femara kullananlar ve hamile kalanlar

aynen acil daha iyi bi doktor bulmam lazim cnm.ben manisaliyim cnm.ama tuhaf diilmi bizim onermemiz?doktorun biz demeden solemesi gerekmio mu?
Oda dogru ya doktorum bana kendi onerdi femarayi ben sadece catlatma ignesi istedim neolur ne olmaz diye. Cunku yumurtam yeterince gelismisti ama catlayip catlamicani bilemioduk kontrole gidemedigim icin. Cevrende arastir canim iyi bi doktor varmi diye. Cunki bende tavsiye uzerine bu doktoruma gitmistim.

ole yapicam cnm.senin adetlerin nasil peki.kendiliginden adet olurmusun?yoksa ilaclami olursun?kistte warmi cok sayida ufak ufak???

ole yapicam cnm.senin adetlerin nasil peki.kendiliginden adet olurmusun?yoksa ilaclami olursun?kistte warmi cok sayida ufak ufak???
Kendilimden adet olduğum parmaklarla sayılıdır 23 yaşıma kadar.. ilaçlarla olurum. evet benimde birçok kistim vardı cnm sende de mi öyle?

Kizlar merhaba dayanamadim test yaptim bugün ama malesef negatif 11inde hastalanmam lazim erkenmi acaba ama olsa belli olmazmiydi off

Kizlar merhaba dayanamadim test yaptim bugün ama malesef negatif 11inde hastalanmam lazim erkenmi acaba ama olsa belli olmazmiydi off
cnm bende adetimden 3 gün önce idrartesti yapmıştım negatif değilde silik çıkmıştı ikinci çizgi. ama yinede belli olmaz sen gününü bekle veya kantesti yaptırabilirsin emin olmak için, çünkü kendi yaptığımız testlerde bazen çıkmayabililir..

Bi umut belki vardir gorunmuyordur diyorum. bekliyorum smdi adetimin gecmesini hastalanmazsam bidaha yaparim diyorum test.nasip ins yakin zamanda olur.

Kizlar kahverengi lekelenmem olmus hastalaniyomuyum acaba yasadinizmi boyle birsey

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)

Femera yi bu 2. Ay kullanisim çalışmaların olmasi gereken tarihteyim ama cok karnim agriyor adet sancisi gibi adet olcam sanki ve arada islaklik oluyor geciyor ama bariz adet sancısı yumurtlama dönemi içindeyim femeram 4 unde bitti idi varmi bu duruma bi cevabi olan...

adetin 16 günün deyim ne olacak geçen ay olmamıştı dün çok sancım vardı bitti ama çok yemek istiyorum yiyorum sacma sapan şeyler bi tuzlu ardına tatlı ayni durumda olan varmi ne yapıyorsunuz

adetin 16 günün deyim ne olacak geçen ay olmamıştı dün çok sancım vardı bitti ama çok yemek istiyorum yiyorum sacma sapan şeyler bi tuzlu ardına tatlı ayni durumda olan varmi ne yapıyorsunuz
Hamişlik belirtisi olabilir bu.. tabi emin olamayiz. Bende hic aserme yada iştahımda bi degisiklik olmamisti

F

femera nin etkisi mi acaba Hamişlik icin cok erken 13.günde Yumurta çatladiysa bugün 16. Gün erken yok bir çocuğum var aserme bu değil ya tatli ya tuzlu yada acı ya dönüyor sun ben hep eksi yerdim ve şu mini biber turşu onu yerdim acilik hissetmezdim ki aslaaa aci yemem

cnm
Hamişlik belirtisi olabilir bu.. tabi emin olamayiz. Bende hic aserme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…