Mrb ben sizin tedavinin aynisindayim bugun 9. Gunum 10. Yarin randevum var duruma gore catlama iğnesi vericek diye dusunuyorum sen deki surec neydi yumurtlama gunun değiştimi mesela bugece birlektilik olmalımi iyi olur olmasami yarin gec denilirmi hangi catlama iğnesi verildi az bilgilendirirmisin esimle konuştuk bu aydan sonra artik tedaviyi bırakcam akışınacnm benden bahsediyorsun sanırım. Evet ikisini beraber kullandım ve bende ise yaradı. Aslında bu önceki ay yumurta 23 tü. Hamile kaldığım ay 18 di. Önemli olan yumurtanın fazla büyümesi değil sanırım. Catlaması. Ee tabi kistede cevirebilir. (Tabu yumurtanjn 16 17 nun uzerine cikmasi gerekiyor.)
dr randevun nasil gecti hayırlısı ile iyi sonuçlar almissindr umarim merak ettim durumunu yazarmisin bende yarin kontrole gitcemBenimde...pazartesi günü Bahçeci sağlık grubun da randevum var oraya gostercem sonuçları bakalım çok iyi dediler hastane için. .
Evet güzeldi tedavine devam et dedi gittiğin hastane güzel sadece araştırma Hastanesi olduğu için tedavin yavaş ilerliyor dedi.femara yumurtaların çok dirençli olduğu için gene etki etmicektir dedi ama bundan sonra iğne tedavisine geciceksiniz o zaman etki edicek sadece çok karamsarlık var sende onu yapma üzme kendini yumurtaların büyücek dedi..çok iyi bi doktor du. .kendi doktorum da şansıma arkadaslarmis onla da konuştum femara etki etmezse rapor çıkartıp gonal f igneye geçicez dediSlm
dr randevun nasil gecti hayırlısı ile iyi sonuçlar almissindr umarim merak ettim durumunu yazarmisin bende yarin kontrole gitcem
Eee iyi gonal f çok etkili bir ilaç cok duydum evet rapor ile mantıklı paahli bi iğne ben frmera+klomen kullandim catlatma iğnesi oldum gel 28 gel 28 durumundayim 2tane dabıl yumurtam varmis ve 13 de 26mm igneyi karnimdan vuruldum ama onceki aylar gelismedi diye evde ek şeyler yaptim artik o mu 2ilactan mi bilmem incir kürü 3gun yaptim hep 16 da kaliyor diye ama cuma 16 di pazartesi 26 olmuştu iyimi bilemedim 26mm yumurta iyimi bakalım yazarim sende yaz iyi haberlere inşallahEvet güzeldi tedavine devam et dedi gittiğin hastane güzel sadece araştırma Hastanesi olduğu için tedavin yavaş ilerliyor dedi.femara yumurtaların çok dirençli olduğu için gene etki etmicektir dedi ama bundan sonra iğne tedavisine geciceksiniz o zaman etki edicek sadece çok karamsarlık var sende onu yapma üzme kendini yumurtaların büyücek dedi..çok iyi bi doktor du. .kendi doktorum da şansıma arkadaslarmis onla da konuştum femara etki etmezse rapor çıkartıp gonal f igneye geçicez dedi
Bende de hep agri oldu ara ara adet belirtisi adetime 7 gun kala sabah 2.3 damla pembe leke geldi hatta daha umutlandim amma günümde hoppala adet oldum bu ay 3denemem ve catlatma ignesi oldum 28ini bekliyorum daha henüz muhtemel günlerim degerlendiriyorumAnne adayları selamlar ben femara kullandım suan Adet günüme 9 gun var ve hergün sağ alt kasigimda sizi gibi ağrım var femara ile hamile kalanlar acaba böyle bir şey yasiyorlarmi yani bu gebelik belirtileri olabilir mi :)
