femara kullananlar ve hamile kalanlar

pko kşloyla birlikte tetiklendi 157-75 kiloyum
sen nasıl verdn pkon düzeldimi

pko kşloyla birlikte tetiklendi 157-75 kiloyum
sen nasıl verdn pkon düzeldimi
canım dıyet ve sporla verdım pco yokdu suan 163 boyum 69.9 dakılom var ama ben kılo verınce hamıle kalıyorum en azında 1-2 daha versem cok ıyıolur

Kızlar merhaba bende bebeğim olsun istiom evleneli iki ay sonra iki yıl olacak 4aydir denioz doktora gittim smear testi yapti sonuc temiz çıktı bu ay 7sinde hasta oldum dün bitti özele gitmei dusunuom yumurtamin büyüyüp buyumedigini bilmiom ovulasyon testi yaptırmak istiyorum adet bittikten kaç gün sonra yapiollar bileniniz varsa yardımcı olabilir mi bana cook istiom anne olmayi rabbim hepimize nasip etsin

Ovulasyon testi evde yapılıyor genelde ama siz yumurtniz olusup oluşmadığını adetin 10. Günü falan doktora gidip öğrenebilirsiniz. Ultrasonla bakar doktor. Adet döngüsü 28 gün olan kadınlarda adetin 14-15. Günleri yumurta olusmussa çatlamış oluyor genelde eğer adetin 15. Gününden sonra muayeneye giderseniz progesteron testi yaptırıp bu ay yumurtaniz olmuş mu olmamış mi öğrenebilirsiniz

Bu ayın 16 sında git bence bi doktora yumurta takibi yaptir oluşuyor mu baksın . Hem folic asit falan başlar sana . Bilgi de verir canım. İnşallah tez zamanda anne oluruz hepimizde

Amin canım inşallah hepimize nasip eder rabbim.bu arada folik asit kullaniom canım ferrum fort 400mg kullaniom sabahları aç karnına.işte bende bilmediğim için yumurtam oluşuomu olusmuomu HİCBİ fikrim yok antalyada yasiom vitale DİE tüp bebek merkezi var dün aradim bilgi aldım sekreter dedi adetin 2.3.günü yapilio filan diede bakalım işte

Bende 2 bucuk yildir ugrasiyorum sperm sayimiz normal rahim filmi temiz hormonlar normal prolaktin cok az yuksek cikti 2 gun once 14 mm olan yumurta bugun kaybolmus pko olabilirmis doktor bu ilaci verdi bidaha ki ay catlatma ignesi olup asilama dedi moralim cok bozuldu

Sıkma canını morelini bozma vardır her işte bi hayır bizde ugrasioz rabbim hayirlisini versin canım umarım Rabbim en kısa zamanda anne olmayı bizede nasip eder amin

Mrhaba arkadaşlarla bende 4yıldır bebek için uğraşanlardanım 2 başarısız tüp bebek denemem oldu şimdide kistim varda doğum kontrol hapı kullandım bitti adet olmayı bekliyorum benim fsh yüksek yani yumurta rezervi azlığı var değerlerim normal çıkarsa femara vericem dedi dr um hiç kullanmadım femara inş bu sefer çabalarım boşa çıkmaz

Canim fsh in kaç ? Bitkisel kurleri denedin mi .fsh çok yüksek olup da düşen çok var canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…