Rabbim yardimcin olsun sifa ,guc versin canim . Fsh yüksek olup da hamile kalan da var yeter ki umudumuz kaybetmeyelim .inşallah en kısa zmanda kavusuruz bebeklerumize. Benim de lh yüksek canim pko varBu arada ilk 4sene önce fsh 40lardaydı sınra kürlerle indirdim kür yapmazsam 20lerde oluyo çok yüksek değil belki ama olmuyo işte ve artık yoruldum gerçekten
Pko için ilaç yokmu ki sen ne kadar zamandır uğraşıyorsun bebek için tüp bebek şansın az mı
Merhaba bebegini saglikla kucağına alırsın inşallah ben de gecen ay femara kullanfim olmadi bu ay da kullanicam galiba yarin doktora gidicem. Femarayla mi hamile kaldin bilgi verir misinkızlar ben de femera kullanıyorum bu 2. ay bakalım bekliyorum..ama burda okudum herkes çatlatma iğnesi de olmuş.doktor bana hiç çatlatma iğnesi yapmadı..acaba şart mı o iğne..bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
İnşallah tutar canim allahin izniyle ben de bugün kontrole gittim 18 ve 20 mm iki tane yumurtam oluşmuş. Öğleyin 12de çatlatma ignemi oldum yarin gece 12de birliktelik olsun dedi. İnşallah benimki srninki hepimizinki tutar.Merhaba anneler ve anne adayları;
Bana da bu ay dr um 1 seneyi bekledikten sonra tedaviye başlayalım dedi ve femara yı verdi. Adetimin (18 kasım) 4. Günü sabah ve akşam olmak kaydıyla 5 gün içeceksin ve 29 kasımda kontrole geleceksin Yumurta takibini yapalım dedi. Hayırlısıyla tutar. Bana ümit oldunuz. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, kucağını doldursun inş. Bana da dua edin lütfen...
Amin arkadaşım. Hadi bakalım iyi çalışmalar 12 14 gün sonra güzel haberlerinizi bekliyorumİnşallah tutar canim allahin izniyle ben de bugün kontrole gittim 18 ve 20 mm iki tane yumurtam oluşmuş. Öğleyin 12de çatlatma ignemi oldum yarin gece 12de birliktelik olsun dedi. İnşallah benimki srninki hepimizinki tutar.
Amin canım inşallah arkamdan da sen verirsin guzel haberiAmin arkadaşım. Hadi bakalım iyi çalışmalar 12 14 gün sonra güzel haberlerinizi bekliyorum
Mrb bnde sizin gibi pko sizin oldu mu çocuk oldu ise Allah. Bagislasin bana da bir umut olur mesajını zi bekliyor umKızlar selam,
Biz de bir senedir korunmuyoruz fakat beybimiz olmadı. PKO hastasıyım. 8 sene yasmin doğum kontrol hapı kullandım. bıraktıktan sonra 3 ay regl olmadım. daha sonra dr bana klomen verdi. Klomen içince ne oldu? "OHSS". Yani yumurtalarım 2-3 tane olmak yerine 8 tane ve gereğinden büyük oldular. "Yumurtalık hipersitimulasyon sendromu" denen şey yani. Akciğerlere su toplanmasına kadar yolu var bu sendromun ama ben Allah'tan 2 hafta cinsel perhiz, 2-3 kilo, mide bulantısı, kusma, karında aşırı şişlikle atlattım. Arkasından klomene ve ilaçlara küstüm, 7 ay kdr hiç bir ilaç kullanmadım. Klomenden sonraki ilk 4 ay reglerim düzenlenmişti, 28 gunde bir hayatımda ilk defa düzenli regl oldum =) fakat yine bebiş olmadı. son 3 ayda 45 günde bir e çıktı regl döngüm. Yumurta takibi yapıldı falan filan yine olmadı. Bu ay "Femara" denen bir ilaç kullanıyorum. Klomen gibi bir ilaç fakat benim gibi "OHSS" yan etkisi yapanlar için veriliyor cunku daha kontrollü yumurta olgunlaştırıyor-muş. Neyse 5 gün klomen gibi femarayı içtim. Bugun bitti. Ayın 31 inde kontrole çağırdı dr. Sendrom falan çıkmazsa, bu ilaç da yanetki yapmazsa, ve yumoşlar olgunlaştıysa, çatlatma iğnesi, arkasından aşılama yaptırıcaz.Eşimin spermlerinde sorun yok ama aşılama ile % 1 bile daha fazla hamile kalma şansım olursa diye aşılama yaptırmaya karar verdim.
Aşılama da ne kdr gebelik şansı var tam bilemiyorum. Ama femara ile çok çok az yan etki gördüm. Biraz mide bulantısı biraz yorgunluk. Bu yüzden bu ay aşılamam tutmaz ise, gelicek ay tekrar deneyebilirim. Fakat tekrar olmaz ise tüp bebeğe geçiş yapıcam.
Şimdiden yorgunum kızlar. Nerde o üzerine ceket atsan hamile kalan annelerimizin rahatlığı? Neden PKO? Neden bu infertilite tedavilerine gereksinim? Bilemiorum. Rabbimin bir bildiği elbet vardır diyorum.
Hepinize bu süreçlerde kolay gelsin, hiç kolay değil gerçekten. Hepinizi çok iyi anlıyorum ve bilmenizi istiyorum ki yanlız değilsiniz..
Umarım Kasım ayı hepimiz için hayırlı ve bol bebiş haberli olur. =)
Çok mutlu oldum. Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim ve benim gibi olanların başına inş.Kızlar 6 ay klomen. 2ay femera ve 1 ay hem klomen hem femera kullandim . 13. Gun iki yumurtam vardi 14.18 mm igne oldum tum belirtiler vardi ama gunumden 3 once adet oldum. 5.6 ay dinlenelim dedik 2 ay kendiligimden yumurtlama disinda adetin ertesi gunu bir birliktelik sonrasi esim iş seyahatindeydi ki 1 ay yoktu..taa oralara bebek süpriz i verdim. Nasılmi oldu hafif diye bol yürüyüş yaza fit gireyim diye kilodan degildi . Ve 2. Üniversite ye başladım bari uğraş olsun yani bebek bebek derken bunalmistim kafayi dagitmistim şükür Rabbim sizede nasip etsin inşallah Kizim. Bugün 1 aylik. Miray
Kizim doğdu bugün bir aylık bile olduuu. Adını Miray koyduk. Darısı sizeeÇok mutlu oldum. Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim ve benim gibi olanların başına inş.
Merhabaaamuhelif merhaba canim benim tutmadi bu ay klomene basladim bugün ve sali günü rahim filmi cekilicem sen ne durumdasin
kusura bakma yanlış okumuşum hayırlı olsun Analı babalı büyütün adıyla yaşasın inşKizim doğdu bugün bir aylık bile olduuu. Adını Miray koyduk. Darısı sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?