- 9 Şubat 2015
- 337
- 212
- 53
- 38
ama nasıl oluyor idrarda çılıp kanda bellı değil .hiç boyle duymamıştım .kızlar bugün kan tesi yaptırdım ve negatif cıktı cok üzgünüm 3 tane test yaptım evde biri predictor early diğerleri ucuz testler hepsinde 2. cizgi var silik de olsa kısmet değilmiş sanırım
O da benim imtihanim canm 7./ay oldu gerçi senelerdir uğraşanlar var Rabbim bi kere bu duyguyu bana tattırdı ama insan ugrasinca zor geliyor neyse başka aylarda olur insama nasıl oluyor idrarda çılıp kanda bellı değil .hiç boyle duymamıştım .
Üzülme canım ben 3 senedir uğraşıyorum..rabbim herseyin zamanını biliyor hayırlısıysa miniklerimiz bizimle olur zaten..O da benim imtihanim canm 7./ay oldu gerçi senelerdir uğraşanlar var Rabbim bi kere bu duyguyu bana tattırdı ama insan ugrasinca zor geliyor neyse başka aylarda olur ins
Ya eminmisin. Bi daha yaptir. Çok üzüldüm ama. Insanın sevinci kursağında kaliyo. Inş. Kan testinde bu sıkıntı vardır. Allahim en kısa zamanda tattirir ins.kızlar bugün kan tesi yaptırdım ve negatif cıktı cok üzgünüm 3 tane test yaptım evde biri predictor early diğerleri ucuz testler hepsinde 2. cizgi var silik de olsa kısmet değilmiş sanırım
Öyle canm regl de olmadı 2gun gecikti 28.gün bugün 26 günde bi oluyorum bakalım regl olmazsa tekrarlarim evet o pozitifleri görüp üstüne kanda negatif olunca çok ağladım nasip napalimYa eminmisin. Bi daha yaptir. Çok üzüldüm ama. Insanın sevinci kursağında kaliyo. Inş. Kan testinde bu sıkıntı vardır. Allahim en kısa zamanda tattirir ins.
İnş canm teşekkür ederimÜzülme canım ben 3 senedir uğraşıyorum..rabbim herseyin zamanını biliyor hayırlısıysa miniklerimiz bizimle olur zaten..
Ben de ilk kez bu ay kullaniyorum ama okuduklarimdan yola cikarak sunu soyleyebilirim ki klomenin etki gostermedigi bicok kisi de ise yaramis.Ya kizlar bisi sorcam.bu femara daha mi etkiliymis?doktorlariniz ne diyor??ben pkoyum mesela.klomen bnde ise yaramadi?femara yararmi merak ettim
Canım femara yeni çıkan bi ilaç mis ve etkisi daha yüksekmis.tabi bende ilk etki etmedi hala adet olmadığım için ikinci sefer kullanmaya başlayamadim daha..Ya kizlar bisi sorcam.bu femara daha mi etkiliymis?doktorlariniz ne diyor??ben pkoyum mesela.klomen bnde ise yaramadi?femara yararmi merak ettim
Bende çok doktor değiştirdim canım pko var bende şimdi capaya gidiyorum..femarayı bi kere kullandım ama yumurtalarım buyumedi tarlusal kullandım adet olmak için olamadım hamileyim sandım ama degilmis im sonra orgametril kullandım adet olmak için bekliyorum bakalım olcakmiyım adet olduğumda tekrar femara ya başlıcaz gundé 2 defa kullancam.senin tedavi nasıl gidiyor.Kizlar merhaba. Ben de 3.5 yildir ugrasiyorum hamile kalabilmek icin. Cok dr degistirdim. Anadolu yakasina tasindik ve kartalda bir dr ilk kez bana femara ve coraspin verdi. Dun kullanmaya basladim. 77 sayfanin tamamini okudum. Iyi sonuclar alanlar var ama topic durulmus. Iyi haberlerde artis olur ins. Femara kullanmaya devam eden ve sonuc alan var mi???
