femara kullananlar ve hamile kalanlar

ilk ay sadece klomen kullandim. catlatma ignesinden sonra bel ve kasik agrim oldu. ama o ay kist oldu. sonrasinda dogum kontrol hapi kullandim bir ay. bi sonraki ay klomen ve famerayi beraber kullandim. ve hamile kaldim. ins. sanada
İnş bugün kontrolüm var sonucu çok merak ediyorum

Evet pko var bende de benim herşeyim normal sadece yumurta oluşmuyor.

canım kontrolun vardı bugün sanırım nasıl geçti hayırlı haberler ver bize benimde yarın dr randevum inş herşey yolunda gider

canım kontrolun vardı bugün sanırım nasıl geçti hayırlı haberler ver bize benimde yarın dr randevum inş herşey yolunda gider
Daha bi gelişme yokmuş ilaç kullanım mi diye sordum femara sadece 5 gün kullanılıyor dedi folik asit icebilirsin dedi

Daha bi gelişme yokmuş ilaç kullanım mi diye sordum femara sadece 5 gün kullanılıyor dedi folik asit icebilirsin dedi
Canim ya olur öyle bazen sen bidaha gittinmi gene gelisme istenilen gibi değilse ki inşallah istenilen olur olmadi sor femera ve klomen beraber kullansam diye bir dahaki ay o bide dr bana menepur iğne daha nan etkisi az sonuca daha kolay ulasirix diye 5gun ayni saatte igne yapiyomusdun dr herhun gorcek uygun zamanda catlama ignesi soylenen saatte ilişki ama ben dr sansin az surekli gelemem ve menepur burda yokmus ama yaz diye getirmiyorlarmis bozulur felan dimdilik femera ama olmadı türkiyeye gelince inşallah ilk isim menrpur olcak bide maliyetli ama sorup bunlar iyiyse denryebilirsin

Ben iğnede kullandım ama olmadı bakalım ne dicek doktor bilmiyorum

Şuan femera kullanıp ben gibi bekleme asamasinda olan varmi adet olacak gibi sancim var hatta bazem olduyorum tamam diyorum

Ben 30aguts 27 eylül de adet oldum femera günümü öne aldı normalde 30.31gunde olurum ya umutlaniyorum sonra bir sanci oturuyorum yerime bugün ve şimdi gene cok sancm var adet oldum olcam gibi 10gun var daha erken değilmi varmi fikri

arkadaslar 3 yillik evliyim klomen tedavisi gordum catlatma ignesi vuruldum 3 ay boyunca ne yazikki sonuc alamadim dun tekrar doktora gittim femara bide folikasit almami soyledi adetin 3 gunu tekrar gidecem femarayla kisa suredecsonuc alan va mii

arkadaslar 3 yillik evliyim klomen tedavisi gordum catlatma ignesi vuruldum 3 ay boyunca ne yazikki sonuc alamadim dun tekrar doktora gittim femara bide folikasit almami soyledi adetin 3 gunu tekrar gidecem femarayla kisa suredecsonuc alan va mii
Ben varım arkadaşım, kullanıdığım ilk ayda hamile kaldım..

Ben beklemedeyim suan 10 gün oldu bugün doktora gittim hala yumurtalarım da bi gelişme yok..

femara mi kullandin cnm sende?ilk kullanisin mi?kac mlim oldu yumurtalarin?
Ama umutlarim tükeniyor gecen ay yumurtlama zamani ve sonrasi akıntı coktu ara ara sancı adet başlangıç i gibi ve günüm 3.4 gun önce oldum şimdi de de adet olacak gibi sancim var ara ara hayırlısi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…