- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 53
- 38
İnş bu ay kavuşursun bebisineMerhaba arkadaşlar . Bende bugün doktor kontrolünde adetimin 5.gunu cuma gunu femerayi kullanmaya başlıcam sabah aksam günde 2 tane. İnşallah olumlu sonuç alırım. 10 Aydan beri hep hüsran yasadım. Mutlu sona ulaşmak istiyorum hayırlısı ile .
Amın inşallah tüm isteyen herkes kavuşur. Sizin durumunuz nedir ilacı ilk kullanışınız mi ?İnş bu ay kavuşursun bebisine
Kan pıhtılaşmasi var bnde iğne kullanıyorum da o morardi onun için moralim bozuldu birazGeçmiş olsun cnm ben kacirmisim demekki. Ne iğnesi oluyosun anlamadim
Tatlım bekle test yapma eğer duramiyorsan meraktan ki çok normal çarşamba günü kan testi yaptir idrarda net olmayabiliyormus
Amın inşallah tüm isteyen herkes kavuşur. Sizin durumunuz nedir ilacı ilk kullanışınız mi ?[/QUO
evet benim ilk kullanısım 6 aydır bebek olmuyor bi sorun yok ama yumurtalar hareketlensin rahim de hazır olsun diye bu hapa başladık bakalım bat 30 kasım beklemedeyim
Canım ben de femera ile gebe kaldım.. Klomen çok kullandım ama fayda etmedi..Merhaba arkadaşlar . Bende bugün doktor kontrolünde adetimin 5.gunu cuma gunu femerayi kullanmaya başlıcam sabah aksam günde 2 tane. İnşallah olumlu sonuç alırım. 10 Aydan beri hep hüsran yasadım. Mutlu sona ulaşmak istiyorum hayırlısı ile .
Gebeliğe kanda mı bakıldı varmı diye yaaa zor bir süreç kanda baktır ilaç bitti ve gebe çıkarsan fena kötü düşünme inşallah gebelikten değildir diyelim ama en kisa zamanda kanda baktır ben onu yaşadım gebelik hemen sonlandırılması gerekti alındı kontrol benden çıkmış tıKızlar doktor adet olmam için tarlusal vermişti 1 hafta sonra adet olunca gel demişti 10 gün geçti hala adet olmadım. Mide bulantısı baş dönmesi kasik agrim çok oldu hamileyim dir diye dün test yaptım ama negatif çıktı hiç adet belirtim yok normalde 3gun önceden falan lekelenmem baslardi
Tedavisi görüyorsun asla idrara güvenme varsa tamam ama yoksa kesin değildirKızlar doktor adet olmam için tarlusal vermişti 1 hafta sonra adet olunca gel demişti 10 gün geçti hala adet olmadım. Mide bulantısı baş dönmesi kasik agrim çok oldu hamileyim dir diye dün test yaptım ama negatif çıktı hiç adet belirtim yok normalde 3gun önceden falan lekelenmem baslardi
Canım ben de femera ile gebe kaldım.. Klomen çok kullandım ama fayda etmedi..
Doktorumu değiştirdim o da femera verdi, ve çatlatma iğnesi.. Çok şükür geldi miniğim bana..
Darısı inşallah sana.. İnan bir gün bebeğinin geleceğine..
Aynı zamanda sürekli kafanda bebek fikri olmasın canım kendini şartlama akışına bırak..
İnan rahat olmak da ilaçlar kadar önemli..
Hayır canım eczaneden test aldım negatif çıktı bişey dicem femara kullanmıştım ya olmayınca doktor tarlusal verdi 20 gün falan olucak bana kan testi yaptı sonuç 0.136 çıkmıştı bana tarlusal verdi 6 gün kullandım 1 hafta sonra adet olucan dedi 2.gunu gel tekrar femara ya başlıcaz dedi ama bekliyorum yani adet belirtim hiç yok sana nasıl olmustuIlac
Tedavisi görüyorsun asla idrara güvenme varsa tamam ama yoksa kesin değildir
Nette bu kan testleri listesi var ordan incele ve yarin git gene baktir belki varsa yapilacak birsey varsa gec kalma yarin ilk isin kan testi olsun ki geç kalmaHayır canım eczaneden test aldım negatif çıktı bişey dicem femara kullanmıştım ya olmayınca doktor tarlusal verdi 20 gün falan olucak bana kan testi yaptı sonuç 0.136 çıkmıştı bana tarlusal verdi 6 gün kullandım 1 hafta sonra adet olucan dedi 2.gunu gel tekrar femara ya başlıcaz dedi ama bekliyorum yani adet belirtim hiç yok sana nasıl olmustu
hamileysem kullandığım ilaç zarar mı verir sen ne kullanmistinNette bu kan testleri listesi var ordan incele ve yarin git gene baktir belki varsa yapilacak birsey varsa gec kalma yarin ilk isin kan testi olsun ki geç kalma
Hamilelik için beta hcg testi yapılıyor...ezcanelerde yok mu bu idrar testlerinden baskahamileysem kullandığım ilaç zarar mı verir sen ne kullanmistin
Yok yok direk dr yada hastaneden kanla olur devlet e git bisey deme günüm geçti test ister zaaten dr 1saatte felan çıkarHamilelik için beta hcg testi yapılıyor...ezcanelerde yok mu bu idrar testlerinden baska
Geçmiş olsun cnm. Doktoruna sorsaydin hemen. Ama bence yeminle alakalı biseydir. Sıkıntı olmaz diye dusunuyorumKan pıhtılaşmasi var bnde iğne kullanıyorum da o morardi onun için moralim bozuldu biraz
Teninle yazmıştım.Geçmiş olsun cnm. Doktoruna sorsaydin hemen. Ama bence yeminle alakalı biseydir. Sıkıntı olmaz diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?