim. cok iyi bi doktor. veya gideceğin başka bi doktora femarayı sana yazmasını önerebilirsin. bana normalde femarayı kullandığımda çatlatma iğnesini kendim önerdim vermesi için doğal yolla çatlamasını beklemedim belki çatlamaz diye.

aynen acil daha iyi bi doktor bulmam lazim cnm.ben manisaliyim cnm.ama tuhaf diilmi bizim onermemiz?doktorun biz demeden solemesi gerekmio mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…