femara kullananlar ve hamile kalanlar

Ama umutlarim tükeniyor gecen ay yumurtlama zamani ve sonrasi akıntı coktu ara ara sancı adet başlangıç i gibi ve günüm 3.4 gun önce oldum şimdi de de adet olacak gibi sancim var ara ara hayırlısi

asilama mi oldun?catlatma ignesiyle mi canim?pkomusun?nasil adetlerin duzenli mi? yoksa ilaclami geliyor?

1oglum var 9 yaşında 3 yıldır düşünüyoruz olmadi 1yildir tedavi klomen 6ay olmadi femera ile 2. Ayim pokolu değilim hersey yolunda görünüyor 32yasindayim adetlerim cok düzenli hormon kilo problemi yada esimde de sorun yok ama artık femera 3aylik ya 3. Ay i da denicem birakcam yorumdum olanla yetincem rabbim hic olmayana versin inşallah

asilama mi oldun?catlatma ignesiyle mi canim?pkomusun?nasil adetlerin duzenli mi? yoksa ilaclami geliyor?
Çatlat maya gerek duymadı klomen i 5 ay kullandim takipsiz hersey yolunda bakildi bisey yok klomen basla 5.gun badla 5 gun 11.16.gunler ilişki dediydi bekle adet olmadin tes yap yoksa söktürücü al ama ben söktürücüye gerek duymadim geciksede adet oldun 6. Da gördü 5. Baslafm 6 gun gunde 4 tane yumurtalar cok iyi 16mm 2 gun sonragel catlatalim ama gittim catlamis ama gebelik yok bundada ayni kendi catliyor diye gerek duyulmadi

kızlar merhaba bende geçen ay femera kullanmıştım işe yaramamıştı zayıflamaya karar vermiştim ben bir ayı pas geçtim diyet spor yaptım hala da yapıyorum neyse gittim adetin 3. günü gel demişti dr ilk gittiğim ay glifor vermişti bana bu gidişimde de inofolic verdi femera kullanmicakmıyım dedim gerek yok bunları kullan ve spora diyete devam dedi demem o ki sadece ilaç la olacak iş değil biraz da olsa fazlalığınız varsa kurtulun onlardan ben 3 ay önce başka dr a gittiğimde bana tüp bebek yap demişti bakın kilo vermenin ne kadar faydası oluyor dr özellikle yürüyüş yap dedi adım atmak yumurtalık üstündeki baskıyı azaltıyormuş daha hamile kalamadım ama en azından gelişmeler var kızlar iyi bakın kendinize...

Ben yürüyüş yapıyorum 75ten 65oldum ama bana zayıfla diyen olmadı da ben kendim için yapyorum ve baska mesele yok ve olmuyor

Ben yürüyüş yapıyorum 75ten 65oldum ama bana zayıfla diyen olmadı da ben kendim için yapyorum ve baska mesele yok ve olmuyor

olur canım Allahın izniyle vereceği günü bilir rabbim sen her zaman en hayırlısını dile benim önce hiç tepki vermedi ialçlara yumurtalar zayıfladıkça yoluna girdi şu sıralar 10 kilo vermek hedefim 78 kiloyum şuan 68 olsam daha da etkili olur ilaçlar sabır etmemiz lazım en hayırlısı neyse onu versin rabbimm

ben elma sirkeli sarmisak turşusu duydum yaptim gece 1/2kasik ictim bence fayda etti enerji verdi su ihtiyaci yapti azda gunleri azalttim olsada en begendigimi yedim baska tatmadimki yemeyeyim gecen aya farkliyim sanki akintim okadar değil ve sancılar bitti ve sol yanimda arada bir agri amman amman bi agri degil hava boşluğu gibi oglum başka bebeklerin peşinden cok coşuyor ve bazen dokundurmuyorlar uzaktan bakiyor üzülüyorum anne ne olur bizimde olsa diyor tamam annecim olur diyorum dr git olsun
Ah dr gitmeyle olsa hayırlısı

