femara kullananlar ve hamile kalanlar

Arkadaşlar geçtiğimiz adet döneminde femara kullanmıştım.. adetimde gecikme oldu ve aşırı gece terlemesi yaşıyorum.. Sabahları sırılsıklam uyanıyorum.. Acaba böyle bişey yaşayan var mı aranızda??

Bende boyle bir etki olmadi canim. Sadece asiri siskinlik oldu karnimda.

bende gece terlemesi oldu soguk havalarda incecik pike örttm uzerime atletle yattm. adet gecikmesini bilmiyorm daha 15 gun var

bende gece terlemesi oldu soguk havalarda incecik pike örttm uzerime atletle yattm. adet gecikmesini bilmiyorm daha 15 gun var
Ben çok sıkıntı yaşadım sanırım tekrar kullanmıycam zaten doktora da gitmiycem bi süre kendimi rahat bırakmayı planlıoyorum :) 5 gün gecikmeyle regl oldum.. Umarım siz olmazsınız :)

Ben çok sıkıntı yaşadım sanırım tekrar kullanmıycam zaten doktora da gitmiycem bi süre kendimi rahat bırakmayı planlıoyorum :) 5 gün gecikmeyle regl oldum.. Umarım siz olmazsınız :)
ben klomen kullanmıştım 24 gün gecikme yaşadım,inş femerada da öyle olmaz

ben klomen kullanmıştım 24 gün gecikme yaşadım,inş femerada da öyle olmaz
Bundan önce 2 ay da klomen kullanmıştım ilk ay 5 gün gecikme 2. ay 5 gün erken regl olmuştum.. Doktor famera daha hafif diye 3. ayımda bunu vermişti ama sanırım bu da beni iyi etkilemedi.. Bünyeden bünyeye göre değişiyo sanırım ama inşallah sizde olmaz.. Ya da en güzel dilek inşallah hamile kalmışsınızdır 9 ay hiç olmaz

aminn canım inş hepimiz kalırız en kısa zamanda ama benim özellikle bu ay dan hiiççç umudum yokçok stresli sinirli günler geçiriyorum sanmıyorum ki ilacın etkisi olsun

aminn canım inş hepimiz kalırız en kısa zamanda ama benim özellikle bu ay dan hiiççç umudum yokçok stresli sinirli günler geçiriyorum sanmıyorum ki ilacın etkisi olsun
Bu tarz ilaçların da stres üstünde çok olumsuz etkisi olabiliyo sonuçta hormon ilaçları.. hiç öyle düşünme doğru günü yakaladıysan neden olmasın

bugün 5. ilacı içtim gülüm daha kontrole var regl yeni bitti yani.daha uzunnn yol var önümde farkındayım

Benimde femara ve igneden sonra asilama gunu belli oldu pazartesi insallah 4 tane yumurtam var sansim yuksek bakalim hayirlisi

arkadaşlar merhaba.bnde bu ay femara kullanmaya başladım. adetin 4. günü 5 gün boyunca günde 2 tane. ama doktorum bni 14. gün çağırdı kontrole. acaba yumurta oluştuysa çatladıysa çok geç olabilir mi. çünkü aşılama düşünüyoruz bu ay nasipse.lütfen cevap yazarsanız çok mutlu olurum

Adet periyodunuz kaç gün?

O zaman tahmini olarak 18-19-20 günlerde çatlaman gerçekleşir.. Yani normal bi zamanda çağırmış canım endişelenmene gerek yok
Vallahi çok sevindim ya. Onu düşünüyorum devamlı. Bide eğer yumurta oluşmuşsa eğer aşılama yapacak. Acaba geç mi kaldim diye korkuyordum ki şükür. :)

Vallahi çok sevindim ya. Onu düşünüyorum devamlı. Bide eğer yumurta oluşmuşsa eğer aşılama yapacak. Acaba geç mi kaldim diye korkuyordum ki şükür. :)
stres yapma bizler için gerçekten daha sakıncalı :) İnşallah başarılı olur aşılaman canım.. Kendini rahat bırak doktoruna güven

stres yapma bizler için gerçekten daha sakıncalı :) İnşallah başarılı olur aşılaman canım.. Kendini rahat bırak doktoruna güven
İnşallah ya korkuyorum da zaten bakalım. Güveniyorum doktora ama.işte insan yinede şüpheye düşüyor

Sa ,ben yeni üyeyim :) Ama sürekli takipçilerdenim aynı zamanda. Haftasonu doktora gittim ve dirençli piko var dedi, daha önce klomen kullandığım için femara verdi. Ben bu ay aslanpençesi kürünü uygulamak istiyordum, femara birlikte kullanan var mı ? Hormon düzenleyici olduğunu okudum zararı olmaz diye düşündüm ama burda tecrübeli kişi çok fazla ,sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…