ben bebeğimi yeni kaybettşm cnm henüz tekrardan başlatmadı doktorbasladınmı femaraya
cok gecmış olsun canım basın sagolsunben bebeğimi yeni kaybettşm cnm henüz tekrardan başlatmadı doktor
ama vucud dusuk yaptıgında daha kolay hamıle kalıyormus zaman kaybetme bencecok gecmış olsun canım basın sagolsun
kendiliğimden kalırsam kalıcam zayıfla dedi doktorama vucud dusuk yaptıgında daha kolay hamıle kalıyormus zaman kaybetme bence
kac kılosunkendiliğimden kalırsam kalıcam zayıfla dedi doktor
boy kac bende 10 kılo verdımkac kılosun
canım dıyet ve sporla verdım pco yokdu suan 163 boyum 69.9 dakılom var ama ben kılo verınce hamıle kalıyorum en azında 1-2 daha versem cok ıyıolurpko kşloyla birlikte tetiklendi 157-75 kiloyum
sen nasıl verdn pkon düzeldimi
yaz geldi ya canım verirsin kolaycacanım dıyet ve sporla verdım pco yokdu suan 163 boyum 69.9 dakılom var ama ben kılo verınce hamıle kalıyorum en azında 1-2 daha versem cok ıyıolur
İNSALLAH CANIMyaz geldi ya canım verirsin kolayca
Amin canim insallahSıkma canını morelini bozma vardır her işte bi hayır bizde ugrasioz rabbim hayirlisini versin canım umarım Rabbim en kısa zamanda anne olmayı bizede nasip eder amin
Canim fsh in kaç ? Bitkisel kurleri denedin mi .fsh çok yüksek olup da düşen çok var canmMrhaba arkadaşlarla bende 4yıldır bebek için uğraşanlardanım 2 başarısız tüp bebek denemem oldu şimdide kistim varda doğum kontrol hapı kullandım bitti adet olmayı bekliyorum benim fsh yüksek yani yumurta rezervi azlığı var değerlerim normal çıkarsa femara vericem dedi dr um hiç kullanmadım femara inş bu sefer çabalarım boşa çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?