Arkadaşlar Günaydın gece çok iyiyim sancim felan yok yazdım saat 5.30adet sancısı ile uyandım ve adet gibi olunca pet aldim günlük 1.2saat sonra 1.2 damla kan gibi pembe leke adet başlıyor 7 gun var ama spora gittim geldim adet yok sanci yok sonra biraz akıntı yaa umutlansammi yok umutlanmasam mı

canım bence kendini biraz rahat bırakmalısın dinlememeye çalış kendini bak spor falanda yapıyormuşsun kafanı dağıt benim dr ne dedi biliyormusun önce kafanı dağıtmanı istiyorum senden dedi ilaçlardan daha önemlisi senin kafanın rahat olması dedi ben kpss ye hazırlanıyorum dedim harika ona odaklan tedavini sakın aksatma günü gününe gel ama tedaviyle yaşama bütün gün oturup düşünme dedi yani sana öyle yapıyosun demiyorum canım tabiki ama elinden geldiğince kafanı rahatlatmalısın canım

Kızlar femara yi ilk denememde olmadı tedavi iptal oldu tekrar adetin 2.gunu femara ya günde 2 defa başlicam. .

Burdan yazan hamile kalan bir arkadas vardi klomen ile femera birlikte dr sorabilirsiniz neden olmasın ki neyse hayırlı si zamani gelince olur inşallah sabır
Dozunu yükseltti 10 gün sonra gidicem o zamn sorarım. Şuan vücudunda çok hormon yüklü dedi.adet olmanı beklicem dedi

Arkadaslar lütfen yardımcı olun
Biz 7 aydır deniyoruz olmadı eşimde bende test yaptırdıktan sonra sonuçlar normal yani hormon lar değerler iyi sadece rahim filmi çekilmedi tüp ler görülüyorya onu yaptırmadim daha. Doktorum Adetim in ikinci günü muayene gelmemi istedi bugün gittim kan aldılar bi değere daha bakilacakmis suan için herşey normal dedi yarın femaraya baslamami istedi 5 gün kullanip gidecekmisim iğneyle catlatacakmis sonunda inşallah iyi haberler aliriz aklıma takılan yan etki çok olur mu acaba yani hormon mu yukluyorlar acaba
Bide 3 ay böyle deneyip olmazsa aşılama yapalım dediler
Sizde yorum yapar misiniz ben pek bilmiyorum bu aşamaları

Ben klomen 6ay kullandm femera gibi olmadı menepur iğne dedi yada femera ben femera dedim basladim ilk olmadi herşey yolunda yumurtalar büyümüş ve coktu 2 gun sonra horelimdedi gitti catlamis bekle gebelik yoksa gene femera yi al ayni zamanlarda belli gunler dedi iliski onerdi uydum 9.10.11.ekim sikintili günlerdi yumurtalar buyor ya ondan olsa gunume 1hafta var 1.2 damla pembe leke gördüm gebelik belirtileride başladı gibi ama psikolojik te olabilir 26.27 sini bekliyorum bende öyle yan etki yapmadi az az ates basması adet dongun 30 gun 3gun one aldi sanki daha sanciliydi

arkadaslar 3 yillik evliyim klomen tedavisi gordum catlatma ignesi vuruldum 3 ay boyunca ne yazikki sonuc alamadim dun tekrar doktora gittim femara bide folikasit almami soyledi adetin 3 gunu tekrar gidecem femarayla kisa suredecsonuc alan va mii
Ben de varım. Famera kullandığım ilk ayda hamile kaldım. Su an 7 haftalık hamileymiş. Darısı sana ınş.

Yumurtalarım büyüme di canım ondan iptal ettiler..
Burdan yazan hamile kalan bir arkadas vardi klomen ile femera birlikte dr sorabilirsiniz neden olmasın ki neyse hayırlı si zamani gelince olur inşallah sabır
cnm benden bahsediyorsun sanırım. Evet ikisini beraber kullandım ve bende ise yaradı. Aslında bu önceki ay yumurta 23 tü. Hamile kaldığım ay 18 di. Önemli olan yumurtanın fazla büyümesi değil sanırım. Catlaması. Ee tabi kistede cevirebilir. (Tabu yumurtanjn 16 17 nun uzerine cikmasi gerekiyor.)

Benim bu ayda olmadı ben umutlar bitti bu sabah adet oldum sizlere hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…