femara kullananlar ve hamile kalanlar

sizde bi gelişme varmı bi de benim bel ağrım hala var ara ara kasıklarıma da giriyo sizin geçtimi acaba hap mı yapıyor
Benim bel ağrım sabaha karşı başlıyor uykudan ediyor ama dün adet sancim vardı adet mi oluyorum dedim ama o sol taraftaki boşluğu hala arada hissediyorum bugün catlarma ignesi 12.günü

Benim bel ağrım sabaha karşı başlıyor uykudan ediyor ama dün adet sancim vardı adet mi oluyorum dedim ama o sol taraftaki boşluğu hala arada hissediyorum bugün catlarma ignesi 12.günü

Benimde ev supurursem çok hareket edersem bucak gibi goruyo onun dışında ağrı genelde var adetin 18.gunundeyim 9 gün var regle bakalım bekliyorum ben de

Slm kızlar ilk ayda femara bende işe yaramadı adet başladı bitti femarada ikinci aya başladım hadi hayırlısı
Doktorumu aradım ilk ay gibi bu iki ayda devam et gelmene gerek yok dedi oldu oldu olmadı adetin ilk üç günü içinde gel dedi iğne+aşılama yapcak femarayla bende olmayacak galiba

Yaa bana 6ay klomen 3ay femera simdi olmazsa igne tedavisi 1.2ay donra aşılama dedi sen femerada 2.ayda neden aşılama pregon yada menepur gonel.f diye igneler dede fayda gören var

Yaa bana 6ay klomen 3ay femera simdi olmazsa igne tedavisi 1.2ay donra aşılama dedi sen femerada 2.ayda neden aşılama pregon yada menepur gonel.f diye igneler dede fayda gören var

Canım bana da 3 ay femara diye başladı olmazsa 2 ay iğne dedi sonrada dedi iğne + aşılama aynı zamanda uygulamayı düşünüyorum daha etkili olsun dedi bnmde işime gelir tabi

Bende bugün adet oldum tedaviyi bırakıyorum akışına sizler hayırlı haberler alirsiniz inşallah femera günümü öne aldı 28inde olcaktim 26da oldum neyseki klomen gibi günümü geçirip umutlandirmadi daha fazla daha fazla yikilirdim

Üzülme cnm her şerde vardır bir hayır
Femarayı 3 ay kullandın mı bundan sonra da iğne tedavisine geçiliyor pes etmeseydin hemen

Merhaba iki gundur test yapıyorum silik çıkıyor ikinci çizgi reglime 3gun var sanırım. Hamileyim femara bende ise yaradı

Merhaba iki gundur test yapıyorum silik çıkıyor ikinci çizgi reglime 3gun var sanırım. Hamileyim femara bende ise yaradı
gözün aydın canım darısı başımıza kaç aydır kullanıyodun? kaçıncı gün başladın, günde kaç tane kullandın?? yumoşların kaç mm di.. ay ne çok soru sordum

gözün aydın canım darısı başımıza kaç aydır kullanıyodun? kaçıncı gün başladın, günde kaç tane kullandın?? yumoşların kaç mm di.. ay ne çok soru sordum
Canm bu ilk ayimdi bende bi problem yoktu sadece 6aydir bebis olmuyordu yumurtalar bi hareketlerin rahim hamileliği hazirlansin diye kullandım yumurta ölçümü yapmadık sadece reglin 3.günü ilaca başladım 5gun günde 1tanen içtim gerisinde yumurtlama dönemi iliski oldu işte öyle Rabbim nasip etti inş isteyen herkese nasip olur

ne güzel hiç bekletmemiş sıpan darısı başımıza

ne güzel hiç bekletmemiş sıpan darısı başımıza
amin ben de diyorum bu değişik sıpa biiraz nazlandı ama yinede annesini çok yormadı allahım size de nasip etsin

Tebrik ederim cnm.bzlerede dua et neolur.bnde pkoyum cook kistim war reglim ilacsiz gelmior.bnde isticem bidaki reglimde femara
ediyorum canm allah kucağınızı boş koymasın aratmasın inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…