Rapor için şartlar ney onu hiç bilmiyorum cikicak mi falan tamam yaz mutlaka ben adet olmayı bekliyorum.Eee iyi gonal f çok etkili bir ilaç cok duydum evet rapor ile mantıklı paahli bi iğne ben frmera+klomen kullandim catlatma iğnesi oldum gel 28 gel 28 durumundayim 2tane dabıl yumurtam varmis ve 13 de 26mm igneyi karnimdan vuruldum ama onceki aylar gelismedi diye evde ek şeyler yaptim artik o mu 2ilactan mi bilmem incir kürü 3gun yaptim hep 16 da kaliyor diye ama cuma 16 di pazartesi 26 olmuştu iyimi bilemedim 26mm yumurta iyimi bakalım yazarim sende yaz iyi haberlere inşallah
Ya iyibir hastane ve dr la raporla cok uğraşmiyorsun 1gunde onlar cikartiyor belli bölümlere yönlendiriliyorsun ben astim hastasiyim birkactesle kesinleşti hastane içinde 1.2yere gittim bi kagit ilac isimleri dr un yazısı kaşesi ve eczaneden recete ile bir ücret ödemeden 3aylik ilaç seninde ayni olur ama senin rapor aylık olur muhtemelenRapor için şartlar ney onu hiç bilmiyorum cikicak mi falan tamam yaz mutlaka ben adet olmayı bekliyorum.
Hakkinda hayırlısı arkadaşım inşallah güzel haberler alırsın inanç durumun nedir bilmem işlerim kolaylansin diye bi dua var onu okuyorum ve iyide geliyor sankiRapor için şartlar ney onu hiç bilmiyorum cikicak mi falan tamam yaz mutlaka ben adet olmayı bekliyorum.
Slm nasılsınız son durumunuz nedir bebis ile durumlar nasılCok saol canm ama sevinemiyorum işte yine bişey olcak die korkuyorum duanı eksik etme ne olur seni haberdar ederim
Dua evet çok iyu geliyor inanıyorum eğerki zor bi şey beni buluyorsa dua ediyorum allahım yardım ediyor..ben gördüğüm güzel rüyaların etkisinde de kalıyorum. .Hakkinda hayırlısı arkadaşım inşallah güzel haberler alırsın inanç durumun nedir bilmem işlerim kolaylansin diye bi dua var onu okuyorum ve iyide geliyor sanki
İnşaallah hayırlısıyla hamişhamiş oluruzSlm kızlar doktorum bana da femera verdi adete 5 gün falan kaldı ama öyle çok umutluyum ki zaman geçmiyor sürekli rüyalar görüyorum hep hamileyim test pozitif çıkıyor yada diyorum böyle bir derdim var hamilesin ya ondan diyorlar hep hamile olduğumla ilgili kendimi çok hamile hissediyorum :) doktorum sağolsun hep pozitif yaklaşıyor bende umutluyum tabi
İlk aydan işe yarayan da var bende de yarar belki
Allah hepimize en kısa zamanda nasip etsin insallah
İnşaallah hayırlısıyla hamişhamiş oluruz
Bende femara kullandım Adetime 6 gün var hemen hemen ayniydi
Bişey soracağım sağ kasiginda ağrı varmı bacak la kasık arasında
Bugün bulantı oldu ama belki psikolojikAmin cnm inş
Bnm solda daha çoktu ama 2 önce ortada ağrı başladı sağ tarafa yakın ama bel ağrım var sende başka farklılık var mı
Bide halsizlik var canim bişey yapmak istemiyorum sende varmı başka şeylerAmin cnm inş
Bnm solda daha çoktu ama 2 önce ortada ağrı başladı sağ tarafa yakın ama bel ağrım var sende başka farklılık var mı
Bende iki yumurta vardı sağdakiküçük. Soldaki büyüktu iğneyle çatlamasi sağlandı ama sağ tarafta ağrım var sende kaç yumurtavardı ne taraftaydiAmin cnm inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?