femara kullananlar ve hamile kalanlar

ins onunki oyle olmaz canım test yapmadın bu ay dimi kacıncı gundesin

Kızlar naptiniz. Nasıl gidiyor famerayla aranız. Benden sonra hamile kalan varmi. Kacirdimmi yoksa. Biraz kotuydum oyuzden forma giremedim.

Mrb Cnm. Hayırlı olsun. Bende 11 haftalik hamileyim. Biraz kötüydü m o yüzden bayagidir forma giremedim. Senin nasil geçiyor.
Bnde giremiyordum bmim düne kadar herşey yolundaydı iğneleri güzel vuruyorumdum dun akşamki iğne mahf etti bni şişlik çe şişti morardikca morardi bebegime bişey olcak die korktum ağladım bişey olmamıştır degil mi bu saatten sonra onu kaybedemem ölürüm

Dün gece Adetim başladı canım
Aynı şeyleri yaşamış ve hissetmisiz
Nasip değilmiş peki şimdi ne yapıyorsun ilaç denedin mi tekrar

Dün gece Adetim başladı canım
Aynı şeyleri yaşamış ve hissetmisiz
Nasip değilmiş peki şimdi ne yapıyorsun ilaç denedin mi tekrar
Femerada 3.ayım adetin5.günü femera +klomen kullandim 10.kontrolde 16mm2tane solda isi riske atmadim havuç incir kürü içtim ve ilişki oncesi maydanos lu süt uygulamasını sonra ki 2.gece ebe gumeci otunu yaptim pazartesi 26mm.2tane dabıl yumurta var dedi akşam 8de ovitrel iğne oldum karnimdan soldan 1hafta degerlendirdim zor günler di pazartesi den itibaren rahatım arada sol yanimda bi hava boşluğu oluyor sanki başka hiç bir belirti yok beklemedeyim cevredekiler umutlandiryor yok diyorum yüzüm de solgunluk varmis bakalım bekliyorum canım

Geçmiş olsun cnm ben kacirmisim demekki. Ne iğnesi oluyosun anlamadim

Cnm sol yanimda hava boşluğu gibi bisiy oluyo demissin. Bendede öyle oldu. Bende anlamamıştım ama hamileymisim bilmiyorum bu alakası varmi. Neoluyo ya böyle diyede kendi kendime sordum aynı şey kardesimdede olmuş oda hamile. Hadi bakalım ins hamissindir.

Ha bu arada suan hala sol tarafimda o hava kabarcıkları oluyo arada. Bende sadece solda yumurta var. 11 haftalik hamileyim

Merhaba arkadaşlar . Bende bugün doktor kontrolünde adetimin 5.gunu cuma gunu femerayi kullanmaya başlıcam sabah aksam günde 2 tane. İnşallah olumlu sonuç alırım. 10 Aydan beri hep hüsran yasadım. Mutlu sona ulaşmak istiyorum hayırlısı ile .

Ben öyle umut umut derken geçen sene temmuz dan beri bütün herseyi yaşadım hatta gecen ay umut yok umutlanmak yok dedim günüme 7gun kala lekelen mem oldu herkes hersey yerleşme kanamasi dedi ama günümde adet oldum o boslukta belli belirsiz bi his bu aydan sonra ilaç almiycam az dinlencem akisina birakcam hayırlısı

yaa o hava boslugu hissi bende de var ama benimki cok erken daha kaptırdım kendimi sanırım her şeyi hamileliğe yoruyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…