femara kullananlar ve hamile kalanlar

Diyetle 10 Kilo verdim sonra bıraktım almadım şimdi gene baslicam

Kızlar selam dün doktora gittim bende adet olmadığım için test yaptı eğer negatif se ilaç yazıcam dedi..sonucum öğle arasindayken cikmisti doktorum yoktu..Bana bakan doktorlar hep asistan..şansıma PROF doktor vardı ilk başta bakmam dedi sen pkolu musun dedi evet dedim gel konuşalım dedi..çok güzel anlattı pkolu hastalar ugrasirlar geç olur ama gebelik olur dedi kendini hiç sıkma dedi..adet olduğunda beni bul geldiğinde ben sana bi tek femara kullandirmicam dedi femara+klomen kullancaksin dedi..femarayı genelde yumurtaları işlev görmeyen hastalarda kullanıyoruz aksine pko olnlarda yumurtalar çok güzeldir ama ilaçlar hemen etki göstermez yavaş yavaş tepkiye girer dedi..femara da bunda etkili oluyor dedi..Dozunu iyu ayarlamak lazım dedi birden bire fazla yumurta olabiliyor dedi..inofolic yazdı şeker ilacını kullan dedi bunlar çok işe yaricak tır dedı. .

Ayyçok şükür nihayet biri yazdı klomen+fa merayi. Bende ikisini kullandım. Hadi bakalım hayirlisi

Aynen cnm.inofolic baya ise yariyormus pkoda.bende duydum bunu bicok yerde de gordum.evet bizlerde yumurta bol ama bitane olgun olmuyor iste insulinden dolayi

Aynen cnm.inofolic baya ise yariyormus pkoda.bende duydum bunu bicok yerde de gordum.evet bizlerde yumurta bol ama bitane olgun olmuyor iste insulinden dolayi
Bana folik asit önermemisti doktor..bu doktor baya anlattı şeker ilacı yla kullan dedi..balık yağı varmış içinde çok yararlı dedi..

Evet canim bende merak ediyordum pkolularda daha etkili oluyormuş tek başına pek işe yaramaz dedi..
Aslında hepsi bahane. Ama belki bu doktorun sebep olurda en kısa sürede hamile kalirsin cnm. Tesadüflere inanırım . Bende doktorumu tesadüf üzerine buldum. Hayırlısı bakalım.

Herşey kader ben ilk gebelik hüsran i sonrasi ankr gata anabilim dali başkanı iskender hoca ya gittim tedavisine uydum tedavi olumsuz ve ben sıkıldım dr gel aşılama dedi gittim aşılama tedavisi başladı adet olcan 2.gün gel dedi 21gunluk bi ilac ti ama adet olmadım rasgele istanbulda ydim orda kki gata ya gittim pratisyen bi hekim gebelik testi istedi 3gun once baktım yok dedim git kanda bakcam dedi hadi senimi kircam yaptim 8hafta kadar ikiz çıktım dr güldü tebrik etti mucizelr gerçek ama zamani var

canım mesajın bıraz kapalı olmus ??? hamıle mısın yanı suan sen ????

amın cnm ınsAllah.sen ıkıncıyemı ugrasıyosun?pkomu war sende ?
Ewt ama tedavileri biraktim dinleniyorum benim bi sıkıntı görülmedi ama olmuyor sebep siz kilo hormon yumurta problemi yok dr zamani var bekle dedi bende bekliycem yaz sonuna kadar bakalim 1yildir surekli ilac az dinlencem

Ewt ama tedavileri biraktim dinleniyorum benim bi sıkıntı görülmedi ama olmuyor sebep siz kilo hormon yumurta problemi yok dr zamani var bekle dedi bende bekliycem yaz sonuna kadar bakalim 1yildir surekli ilac az dinlencem

dınlen cnm.aslında kafayı rahat braksak olcak :) ama elınde dııl ınsanın ıste..

21 günlük kullandığın ilaç neydi banada verdi adet olmam için doktor.tabi ki hersey kader kısmet bnde mucizelere inanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…