- 9 Ekim 2015
- 89
- 70
- 3
- 33
İnş bugün kontrolüm var sonucu çok merak ediyorumilk ay sadece klomen kullandim. catlatma ignesinden sonra bel ve kasik agrim oldu. ama o ay kist oldu. sonrasinda dogum kontrol hapi kullandim bir ay. bi sonraki ay klomen ve famerayi beraber kullandim. ve hamile kaldim. ins. sanada
Tabiki yazarimSonucunu yazarmisin dr sonrasi
Evet pko var bende de benim herşeyim normal sadece yumurta oluşmuyor.
Yok bana öyle bişey söylemedi ben zaten diyet yapıp 10 Kilo falan verdim.
Gittim cnm buyumemisler daha pazar günü gene gitcemnaptin canim ins bol bol yumurtan olmustur.gttinmi kontrole bugun???senin boy kilo kac?
Daha bi gelişme yokmuş ilaç kullanım mi diye sordum femara sadece 5 gün kullanılıyor dedi folik asit icebilirsin dedicanım kontrolun vardı bugün sanırım nasıl geçti hayırlı haberler ver bize benimde yarın dr randevum inş herşey yolunda gider
Daha bi gelişme yokmuş ilaç kullanım mi diye sordum femara sadece 5 gün kullanılıyor dedi folik asit icebilirsin dedi
Canim ya olur öyle bazen sen bidaha gittinmi gene gelisme istenilen gibi değilse ki inşallah istenilen olur olmadi sor femera ve klomen beraber kullansam diye bir dahaki ay o bide dr bana menepur iğne daha nan etkisi az sonuca daha kolay ulasirix diye 5gun ayni saatte igne yapiyomusdun dr herhun gorcek uygun zamanda catlama ignesi soylenen saatte ilişki ama ben dr sansin az surekli gelemem ve menepur burda yokmus ama yaz diye getirmiyorlarmis bozulur felan dimdilik femera ama olmadı türkiyeye gelince inşallah ilk isim menrpur olcak bide maliyetli ama sorup bunlar iyiyse denryebilirsinDaha bi gelişme yokmuş ilaç kullanım mi diye sordum femara sadece 5 gün kullanılıyor dedi folik asit icebilirsin dedi
Ben iğnede kullandım ama olmadı bakalım ne dicek doktor bilmiyorumCanim ya olur öyle bazen sen bidaha gittinmi gene gelisme istenilen gibi değilse ki inşallah istenilen olur olmadi sor femera ve klomen beraber kullansam diye bir dahaki ay o bide dr bana menepur iğne daha nan etkisi az sonuca daha kolay ulasirix diye 5gun ayni saatte igne yapiyomusdun dr herhun gorcek uygun zamanda catlama ignesi soylenen saatte ilişki ama ben dr sansin az surekli gelemem ve menepur burda yokmus ama yaz diye getirmiyorlarmis bozulur felan dimdilik femera ama olmadı türkiyeye gelince inşallah ilk isim menrpur olcak bide maliyetli ama sorup bunlar iyiyse denryebilirsin
Daha kullanmadan önceki gibi 6 mm ya kendi doktorum konferansdaydi başka doktor baktı ona soylicemkac mm olmuslar peki canim?agrilarini falan soleseydin
Ben bekliyorum..Şuan femera kullanıp ben gibi bekleme asamasinda olan varmi adet olacak gibi sancim var hatta bazem olduyorum tamam diyorum
Ben varım arkadaşım, kullanıdığım ilk ayda hamile kaldım..arkadaslar 3 yillik evliyim klomen tedavisi gordum catlatma ignesi vuruldum 3 ay boyunca ne yazikki sonuc alamadim dun tekrar doktora gittim femara bide folikasit almami soyledi adetin 3 gunu tekrar gidecem femarayla kisa suredecsonuc alan va mii
Ben beklemedeyim suan 10 gün oldu bugün doktora gittim hala yumurtalarım da bi gelişme yok..arkadaslar 3 yillik evliyim klomen tedavisi gordum catlatma ignesi vuruldum 3 ay boyunca ne yazikki sonuc alamadim dun tekrar doktora gittim femara bide folikasit almami soyledi adetin 3 gunu tekrar gidecem femarayla kisa suredecsonuc alan va mii
Ben 27 sini bekliyorum yumurtam gelişti kendi çatlayacak ve mühim günleri değerlendirdik hayırlısıBen beklemedeyim suan 10 gün oldu bugün doktora gittim hala yumurtalarım da bi gelişme yok..
Ben 27 sini bekliyorum yumurtam gelişti kendi çatlayacak ve mühim günleri değerlendirdik hayırlısı
15.16.18 ve19mm 2. Kullanisim geçen ay da durum iyiydi ama gebelik olmadıfemara mi kullandin cnm sende?ilk kullanisin mi?kac mlim oldu yumurtalarin?
Ama umutlarim tükeniyor gecen ay yumurtlama zamani ve sonrasi akıntı coktu ara ara sancı adet başlangıç i gibi ve günüm 3.4 gun önce oldum şimdi de de adet olacak gibi sancim var ara ara hayırlısifemara mi kullandin cnm sende?ilk kullanisin mi?kac mlim oldu yumurtalarin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?