- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 53
- 38
Umudunu kirrmak istemem gecen ay 7varken günüm e sabah bir sanviyla uyandım 3.4damla leke geldi ayiyy adet dedim pet aldm yürüyüşe ciktim arada islaklik hissi vardi eve geldim duş a girdim baktimki bitmis akinti adet olmamis yerleşme lekesi diye vok umutlandim hoooppala 28 sabahi adet oldum lekem21inde olmuş tu
Merhaba iyyiz çok şükür 11 haftalık olduk :))Slm nasılsınız son durumunuz nedir bebis ile durumlar nasıl
Maşallah Allah Tamam'ına erdirsin inşallahMerhaba iyyiz çok şükür 11 haftalık olduk :))
Mrb Cnm. Hayırlı olsun. Bende 11 haftalik hamileyim. Biraz kötüydü m o yüzden bayagidir forma giremedim. Senin nasil geçiyor.Merhaba iyyiz çok şükür 11 haftalık olduk :))
Bnde giremiyordum bmim düne kadar herşey yolundaydı iğneleri güzel vuruyorumdum dun akşamki iğne mahf etti bni şişlik çe şişti morardikca morardi bebegime bişey olcak die korktum ağladım bişey olmamıştır degil mi bu saatten sonra onu kaybedemem ölürümMrb Cnm. Hayırlı olsun. Bende 11 haftalik hamileyim. Biraz kötüydü m o yüzden bayagidir forma giremedim. Senin nasil geçiyor.
Dün gece Adetim başladı canımUmudunu kirrmak istemem gecen ay 7varken günüm e sabah bir sanviyla uyandım 3.4damla leke geldi ayiyy adet dedim pet aldm yürüyüşe ciktim arada islaklik hissi vardi eve geldim duş a girdim baktimki bitmis akinti adet olmamis yerleşme lekesi diye vok umutlandim hoooppala 28 sabahi adet oldum lekem21inde olmuş tu
Femerada 3.ayım adetin5.günü femera +klomen kullandim 10.kontrolde 16mm2tane solda isi riske atmadim havuç incir kürü içtim ve ilişki oncesi maydanos lu süt uygulamasını sonra ki 2.gece ebe gumeci otunu yaptim pazartesi 26mm.2tane dabıl yumurta var dedi akşam 8de ovitrel iğne oldum karnimdan soldan 1hafta degerlendirdim zor günler di pazartesi den itibaren rahatım arada sol yanimda bi hava boşluğu oluyor sanki başka hiç bir belirti yok beklemedeyim cevredekiler umutlandiryor yok diyorum yüzüm de solgunluk varmis bakalım bekliyorum canımDün gece Adetim başladı canım
Aynı şeyleri yaşamış ve hissetmisiz
Nasip değilmiş peki şimdi ne yapıyorsun ilaç denedin mi tekrar
Geçmiş olsun cnm ben kacirmisim demekki. Ne iğnesi oluyosun anlamadimBnde giremiyordum bmim düne kadar herşey yolundaydı iğneleri güzel vuruyorumdum dun akşamki iğne mahf etti bni şişlik çe şişti morardikca morardi bebegime bişey olcak die korktum ağladım bişey olmamıştır degil mi bu saatten sonra onu kaybedemem ölürüm
Cnm sol yanimda hava boşluğu gibi bisiy oluyo demissin. Bendede öyle oldu. Bende anlamamıştım ama hamileymisim bilmiyorum bu alakası varmi. Neoluyo ya böyle diyede kendi kendime sordum aynı şey kardesimdede olmuş oda hamile. Hadi bakalım ins hamissindir.Femerada 3.ayım adetin5.günü femera +klomen kullandim 10.kontrolde 16mm2tane solda isi riske atmadim havuç incir kürü içtim ve ilişki oncesi maydanos lu süt uygulamasını sonra ki 2.gece ebe gumeci otunu yaptim pazartesi 26mm.2tane dabıl yumurta var dedi akşam 8de ovitrel iğne oldum karnimdan soldan 1hafta degerlendirdim zor günler di pazartesi den itibaren rahatım arada sol yanimda bi hava boşluğu oluyor sanki başka hiç bir belirti yok beklemedeyim cevredekiler umutlandiryor yok diyorum yüzüm de solgunluk varmis bakalım bekliyorum canım
Ha bu arada suan hala sol tarafimda o hava kabarcıkları oluyo arada. Bende sadece solda yumurta var. 11 haftalik hamileyimCnm sol yanimda hava boşluğu gibi bisiy oluyo demissin. Bendede öyle oldu. Bende anlamamıştım ama hamileymisim bilmiyorum bu alakası varmi. Neoluyo ya böyle diyede kendi kendime sordum aynı şey kardesimdede olmuş oda hamile. Hadi bakalım ins hamissindir.
Ben öyle umut umut derken geçen sene temmuz dan beri bütün herseyi yaşadım hatta gecen ay umut yok umutlanmak yok dedim günüme 7gun kala lekelen mem oldu herkes hersey yerleşme kanamasi dedi ama günümde adet oldum o boslukta belli belirsiz bi his bu aydan sonra ilaç almiycam az dinlencem akisina birakcam hayırlısıCnm sol yanimda hava boşluğu gibi bisiy oluyo demissin. Bendede öyle oldu. Bende anlamamıştım ama hamileymisim bilmiyorum bu alakası varmi. Neoluyo ya böyle diyede kendi kendime sordum aynı şey kardesimdede olmuş oda hamile. Hadi bakalım ins hamissindir.
Maşallah rabbim hayırlısı ile kucagina almak nasip etsin artk cinsiyetini ogrenince yazarsınHa bu arada suan hala sol tarafimda o hava kabarcıkları oluyo arada. Bende sadece solda yumurta var. 11 haftalik hamileyim
Cnm sol yanimda hava boşluğu gibi bisiy oluyo demissin. Bendede öyle oldu. Bende anlamamıştım ama hamileymisim bilmiyorum bu alakası varmi. Neoluyo ya böyle diyede kendi kendime sordum aynı şey kardesimdede olmuş oda hamile. Hadi bakalım ins hamissindir.
Ben catlatma iğnesi olali 10.gün hayırlısı ama hiç umudum yok varsa var yoksa yok artikyaa o hava boslugu hissi bende de var ama benimki cok erken dahakaptırdım kendimi sanırım her şeyi hamileliğe yoruyorum artık
Inş. Cnm.sıkıntı etme. Herşeyin bir zamanı var. Yüce Allah onun bir gününü yazmıştır.Maşallah rabbim hayırlısı ile kucagina almak nasip etsin artk cinsiyetini ogrenince yazarsın
Hadi bakalım Inş. Haber veririsinyaa o hava boslugu hissi bende de var ama benimki cok erken dahakaptırdım kendimi sanırım her şeyi hamileliğe yoruyorum artık
Ben catlatma iğnesi olali 10.gün hayırlısı ama hiç umudum yok varsa var yoksa yok artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?