Canim yanliz klonem yada yanliz femera olmuyorsa ikisi birlikte iyi oluyor benim iyi oldu ama tutunmadi buranin dr larin rahatlığı yeterli tedavi değil burda topic tede ikisi ile hamilelik yakalayan 1Gecmis olsun cnm. Bende de pko var. Bir kez kendiligimden hamile kaldim gecen ocak ayinda. Ama 8 haftalik dusuk yasadim. Sonrasinda adetlerim duzene girdi. Rahimde sekil bozuklugu varmis. Agustosta histereskopi oldum. Dr 3 ay ya kendi haline birak yada k klo men kullan olmazsa tup bebege geceriz dedi. Bu gittigim dr klomen yerine femera verdi. Bugun ilk kontrolum vardi. Femera dun bitti. Ama henuz gorunurde buyumus bir yumurta yok. Kucuk kucuk yumurtalar var. Onlarin buyumesini bekleyecegiz dedi. Carsamba kontrol. Capaya gitmekle iyi yapiyorsun. En iyisi arastirma hastaneleri. Ama benim esim istemiyor oralari. Guvenmiyor hic. Mecbur ozele gidiyoruz. Bana kalsa arastirmaya giderim.
Bana kalsa bende ozele giderim ama maddi yönden kaldıramam acıbadem Maslak ta çok iyu bi doktor var ama çok pahalı. .Bende adet olmayı bekliyorum 1.5 aydır.adet söktürücü kullandim ama işe yaramadı halaGecmis olsun cnm. Bende de pko var. Bir kez kendiligimden hamile kaldim gecen ocak ayinda. Ama 8 haftalik dusuk yasadim. Sonrasinda adetlerim duzene girdi. Rahimde sekil bozuklugu varmis. Agustosta histereskopi oldum. Dr 3 ay ya kendi haline birak yada k klo men kullan olmazsa tup bebege geceriz dedi. Bu gittigim dr klomen yerine femera verdi. Bugun ilk kontrolum vardi. Femera dun bitti. Ama henuz gorunurde buyumus bir yumurta yok. Kucuk kucuk yumurtalar var. Onlarin buyumesini bekleyecegiz dedi. Carsamba kontrol. Capaya gitmekle iyi yapiyorsun. En iyisi arastirma hastaneleri. Ama benim esim istemiyor oralari. Guvenmiyor hic. Mecbur ozele gidiyoruz. Bana kalsa arastirmaya giderim.
Bitkisel seyler denesen. Civanpercemi kullanmistim ben bir ara. Ise yaramistiBana kalsa bende ozele giderim ama maddi yönden kaldıramam acıbadem Maslak ta çok iyu bi doktor var ama çok pahalı. .Bende adet olmayı bekliyorum 1.5 aydır.adet söktürücü kullandim ama işe yaramadı hala
Kilon nasıl benim ablam 3.4ayda 1olurdu zayifladi düzene girdi zeynepkamil hst ne gidiyordu klomen çatlama iğnesi ile hamile kaldi haatta 2.ye bebis 3aylikken öğrendi oda doğdu 40dolar dolmaz gitti sipiral taktirdi onunlada kaldi biz önü zor açıldı dedik tabi o düştü simdi 1.60boy 60.63kg ama gunlerim zayifken cok duzenlendi diyorBana kalsa bende ozele giderim ama maddi yönden kaldıramam acıbadem Maslak ta çok iyu bi doktor var ama çok pahalı. .Bende adet olmayı bekliyorum 1.5 aydır.adet söktürücü kullandim ama işe yaramadı hala
Dogru canim. Kilo da cok etkili. Cok kilom yok benim de ama gittigim bir iki dr biraz zayiflarsan daha iyi sonuclar aliriz demistiKilon nasıl benim ablam 3.4ayda 1olurdu zayifladi düzene girdi zeynepkamil hst ne gidiyordu klomen çatlama iğnesi ile hamile kaldi haatta 2.ye bebis 3aylikken öğrendi oda doğdu 40dolar dolmaz gitti sipiral taktirdi onunlada kaldi biz önü zor açıldı dedik tabi o düştü simdi 1.60boy 60.63kg ama gunlerim zayifken cok duzenlendi diyor
Evet bendede 2idi daha iyi kac mm catlatma iğnesi iste bence riske atma hayırlısı olsun inşallahKizlar dr dan geldim 2 tane yumos olusmus sol tarafta. Klomenle her zaman 1 tane oluyordu. Femara ise yaradi.
