- 9 Ekim 2015
- 89
- 70
- 3
- 33
Diyetle 10 Kilo verdim sonra bıraktım almadım şimdi gene baslicamKilon nasıl benim ablam 3.4ayda 1olurdu zayifladi düzene girdi zeynepkamil hst ne gidiyordu klomen çatlama iğnesi ile hamile kaldi haatta 2.ye bebis 3aylikken öğrendi oda doğdu 40dolar dolmaz gitti sipiral taktirdi onunlada kaldi biz önü zor açıldı dedik tabi o düştü simdi 1.60boy 60.63kg ama gunlerim zayifken cok duzenlendi diyor
Ayyçok şükür nihayet biri yazdı klomen+fa merayi. Bende ikisini kullandım. Hadi bakalım hayirlisiKızlar selam dün doktora gittim bende adet olmadığım için test yaptı eğer negatif se ilaç yazıcam dedi..sonucum öğle arasindayken cikmisti doktorum yoktu..Bana bakan doktorlar hep asistan..şansıma PROF doktor vardı ilk başta bakmam dedi sen pkolu musun dedi evet dedim gel konuşalım dedi..çok güzel anlattı pkolu hastalar ugrasirlar geç olur ama gebelik olur dedi kendini hiç sıkma dedi..adet olduğunda beni bul geldiğinde ben sana bi tek femara kullandirmicam dedi femara+klomen kullancaksin dedi..femarayı genelde yumurtaları işlev görmeyen hastalarda kullanıyoruz aksine pko olnlarda yumurtalar çok güzeldir ama ilaçlar hemen etki göstermez yavaş yavaş tepkiye girer dedi..femara da bunda etkili oluyor dedi..Dozunu iyu ayarlamak lazım dedi birden bire fazla yumurta olabiliyor dedi..inofolic yazdı şeker ilacını kullan dedi bunlar çok işe yaricak tır dedı. .
Kızlar selam dün doktora gittim bende adet olmadığım için test yaptı eğer negatif se ilaç yazıcam dedi..sonucum öğle arasindayken cikmisti doktorum yoktu..Bana bakan doktorlar hep asistan..şansıma PROF doktor vardı ilk başta bakmam dedi sen pkolu musun dedi evet dedim gel konuşalım dedi..çok güzel anlattı pkolu hastalar ugrasirlar geç olur ama gebelik olur dedi kendini hiç sıkma dedi..adet olduğunda beni bul geldiğinde ben sana bi tek femara kullandirmicam dedi femara+klomen kullancaksin dedi..femarayı genelde yumurtaları işlev görmeyen hastalarda kullanıyoruz aksine pko olnlarda yumurtalar çok güzeldir ama ilaçlar hemen etki göstermez yavaş yavaş tepkiye girer dedi..femara da bunda etkili oluyor dedi..Dozunu iyu ayarlamak lazım dedi birden bire fazla yumurta olabiliyor dedi..inofolic yazdı şeker ilacını kullan dedi bunlar çok işe yaricak tır dedı. .
Evet canim bende merak ediyordum pkolularda daha etkili oluyormuş tek başına pek işe yaramaz dedi..Ayyçok şükür nihayet biri yazdı klomen+fa merayi. Bende ikisini kullandım. Hadi bakalım hayirlisi
Bana folik asit önermemisti doktor..bu doktor baya anlattı şeker ilacı yla kullan dedi..balık yağı varmış içinde çok yararlı dedi..Aynen cnm.inofolic baya ise yariyormus pkoda.bende duydum bunu bicok yerde de gordum.evet bizlerde yumurta bol ama bitane olgun olmuyor iste insulinden dolayi
Aslında hepsi bahane. Ama belki bu doktorun sebep olurda en kısa sürede hamile kalirsin cnm. Tesadüflere inanırım . Bende doktorumu tesadüf üzerine buldum. Hayırlısı bakalım.Evet canim bende merak ediyordum pkolularda daha etkili oluyormuş tek başına pek işe yaramaz dedi..
Bana folik asit önermemisti doktor..bu doktor baya anlattı şeker ilacı yla kullan dedi..balık yağı varmış içinde çok yararlı dedi..
İnofolic Combi mavi büyük bi hap şeker ilacım glifor..Senin dedigin inofolic toz olanmi cnm?mor kutulu olan mi?ondami warmis balik yagi?seker ilaci ne iciosun ?
Bende tesadüflere inanirim..Aslında hepsi bahane. Ama belki bu doktorun sebep olurda en kısa sürede hamile kalirsin cnm. Tesadüflere inanırım . Bende doktorumu tesadüf üzerine buldum. Hayırlısı bakalım.
İnofolic Combi mavi büyük bi hap şeker ilacım glifor..
Herşey kader ben ilk gebelik hüsran i sonrasi ankr gata anabilim dali başkanı iskender hoca ya gittim tedavisine uydum tedavi olumsuz ve ben sıkıldım dr gel aşılama dedi gittim aşılama tedavisi başladı adet olcan 2.gün gel dedi 21gunluk bi ilac ti ama adet olmadım rasgele istanbulda ydim orda kki gata ya gittim pratisyen bi hekim gebelik testi istedi 3gun once baktım yok dedim git kanda bakcam dedi hadi senimi kircam yaptim 8hafta kadar ikiz çıktım dr güldü tebrik etti mucizelr gerçek ama zamani var
Yok ikiz di teki düştü oğlum suan 9yasinda darisi sizlere de Inşallahcanım mesajın bıraz kapalı olmus ??? hamıle mısın yanı suan sen ????
Yok ikiz di teki düştü oğlum suan 9yasinda darisi sizlere de Inşallah
Ewt ama tedavileri biraktim dinleniyorum benim bi sıkıntı görülmedi ama olmuyor sebep siz kilo hormon yumurta problemi yok dr zamani var bekle dedi bende bekliycem yaz sonuna kadar bakalim 1yildir surekli ilac az dinlencemamın cnm ınsAllah.sen ıkıncıyemı ugrasıyosun?pkomu war sende ?
Ewt ama tedavileri biraktim dinleniyorum benim bi sıkıntı görülmedi ama olmuyor sebep siz kilo hormon yumurta problemi yok dr zamani var bekle dedi bende bekliycem yaz sonuna kadar bakalim 1yildir surekli ilac az dinlencem
21 günlük kullandığın ilaç neydi banada verdi adet olmam için doktor.tabi ki hersey kader kısmet bnde mucizelere inanirim.Herşey kader ben ilk gebelik hüsran i sonrasi ankr gata anabilim dali başkanı iskender hoca ya gittim tedavisine uydum tedavi olumsuz ve ben sıkıldım dr gel aşılama dedi gittim aşılama tedavisi başladı adet olcan 2.gün gel dedi 21gunluk bi ilac ti ama adet olmadım rasgele istanbulda ydim orda kki gata ya gittim pratisyen bi hekim gebelik testi istedi 3gun once baktım yok dedim git kanda bakcam dedi hadi senimi kircam yaptim 8hafta kadar ikiz çıktım dr güldü tebrik etti mucizelr gerçek ama zamani var
İnofolic sabah akşam aç karnına. .glifor sabah akşam tok karnına 1000 mg.inofolici gunde kactane ıcıyosun cnm ?aç mı tok mu?seker ılacın kac mg?onu gunde kaç kez alıcakmıssın??
İnofolic sabah akşam aç karnına. .glifor sabah akşam tok karnına 1000 mg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?