- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 53
- 38
Eveet ben ilaca bagliyorum belim agriyor ayakta fazla duramiyorum karnim agir geliyor assagi baski yapiyor sanki idrar yolu enfeksiyonu ve ben çok susuyorum su içip içip duruyorum öyleki bazen agzima geri geliyor ama azaliyor agrilar bugun 18.günüm herkese hayırlısı insallahhhh ben cok heycanliyim 2yumurtam vardi catladimi ikisidemi filan falannnkızlar benim belimde agrı var ama daha bebiş yapma günlerindeyim daha belim hic agrımaz ilac mı yaptı acaba sizde de oldumu sanırım Aylin91110 da da olmus rabbim bebis sevinciyle kuşatsın hepinizi
Bende iki yumurta vardı sağdakiküçük. Soldaki büyüktu iğneyle çatlamasi sağlandı ama sağ tarafta ağrım var sende kaç yumurtavardı ne taraftaydi
Ay bende de aynı şeyler var :))) hadi hayırlısı inşallah :)))Canım ben çok tuhafım ya kendimi çok hamile hissediyorum :)
İştahım çok açıldı 1 kilo aldım kendime sürekli ziyafet çekiyorum altkarın da ağrım oluyor bide alıgan oldum sanırım kendimi fazla kaptırdım :)
Doktorum banada 2 yumurtan büyümüş dedi biri sağda biri solda solda ki daha büyük dedi ama çatlatma iğnesi yapmadı heran çatlar dedi sonrada kontrolde çatlamış ikiside dedi ikiz bile olabilir dedi yada hiç olmamışta olabilir umudunu kaybetme dedi
Ay bende de aynı şeyler var :))) hadi hayırlısı inşallah :)))
Bu arada iğneden sonra bendede ağrılar oldu kızlar nomalmis
Frmera ilk aylarda günümü öne aldi idi 3.4gun kadar döngüm 30 hayırlısı erken olmak iyi umutlanmiyosun çokFemara ise yaramadı bende perşembe adet günümdu bugün leke geldikısmet değilmiş ilk defa 25. Günümde adet oldum denge bozuldu sanırım ağrılarım adet sancisiymis moral sifir femara ve çatlama iğnesi sonrası olur diye beklemistim bebis
Yalnız ben adetin ilk günü normal olurdum şimdi çok küçük leke geldi bikaç kere hiç adet gibi değilim hala sağ kasigimda ağrı var bacağima vuruyor sende de olmuş muydu acabaFe
Frmera ilk aylarda günümü öne aldi idi 3.4gun kadar döngüm 30 hayırlısı erken olmak iyi umutlanmiyosun çok
Tabi adet yogunlugunu sen bilirsin benim ilk ay leke leke yine olabilirmi ki üstüne mi görüyorum dedim kendime amma ikinci gün bir sancim oldu normaldede sancim olur ilk farkliydi ve hastaneye gittim iğne oldum tam anlamiyla başladı tam başlayana kadar beklemekte fayda varYalnız ben adetin ilk günü normal olurdum şimdi çok küçük leke geldi bikaç kere hiç adet gibi değilim hala sağ kasigimda ağrı var bacağima vuruyor sende de olmuş muydu acaba
Rabbim bizede nasip etsin inşallah senin kaçıncı ayin ve kaç kere femara süreci geçirdin acabaT
Tabi adet yogunlugunu sen bilirsin benim ilk ay leke leke yine olabilirmi ki üstüne mi görüyorum dedim kendime amma ikinci gün bir sancim oldu normaldede sancim olur ilk farkliydi ve hastaneye gittim iğne oldum tam anlamiyla başladı tam başlayana kadar beklemekte fayda var
Eveet ben ilaca bagliyorum belim agriyor ayakta fazla duramiyorum karnim agir geliyor assagi baski yapiyor sanki idrar yolu enfeksiyonu ve ben çok susuyorum su içip içip duruyorum öyleki bazen agzima geri geliyor ama azaliyor agrilar bugun 18.günüm herkese hayırlısı insallahhhh ben cok heycanliyim 2yumurtam vardi catladimi ikisidemi filan falannn
Pazar sabahı cok az leke geldi şu ana kadar da tık yok perşembe adet günüm ve hala sağ alt kasigimda ağrı var ve bacağima vuruyor bu ağrı bende ilk defa oldu ya iyi bişey var yada femara bana kötü bişey yaptı :)Femara bende de işe yaramadı sanırım kızlar dün sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu sabahta normal gebelik testi yaptım oda negatif çıktı bat takvimime göre 18inde gözüküyor ama bana göre bugün yada yarın olmalıyım eğer sizin dediğiniz gibi bu femara erken adete sebep oluyorsa bnm şimdi adetli olmam gerekiyordu off kızlar yaa beklemek ne kadar zor hayırlısı olsun inş
Tatlım bekle test yapma eğer duramiyorsan meraktan ki çok normal çarşamba günü kan testi yaptir idrarda net olmayabiliyormusFemara bende de işe yaramadı sanırım kızlar dün sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bu sabahta normal gebelik testi yaptım oda negatif çıktı bat takvimime göre 18inde gözüküyor ama bana göre bugün yada yarın olmalıyım eğer sizin dediğiniz gibi bu femara erken adete sebep oluyorsa bnm şimdi adetli olmam gerekiyordu off kızlar yaa beklemek ne kadar zor hayırlısı olsun inş
pazar günü yaşadığın şey yerleşme kanaması olabilir, ağrılarda var diyosun, umarım mutlu haberler verirsin bize :)Pazar sabahı cok az leke geldi şu ana kadar da tık yok perşembe adet günüm ve hala sağ alt kasigimda ağrı var ve bacağima vuruyor bu ağrı bende ilk defa oldu ya iyi bişey var yada femara bana kötü bişey yaptı :)
Ay inşallah o lekeli görünce ağladım bu ayda olmadı diye azda olsa umudum var şimdi inşallah Hepimiz hayırlısıyla güzel hamiş haberleri verelimpazar günü yaşadığın şey yerleşme kanaması olabilir, ağrılarda var diyosun, umarım mutlu haberler verirsin bize :)
Pazar sabahı cok az leke geldi şu ana kadar da tık yok perşembe adet günüm ve hala sağ alt kasigimda ağrı var ve bacağima vuruyor bu ağrı bende ilk defa oldu ya iyi bişey var yada femara bana kötü bişey yaptı :)
Umudunu kirrmak istemem gecen ay 7varken günüm e sabah bir sanviyla uyandım 3.4damla leke geldi ayiyy adet dedim pet aldm yürüyüşe ciktim arada islaklik hissi vardi eve geldim duş a girdim baktimki bitmis akinti adet olmamis yerleşme lekesi diye vok umutlandim hoooppala 28 sabahi adet oldum lekem21inde olmuş tuPazar sabahı cok az leke geldi şu ana kadar da tık yok perşembe adet günüm ve hala sağ alt kasigimda ağrı var ve bacağima vuruyor bu ağrı bende ilk defa oldu ya iyi bişey var yada femara bana kötü bişey yaptı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?