femara kullananlar ve hamile kalanlar

Hamişlik belirtisi olabilir bu.. tabi emin olamayiz. Bende hic aserme yada iştahımda bi degisiklik olmamisti
cnm tebrik ederim. bende famerayla 6 jaftalik hamileyim. yalniz hala keseyi goremedik. sen kac hafyaliksin. ve keseyi gorebildin mi? cok korkiyorum. . 5.5 haftalikken be tam 1520 çıktı. Senin bi bilgin varmı acaba @Hira34

lolita555 cam umudunu kaybetme. Allahım ol dedi mi oluverir. Ama doktor da önemli tabi. Ben önce ozel e gitmiştim bana direkt tüp bebek dedi. Israrlarına rağmen uğraşmak istemedi sanırım. Daha sonrasında devlet hastanesine gittim ama önyargıyla gittim. Ozel in yapamadığını devlet hastanesi doktoru mu yapacak diye. Ama beklediğim gibi çıkmadı gerçekten. Ilkinde klomen kullandım olmadı kist yaptı. Bir ay kişiler için doğum kontrol hapı. Sonraki ay hem camera hem klomen, bebe
aspirini folik asit kullandım. Arkasından catlatma iğnesi. Ve dua. Allahım dualarimi kabul etti. Ki c atlatma ignesi bile geç oldum. Sakin umudunu yitirme. Stres yapma. Haa birde bir hafta boyunca eşime keçi boynuzu kaynattim.bitter çikolata fındık fıstık.kendimde birkaç gün yapabildim. Incir kuru. Hepsi bu. Benim yumurta r ezervim az. 33 yaşındayım. Allahim isteyen herkese versin ınş.

Canım bende femara kullandım dün sondu perşembe kontrole gitcem femarayla ilk ay mi hamile kaldın. Bide bel ağrısı kasik agrisi oldumu sende

amın arkadasım amın...umudumu kaybetmıorum ama ne bılım ben ıkı kere klomen kullandım olmadı.1 kere asılama oldum nasıb olmadı o da..femara mı kullandın cnım sen ?

Canım bende femara kullandım dün sondu perşembe kontrole gitcem femarayla ilk ay mi hamile kaldın. Bide bel ağrısı kasik agrisi oldumu sende
Ilk ay sadece klomen kullandım olmadı kist oldu. Bi sonraki ay hem klomen hem famera kullndirdi doktorum. Y umurtam 18 mm olmuştu c atlatma ignesi oldum.

sende pko warmı cnm?klomenle femaarayı aynı anda nasıl kullandın_??
Bende pkk yok. Benim yumurtalık rezervlerin azalmış. Sadece sol tarafta olup oluşuyor. Doktorum klomen ve famerayi birlikte kullndirdi. Daha iyi olgunlaşan diye. Bi hastasına da aynı şekilde yapmış ohastasida hamile
Inş. Sende en kısa zamanda kucağına alırsın bebisini

ins cnım benım ıns.nasıpse bende denemek ıstıom femarayı

Ben femera da 2. Aydayim artik bekleme asamasindayim catlatma igne felan olmadim ilc bitti 31sondu 9.10.11 ilişki ben oncesindede oldu 10.11 cok sıkıntılı ydm agridan agliycaktim sag tarafim patliycak gibi ama gecti 2gundur rahatim akıntı felanda bitti femera gecen ay gunumu 3gun one aldi 30 beklerken 27 de oldum bakalim bu ay 10.15 güne belli olur 32 yasim bir oğlum var 9 yaşında adetlerim cok düzenlidir hersey yolunda ama bebis olmuyor

Neden c atlatma ignesi olmadım peki.

Femarayı kullandıktan sonra mı ağrın oldu peki..

Ilk ay sadece klomen kullandım olmadı kist oldu. Bi sonraki ay hem klomen hem famera kullndirdi doktorum. Y umurtam 18 mm olmuştu c atlatma ignesi oldum.
Klomen bende kullandım sonra puregon 600 kullandım yumurtalarım çok dirençli olduğundan etki etmedi.doktor değiştirdim oda femara verdi daha etkili diye 2 gündür bel ve kasık ağrım var.persembe kontrole gitcem

Klomen bende kullandım sonra puregon 600 kullandım yumurtalarım çok dirençli olduğundan etki etmedi.doktor değiştirdim oda femara verdi daha etkili diye 2 gündür bel ve kasık ağrım var.persembe kontrole gitcem

canım merhaba polikistik over varmı sende ben geçen ay kullandım femerayı yumurta 10 mm de kaldı dr zayıfla falan dedi sana da yürüyüş yap spor yap falan dedi mi ben adet oldum cuma günü hormon tahlili yapılacak sonra ilaca başlicam

1.68 cm 66 kg dayim zayifla demedi ama ben fitness yapıyorum ağırlik lardan uzak dur dedi sadece yürüyorum 1.1.5 saat kist yoktu ama klomen kullanirken oluşuyordu yumurtalar ile kist te gelişiyordu benimki sebepsiz kilo normal 3 düşük 1kurtaj var bir canlı doğum yumurta rezervelerin çoğu kiside olmadığı kadar iyiymiş dr klomen den cok umutluydu olmadı daha güçlü ilac alim dedim gerk yok siz beklersenizde olur dedi ama olmuyor hayirlisii

Yok bana öyle bişey söylemedi ben zaten diyet yapıp 10 Kilo falan verdim.

Evet pko var bende de benim herşeyim normal sadece yumurta oluşmuyor.

Evet pko var bende de benim herşeyim normal sadece yumurta oluşmuyor.

evet canım aynı bende de öyle 6 ay önce hormon tahlilim yapılmıştı normaldi şimdi cumaya bi daha yenilenecek tahlil bakalım ona göre bu ay devam inş gönlümüzce olur herşey

Femarayı kullandıktan sonra mı ağrın oldu peki..

ilk ay sadece klomen kullandim. catlatma ignesinden sonra bel ve kasik agrim oldu. ama o ay kist oldu. sonrasinda dogum kontrol hapi kullandim bir ay. bi sonraki ay klomen ve famerayi beraber kullandim. ve hamile kaldim. ins. sanada

Sonucunu yazarmisin dr sonrasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…