- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Arkadaşlar geçtiğimiz adet döneminde femara kullanmıştım.. adetimde gecikme oldu ve aşırı gece terlemesi yaşıyorum.. Sabahları sırılsıklam uyanıyorum.. Acaba böyle bişey yaşayan var mı aranızda??
bende gece terlemesi oldu soguk havalarda incecik pike örttm uzerime atletle yattm. adet gecikmesini bilmiyorm daha 15 gun varArkadaşlar geçtiğimiz adet döneminde femara kullanmıştım.. adetimde gecikme oldu ve aşırı gece terlemesi yaşıyorum.. Sabahları sırılsıklam uyanıyorum.. Acaba böyle bişey yaşayan var mı aranızda??
Teşekkürler cevap için :) Bugün itibariyle 5 gün gecikmeyle regl oldum.. İnşallah güzel haberler sizden gelir :)Bende boyle bir etki olmadi canim. Sadece asiri siskinlik oldu karnimda.
Ben çok sıkıntı yaşadım sanırım tekrar kullanmıycam zaten doktora da gitmiycem bi süre kendimi rahat bırakmayı planlıoyorum :) 5 gün gecikmeyle regl oldum.. Umarım siz olmazsınız :)bende gece terlemesi oldu soguk havalarda incecik pike örttm uzerime atletle yattm. adet gecikmesini bilmiyorm daha 15 gun var
ben klomen kullanmıştım 24 gün gecikme yaşadım,inş femerada da öyle olmazBen çok sıkıntı yaşadım sanırım tekrar kullanmıycam zaten doktora da gitmiycem bi süre kendimi rahat bırakmayı planlıoyorum :) 5 gün gecikmeyle regl oldum.. Umarım siz olmazsınız :)
Bundan önce 2 ay da klomen kullanmıştım ilk ay 5 gün gecikme 2. ay 5 gün erken regl olmuştum.. Doktor famera daha hafif diye 3. ayımda bunu vermişti ama sanırım bu da beni iyi etkilemedi.. Bünyeden bünyeye göre değişiyo sanırım ama inşallah sizde olmaz.. Ya da en güzel dilek inşallah hamile kalmışsınızdır 9 ay hiç olmazben klomen kullanmıştım 24 gün gecikme yaşadım,inş femerada da öyle olmaz
aminn canım inş hepimiz kalırız en kısa zamanda ama benim özellikle bu ay dan hiiççç umudum yokBundan önce 2 ay da klomen kullanmıştım ilk ay 5 gün gecikme 2. ay 5 gün erken regl olmuştum.. Doktor famera daha hafif diye 3. ayımda bunu vermişti ama sanırım bu da beni iyi etkilemedi.. Bünyeden bünyeye göre değişiyo sanırım ama inşallah sizde olmaz.. Ya da en güzel dilek inşallah hamile kalmışsınızdır 9 ay hiç olmaz
Bu tarz ilaçların da stres üstünde çok olumsuz etkisi olabiliyo sonuçta hormon ilaçları.. hiç öyle düşünme doğru günü yakaladıysan neden olmasınaminn canım inş hepimiz kalırız en kısa zamanda ama benim özellikle bu ay dan hiiççç umudum yokçok stresli sinirli günler geçiriyorum sanmıyorum ki ilacın etkisi olsun
Olsun inşallah başarılı olursun :)bugün 5. ilacı içtim gülüm daha kontrole var regl yeni bitti yani.daha uzunnn yol var önümde farkındayım
Adet periyodunuz kaç gün?arkadaşlar merhaba.bnde bu ay femara kullanmaya başladım. adetin 4. günü 5 gün boyunca günde 2 tane. ama doktorum bni 14. gün çağırdı kontrole. acaba yumurta oluştuysa çatladıysa çok geç olabilir mi. çünkü aşılama düşünüyoruz bu ay nasipse.lütfen cevap yazarsanız çok mutlu olurum
Değişiyor devamlı 32 33 34 falan.Adet periyodunuz kaç gün?
O zaman tahmini olarak 18-19-20 günlerde çatlaman gerçekleşir.. Yani normal bi zamanda çağırmış canım endişelenmene gerek yokDeğişiyor devamlı 32 33 34 falan.
Vallahi çok sevindim ya. Onu düşünüyorum devamlı. Bide eğer yumurta oluşmuşsa eğer aşılama yapacak. Acaba geç mi kaldim diye korkuyordum ki şükür. :)O zaman tahmini olarak 18-19-20 günlerde çatlaman gerçekleşir.. Yani normal bi zamanda çağırmış canım endişelenmene gerek yok
stres yapma bizler için gerçekten daha sakıncalı :) İnşallah başarılı olur aşılaman canım.. Kendini rahat bırak doktoruna güvenVallahi çok sevindim ya. Onu düşünüyorum devamlı. Bide eğer yumurta oluşmuşsa eğer aşılama yapacak. Acaba geç mi kaldim diye korkuyordum ki şükür. :)
İnşallah ya korkuyorum da zaten bakalım. Güveniyorum doktora ama.işte insan yinede şüpheye düşüyorstres yapma bizler için gerçekten daha sakıncalı :) İnşallah başarılı olur aşılaman canım.. Kendini rahat bırak doktoruna güven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?