ÇCATLAMIŞMI DEMEKACABAYine 1 yumurta ikinci ay da;( solda sadece 1 yumurta oluşmuş.sağa baktı SIV halde dedi o demek se. Offfff offff
ILK DEFAMI KULLANDIN CANIM INSALLAH IYI HABERLER ALIRSIN BENDE BUGUN DOKTORUMU ARADIM FEMARA KULLANIRKEN SOGAN SUYU ICILEBILIYORMUŞ OLE DEDI DOKTORUMBende buay femera ve catlatma ignesi oldum .14 gun oldu bekliorum
ILK DEFAMI KULLANDIN CANIM INSALLAH IYI HABERLER ALIRSIN BENDE BUGUN DOKTORUMU ARADIM FEMARA KULLANIRKEN SOGAN SUYU ICILEBILIYORMUŞ OLE DEDI DOKTORUM
İkinci ayın bu canım.bilmiyorum hiç çatlamış mi demek ne ben de merak ettim ya
evet canım bu pazartesı basladım yarında ınsallah sogan kuru yapıcam insaallah en kısa zamanda guzel haberler alırız kızlar doktora gıdersek bırbırımızı bılgılendırelım hergun burda bırbırımızı motıve edebılırız mesela doktorunuz extradan bı tedavı uyguluyormu yoksa sadece femaramı kullanıyorsunuzMerveebrar sendemi femera kullaniosun
bu bırıncı ayım canımSenin kacinci ay cnm
Aynn cnm bilgilendirelim birbirimizi surekli ..ben 7 aydir cocuk dusunuorum olmadi doktora gittim klomen+femera verdi bunlari ictim sonra catlatma ignesi oldum ama malesef bu ay olmadievet canım bu pazartesı basladım yarında ınsallah sogan kuru yapıcam insaallah en kısa zamanda guzel haberler alırız kızlar doktora gıdersek bırbırımızı bılgılendırelım hergun burda bırbırımızı motıve edebılırız mesela doktorunuz extradan bı tedavı uyguluyormu yoksa sadece femaramı kullanıyorsunuz
canım adetın bıttıkten ıkı gun sonra baslıyorsunSogan kurune adetinin kacinci gunu basliosun merveebrar.buarada sen kac aydir dusunuosun cocuk
ray ne demek canım bılmıyorumama femara rahmı hamılelıge hazırlıyormusbende klomeni bırakınca hamile kalmıştım baka bir doktor femara önermişti 19. haftada ray yüzünden bebeği kqaybettim acaba klomen rahmi inceltiyorda böylesi kayıplara mı neden oluyor
basladınmı femarayaray:rahim ağzı yetmezliği
evet femara klomenden daha iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?