- 28 Aralık 2015
- 119
- 69
- 13
- 34
Yapınca bize de bildir:) inş olurGebelik testi
bende bugün femara ya başladım günde 2 tane alıcam çarşamba sabah kontrol var sizin tedavi kaç gün sürdü bana 15 gün dedi hoca.bu ilaçta yumurta toplama filan yapılmıyor mu
Arkadaşlar gebelik testi yaptırdım. Negatif çıktı. Kasıklarımda çok ağrı oldu. Doktora gittim. Sağda bir tane büyük kist oluşmuş. Yani yumurtam çatlamamış. O da iltihap yapmıs bende. Muayene sırasında doktor rahmimim kıpkırmızı oldugunu söyledi. 2 tane antibiyotik verdi. O sırada da adet oldum. Sonra microgynon doğum kontrol hapı verdi. Bunu adetin adetin 3. günü başla 21 gün kullan dedi. Bitince kontrole gel dedi. Offff ne yapacam bilmiyorum. Bunları kullansam bana yan etki yapar mı bilmiyorum. Çaresizim....Yapınca bize de bildir:) inş olur
Evet 5 gün kullandım. .bu sefer günde 2 tane kullancam.yanında da klomen kullancam.
Hmm kötü olmş cnm ya nabıosn smdi kullanıo musunArkadaşlar gebelik testi yaptırdım. Negatif çıktı. Kasıklarımda çok ağrı oldu. Doktora gittim. Sağda bir tane büyük kist oluşmuş. Yani yumurtam çatlamamış. O da iltihap yapmıs bende. Muayene sırasında doktor rahmimim kıpkırmızı oldugunu söyledi. 2 tane antibiyotik verdi. O sırada da adet oldum. Sonra microgynon doğum kontrol hapı verdi. Bunu adetin adetin 3. günü başla 21 gün kullan dedi. Bitince kontrole gel dedi. Offff ne yapacam bilmiyorum. Bunları kullansam bana yan etki yapar mı bilmiyorum. Çaresizim....
Arkadaşlar ben de bu ay famera kullandım.. 5 gün tek doz.. adetimin 7. günü 14,14,10 mm 3 tane yumurtam varmış gelişmeleri yazarım :)
Cnm femara kullandığını bilmiyodum. Ben de kullandım bu ay 2 kez, 5er gün.Arkadaşlar ben de bu ay famera kullandım.. 5 gün tek doz.. adetimin 7. günü 14,14,10 mm 3 tane yumurtam varmış gelişmeleri yazarım :)
Vermedi canım çatlıyo kendiliğinden normalde de bi süredir takipteyimBende ayni sekilde kullandim ilaci. Peki sana doktor catlama ignesi verdi mi?
Klomen 2 ay kullandım benim bünyem biraz saçmaladı ilk seferinde 5 gün gecikmen 2. sefer 5 gün erken reglm geldi ikisinde de 3 yumurtam kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı.. Komen bende oldukça fazla yan etki yaptı gerginlik sinir falan o yüzden bu sefer değiştirdi canım.. famera daha hafif dedi denedik bakalım :) Bugün kontrolüm vardı gitmedim artık sıkıldım bu işlerden biraz ben gitmeyi de düşünmüyorum ovulasyon testiyle çatlama yakalayabilirsem yakalıycam.. Bu aydan sonra da rahim filmi çekilicem sonra kendi halime bırakıcam kendimi :)Cnm femara kullandığını bilmiyodum. Ben de kullandım bu ay 2 kez, 5er gün.
Vermedi canım çatlıyo kendiliğinden normalde de bi süredir takipteyim
Merhabalar - bende bu ay femara kullandim. Adetimin 2. gununden itibaren 5 gun boyunca tek doz aldim. Yarin adetimin 9. gunu doktor randevum var, bakalim ise yaramis mi?
Simdi doktordan geliyorum. Sag yumurtaliktaki folikul 9,5mm, soldaki 8mm olmus. Bugun adet dongumun 9. gunu. Sanki cok buyumemisler gibiSali tekrar kontrole gidicem, insallah buyurler
Gozunaydin oncelikle cok sevindim Rabbim kucagina almayi nasip etsin ben carsamba femaraya basladim gunde iki defa dun ve bugunde 75 lik gonal f vurundum sabah kontrolum var bakalim ne dicek bende 3 yillik evliyim iki yildir tedavim devam ediyo farkli hastanelerde denedim bu hastaneyede carsb.basladim insallah bende senin gibi sonuc alirim. Dusuk riski tedavi ile hamile kalan herkezde var oyuzden tedbirli olmakta yarar var tempolu yurumekten bile kacinmaliyizarkadaslar merhaba;3.5senelik evliyim ve hic korunmadik. bende hafif pko esimde varikosel problemi vardi defalarca klomen kullandim cevap alamadik doktorum gecen ay bana femerayi onerdi adetim ucuncu gunu basladim bes gun gunde iki defa kullandim kontrole gittim yumurtam epey buyumustu ve catlatma ignesi vuruldum sonucta suan 4haftalik gebeyim cok sukur. tabiki ilac hakkinda bir fikrim olmadigindan endiselerim var (dusukriski vs)kullanio dogum yapan var mi meraktayim ?rabbim herkese evlat nasip etsin kimseyi aratmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?