- 9 Ekim 2015
- 89
- 70
- 3
- 33
Yoo şeker ilacını bana diyabet doktorum vermişti oda sabh aksam demişti. .bu doktorumda 2000 tammlansin dediovv 1000 mg glıfor sabah aksam werdı he ???agır dıılmı braz canım?
Ben adet olmak için ilaç kullanıyorum 21 günlük tu Son 5 günüm kaldı sonra kontrole gidicem femera+klomene başlıcaz ins.Kizlar merhaba. Nasilsiniz? Tedaviniz nasil gidiyor? Benim bugun igneden sonra 17. Gunum bitti. 5 6 saat once pembe lekelenmem oldu. Normalde igne sonrasi adet baslangicim birden kanama ile olurdu. Kac saattir gelen bisey de yok.
Acaba femara mi boyle bir etki yapti?
Sizde buna benzer bir sürüm oldu mu hic? Yerlesme kanamasi degildir sanirim. Cunku son iliski 23 aralikti.
Femara klomene gore daha zararaiz bi ilacmis cnm. Ben de 4 klomenden sonra femaraya basladim. 2. Ayim. Ilk ay sonuc alamadim. Yumurtan catladigina gore bir sıkınti y ok. Umarim ilk aydan sı uc alirsinMerhaba bayanlar... Ben 3,5 yıllık evliyim. 2 yıldır çocuk düşünüyoruz. Birkaç tane özel doktora gittim. Fakat istediğim beklentiyi alamadım. Eşim tahlil yaptırdı. Sonuçları güzel çıktı. Kendim hsg çektirdim, diğer tahlillerim de yapıldı. Her şey iyi. Fakat olmuyor işte. En son bir bayan doktoru tavsiye ettiler. Ona gittim. Bana femarayı tavsiye etti. Benim mememde fibroadenom var. Bu ilaç memedeki kitleyi etkilemez dedi. Diğer doktorlar bunu pek önemsememişlerdi. Ama bu doktor femarayı tavsiye etti. Şimdi adetin 5. günü başladım 5 gün içtim. Kontrole gittim. Yumurtalarımın büyüyüp hemen çatladığını söyledi. Şimdi 14 gün sonra tekrar gel test yapacağız dedi. Dua edin bakalım ne olacak....
İnşallah canım. Allah herkesin gönlüne göre versin. Bende kalp çarpıntısı da başladı. İnşallah sonu hayır olur....Femara klomene gore daha zararaiz bi ilacmis cnm. Ben de 4 klomenden sonra femaraya basladim. 2. Ayim. Ilk ay sonuc alamadim. Yumurtan catladigina gore bir sıkınti y ok. Umarim ilk aydan sı uc alirsin
Canim bendede kasik agrisi ayagim kasiliyo arada bir ates basma falan var ama doktorum 18 inde tahlil yaptir dedigi icin su an yaptiramiyorum femara kullandim cunku ama istersen beta hcg ne bir yaptir derim kan tahlili daha kesin sonuc verir ya da 5 gun bekle istersen o zaman yaptirBenim regl döneme henüz 5 gün var ve yaklaşık 10 15 gündür gün içerisinde bulantı ve afedersiniz gegirme oluyo ve 3 4 gündür de bi Üşüyorum bi yanıyorum atesim yukselecekmis gibi oluyo. Bugün de belinde hafif bacaklarımda birazdan fazla ağrı var sizce neden olabilir. Daha önce 2 kez tüp bebek ve 2 kez aşılama başarısızlığı olmuştu ve yapılan araştırmalarda pıhtılaşma sorunu olduğu saptandı kan sulandirici coraspirin ve folik asit apikobal b vitamini kullaniyorum ömür boyu ve doktorum bir dahaki tüp bebege kadar kullanmam için dhea 25 mg ve Q enzim Q10 kapsül verdi onları kullanıyorum 3 aydır.sizce yukarda anlattiklarim neye bağlı olabilir Gebelik ihtimali var mı veya test yapmam ne kadar doğru sizce
Canım femera göğüs kanserinde kullanılan bi ilaç o yüzden bi zararı yok vücuttan çok kolay atılıyor. .ilk kullandığın için psikolojik çarpıntı yapmış olabilir..ben bi kere kullandım şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar başlicam femeraya.ins hamile kalirsin...Merhaba bayanlar... Ben 3,5 yıllık evliyim. 2 yıldır çocuk düşünüyoruz. Birkaç tane özel doktora gittim. Fakat istediğim beklentiyi alamadım. Eşim tahlil yaptırdı. Sonuçları güzel çıktı. Kendim hsg çektirdim, diğer tahlillerim de yapıldı. Her şey iyi. Fakat olmuyor işte. En son bir bayan doktoru tavsiye ettiler. Ona gittim. Bana femarayı tavsiye etti. Benim mememde fibroadenom var. Bu ilaç memedeki kitleyi etkilemez dedi. Diğer doktorlar bunu pek önemsememişlerdi. Ama bu doktor femarayı tavsiye etti. Şimdi adetin 5. günü başladım 5 gün içtim. Kontrole gittim. Yumurtalarımın büyüyüp hemen çatladığını söyledi. Şimdi 14 gün sonra tekrar gel test yapacağız dedi. Dua edin bakalım ne olacak....