Gecmis olsun cnm. Bende de pko var. Bir kez kendiligimden hamile kaldim gecen ocak ayinda. Ama 8 haftalik dusuk yasadim. Sonrasinda adetlerim duzene girdi. Rahimde sekil bozuklugu varmis. Agustosta histereskopi oldum. Dr 3 ay ya kendi haline birak yada k klo men kullan olmazsa tup bebege geceriz dedi. Bu gittigim dr klomen yerine femera verdi. Bugun ilk kontrolum vardi. Femera dun bitti. Ama henuz gorunurde buyumus bir yumurta yok. Kucuk kucuk yumurtalar var. Onlarin buyumesini bekleyecegiz dedi. Carsamba kontrol. Capaya gitmekle iyi yapiyorsun. En iyisi arastirma hastaneleri. Ama benim esim istemiyor oralari. Guvenmiyor hic. Mecbur ozele gidiyoruz. Bana kalsa arastirmaya giderim.Bende çok doktor değiştirdim canım pko var bende şimdi capaya gidiyorum..femarayı bi kere kullandım ama yumurtalarım buyumedi tarlusal kullandım adet olmak için olamadım hamileyim sandım ama degilmis im sonra orgametril kullandım adet olmak için bekliyorum bakalım olcakmiyım adet olduğumda tekrar femara ya başlıcaz gundé 2 defa kullancam.senin tedavi nasıl gidiyor.
Ben ilk kez bu ay kullandim ama oyle bir etkisi olmadi bende. Gecen yil adetimden bir kac gun sonra gogus agrisi olmustu siddetli bi sekilde. Meger o ay mucize gibi erkenden yumurtlamisim ve hamile kalmistim. Yani dollenmeden hemen sonra gogus agrisi basladi. Tabi ben iki hafta sonra ogrendim hamileligimi. Hamile olma olasiligin nedir? Benim adetin 10. Gunu agrilar baslamisti. Umutlandirmak istemem ama hamilelik belirtisi de olabilir.Mrb arkadaşlar ben bu ay ilaç almadim akışına bıraktım ama 3femera gecmisim var bu ay adet olfum bitti ama belimde agri göğüslerdesis ve uçlarıda acıyor yanik gibi sızı var sizlerde femera böyle bişey yaptımi hani göğüste kitle için kullanıyor ya bir fikri olan varmi
Bu ay ilaç kullanimi bitti dr aşılama dedi 16.17.günüm deyimBen ilk kez bu ay kullandim ama oyle bir etkisi olmadi bende. Gecen yil adetimden bir kac gun sonra gogus agrisi olmustu siddetli bi sekilde. Meger o ay mucize gibi erkenden yumurtlamisim ve hamile kalmistim. Yani dollenmeden hemen sonra gogus agrisi basladi. Tabi ben iki hafta sonra ogrendim hamileligimi. Hamile olma olasiligin nedir? Benim adetin 10. Gunu agrilar baslamisti. Umutlandirmak istemem ama hamilelik belirtisi de olabilir.
Anladim. Benim dr un tahminlerine gore 10. 11. Gun dollenme olmustu. O yuzden dedim senin de dollenme olduysa agrilarin ondan olabilir diye.Bu ay ilaç kullanimi bitti dr aşılama dedi 16.17.günüm deyim
Canim ya cevabın için teşekkür ederim hayırlısıinşallah rabbim isteyen herkese versin inşallahAnladim. Benim dr un tahminlerine gore 10. 11. Gun dollenme olmustu. O yuzden dedim senin de dollenme olduysa agrilarin ondan olabilir diye.
Canim yanliz klonem yada yanliz femera olmuyorsa ikisi birlikte iyi oluyor benim iyi oldu ama tutunmadi buranin dr larin rahatlığı yeterli tedavi değil burda topic tede ikisi ile hamilelik yakalayan 1Gecmis olsun cnm. Bende de pko var. Bir kez kendiligimden hamile kaldim gecen ocak ayinda. Ama 8 haftalik dusuk yasadim. Sonrasinda adetlerim duzene girdi. Rahimde sekil bozuklugu varmis. Agustosta histereskopi oldum. Dr 3 ay ya kendi haline birak yada k klo men kullan olmazsa tup bebege geceriz dedi. Bu gittigim dr klomen yerine femera verdi. Bugun ilk kontrolum vardi. Femera dun bitti. Ama henuz gorunurde buyumus bir yumurta yok. Kucuk kucuk yumurtalar var. Onlarin buyumesini bekleyecegiz dedi. Carsamba kontrol. Capaya gitmekle iyi yapiyorsun. En iyisi arastirma hastaneleri. Ama benim esim istemiyor oralari. Guvenmiyor hic. Mecbur ozele gidiyoruz. Bana kalsa arastirmaya giderim.
Insallah canim. Rabbime sigindim. Carsamba gidicem bakalim yumurta olusmus mu? Ins hepimiz iyi sonuclar alirizCanim yanliz klonem yada yanliz femera olmuyorsa ikisi birlikte iyi oluyor benim iyi oldu ama tutunmadi buranin dr larin rahatlığı yeterli tedavi değil burda topic tede ikisi ile hamilelik yakalayan 1
2arkadas var seninde olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?