Canim verdi catlatma ignesi. Cuma gecesi günü vurulacagim. Bugun 16 mm diEvet bendede 2idi daha iyi kac mm catlatma iğnesi iste bence riske atma hayırlısı olsun inşallah
Hadi bakalim ovitrelle mi vuruldugun gece ve 36.saat iliski onermis olmadı dikkatli kullan bu fırsatları ve ilişki ardina en az 2saat kalkma yat ve ilk 5dk hemen ayrilmayin felan bir arkadasa dr bunlara dikkat et demiş hayırlı olsun bakalimCanim verdi catlatma ignesi. Cuma gecesi günü vurulacagim. Bugun 16 mm di
Valla yillardir tecrube kazandik uygulamalar konusunda :)) ovitrelle verdi. Daha once onu vurulmustum. Ben igneden onceki geceyi de degerlendirmeyi dusunuyorum erken catlama durumuna karsi. Sen suan beklemedesin degil mi? Onceki yazilarda okudugum kadariyla bir evladin varHadi bakalim ovitrelle mi vuruldugun gece ve 36.saat iliski onermis olmadı dikkatli kullan bu fırsatları ve ilişki ardina en az 2saat kalkma yat ve ilk 5dk hemen ayrilmayin felan bir arkadasa dr bunlara dikkat et demiş hayırlı olsun bakalim
Kizlar dr dan geldim 2 tane yumos olusmus sol tarafta. Klomenle her zaman 1 tane oluyordu. Femara ise yaradi.
Canim bence soyle dr una. Belli ki femara daha etkili ve daha zararsiz. Bende de pko var. Korunmayi birakana kadar her sey yolundaydi. Genelde adetlerim duzenliydi. Korunmayi kestigim anda tepe taklak oldu. Her gecen gun arasi acildi. Ama bir senedir iyi sukur. Agustosta histereskopi oldum. Ondan sonra daha da duzeldi. Gecikmeli de olsa duzenli bi dongu oldu. Ilac kullanmama konusunda inat ettim. Zaten yeterince hormon aliyoruz. Sen de bence bitkisel seyler dene. Onlarin daha cok faydasi var adet duzeninde. Hangi sehirdesin? Kime gidiyorsun dr a? Ins test sonuclarin temiz cikar.Ay ne guzel cnm.bende klomen kullandim gelismedi yumos.acaba doktoruma solesemmi bi denesek?bende bugun yeni bi doktora bsladim.6tup kan alindi herseyime bakilcak.esimden de 3 tup alindi.senin neydi sorunun?bende pko war ilacsiz adet olamam mesela
Ve bana doktor belinin altına yastık köy demişti. Hadi hayırlısıHadi bakalim ovitrelle mi vuruldugun gece ve 36.saat iliski onermis olmadı dikkatli kullan bu fırsatları ve ilişki ardina en az 2saat kalkma yat ve ilk 5dk hemen ayrilmayin felan bir arkadasa dr bunlara dikkat et demiş hayırlı olsun bakalim
Ayy yanlış yere yazmışım.Ve bana doktor belinin altına yastık köy demişti. Hadi hayırlısı
Yastik koy. 10 dk ayaklari havada tut hemen dusa kalkma.Ayy yanlış yere yazmışım.Dolunay22 yazmistim
Belkide çok kafaya takmamak lazım. Ama şu varki catlatma iğnesi yaptığın gün ilişki olmalıYastik koy. 10 dk ayaklari havada tut hemen dusa kalkma.turlu turlu seyler. Aslinda her biri bahane olacak da bakalim hangisi. Ben hamile kaldigimda hic bunlari yapmadim. 3 sene boyunca yorulmustum yapa yapa. Hic dikkat etmedim o zaman. Hemen dusa girmistim. Rabbim verince oluyo. Tabi bu kez yastik koymayi ihmal etmicem
Canim bence soyle dr una. Belli ki femara daha etkili ve daha zararsiz. Bende de pko var. Korunmayi birakana kadar her sey yolundaydi. Genelde adetlerim duzenliydi. Korunmayi kestigim anda tepe taklak oldu. Her gecen gun arasi acildi. Ama bir senedir iyi sukur. Agustosta histereskopi oldum. Ondan sonra daha da duzeldi. Gecikmeli de olsa duzenli bi dongu oldu. Ilac kullanmama konusunda inat ettim. Zaten yeterince hormon aliyoruz. Sen de bence bitkisel seyler dene. Onlarin daha cok faydasi var adet duzeninde. Hangi sehirdesin? Kime gidiyorsun dr a? Ins test sonuclarin temiz cikar.
Iyi yapmissin cnm. Ben de sogan suyunu denicem tekrar. Sonucta pko var. Pkoya da iyi geliyormus sogan suyu. Civan percemi de etkili adet icin. Onu denemis ve sonuc almistim ben.Aynen cnm solucem zaten femarayi doktoruma.burda bi arkadasim 3senedir istiodu femara wesilesi oldu..canim zaten ben sogan suyu iciorum 2 aydir duzenli adetim cok sukur.ama icmesem glmez yani.manisada tayfun ozcakira gdiom.ins cabuk kavusuruz evlatlarimiza cnm
Kesinlikle takmamak lazim. Ama elde degil iste. Canim senin de bebisin yolda sanirim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinBelkide çok kafaya takmamak lazım. Ama şu varki catlatma iğnesi yaptığın gün ilişki olmalı
Iyi yapmissin cnm. Ben de sogan suyunu denicem tekrar. Sonucta pko var. Pkoya da iyi geliyormus sogan suyu. Civan percemi de etkili adet icin. Onu denemis ve sonuc almistim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?