Insallah canim peki sende mi 5 gun kullandin femarayi canimCanım femera göğüs kanserinde kullanılan bi ilaç o yüzden bi zararı yok vücuttan çok kolay atılıyor. .ilk kullandığın için psikolojik çarpıntı yapmış olabilir..ben bi kere kullandım şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar başlicam femeraya.ins hamile kalirsin...
Evet 5 gün kullandım. .bu sefer günde 2 tane kullancam.yanında da klomen kullancam.Insallah canim peki sende mi 5 gun kullandin femarayi canim
Ben adetin 5. günü başladım. Sabah akşam 2 kere içtim. Adetin 14. günü gel dedi. Gittim yumurtaların büyüyüp çatlamış dedi doktor. İncir kürü de yapmıştım bu arada. Yumurtaların erken çatlaması bu kürden de olmuş olabilir. Şimdi ayın 18 inde gel test yapalım dedi. Onu bekliyorum. Ama inanılmaz kasık ağrısı var bende. Sağ ayağıma vuruyor. Aşırı halsizlik ve bel ağrısı var. Hayırlısı bakalım... Bu arada yumurta toplama gibi bir şey olmadı bende.bende bugün femara ya başladım günde 2 tane alıcam çarşamba sabah kontrol var sizin tedavi kaç gün sürdü bana 15 gün dedi hoca.bu ilaçta yumurta toplama filan yapılmıyor mu
ne testi yapacak kiBen adetin 5. günü başladım. Sabah akşam 2 kere içtim. Adetin 14. günü gel dedi. Gittim yumurtaların büyüyüp çatlamış dedi doktor. İncir kürü de yapmıştım bu arada. Yumurtaların erken çatlaması bu kürden de olmuş olabilir. Şimdi ayın 18 inde gel test yapalım dedi. Onu bekliyorum. Ama inanılmaz kasık ağrısı var bende. Sağ ayağıma vuruyor. Aşırı halsizlik ve bel ağrısı var. Hayırlısı bakalım... Bu arada yumurta toplama gibi bir şey olmadı bende.
Gebelik testine testi yapacak ki
Insallah Allah herkesin gonlune gore versin...Merhaba herkeze bebisiniz gelecek insallah umutlar bitmesin fazla stres yapmayin insallah olacak bir can tasiyacaksiniz allahin izniyle insallah
Gebelik testi
Insallah Allah herkesin gonlune gore versin...
Insallah Allah herkesin gonlune gore versin...
Allahim.insallah gonlunuzdekini sizlere bana sunar saglikli vicdanli merhametli evlatlar sunar insallah.... aminHoca bana tüp bebek tedavisi dediğinde iğne filan kullanacagim sarmistim femara yı verince sade hem şaşırdım hem sevindim iğne korkum var benim inşallah bu tedavi ile hayırlı vakitte bebislerimiz kucağımiza gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?