femara kullananlar ve hamile kalanlar

Kullanıyorum ibrahim saraçoğlundan kürler alıyorum 2sene önce düşmüştü kürle bırakınca yine yükseliyo geçen ay yine kullandım düşmüştü ama kistim varmış dr kontrollerini bırakmıştım bi süre küre başladıktan sonra dr a gittiğimde kist vardı kistim gitmesi için doğum kontrol hapı kullandım çok küçük kalmış engel almaz dedi adet oldum yarın kontrole gidicem bakalım umarım yine düşük çıkar hormonum

Bu arada ilk 4sene önce fsh 40lardaydı sınra kürlerle indirdim kür yapmazsam 20lerde oluyo çok yüksek değil belki ama olmuyo işte ve artık yoruldum gerçekten

Bu arada ilk 4sene önce fsh 40lardaydı sınra kürlerle indirdim kür yapmazsam 20lerde oluyo çok yüksek değil belki ama olmuyo işte ve artık yoruldum gerçekten
Rabbim yardimcin olsun sifa ,guc versin canim . Fsh yüksek olup da hamile kalan da var yeter ki umudumuz kaybetmeyelim .inşallah en kısa zmanda kavusuruz bebeklerumize. Benim de lh yüksek canim pko var

kızlar ben de femera kullanıyorum bu 2. ay bakalım bekliyorum..ama burda okudum herkes çatlatma iğnesi de olmuş.doktor bana hiç çatlatma iğnesi yapmadı..acaba şart mı o iğne..bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba. Bu Femara adli ilaci kullanırken ne gibi yan etkiler yaşadınız. Birde ne kadar bir zaman kullanılıyor??

ztk_40 cnm ben 4.5 ay klomen kullandim gunde 2.sonra 3 ve 4 tane gibi klomen yan etkileri çok perişan etti sonra femera başladı ilk ay iki ay yanlız son ay klomen ile ve takip edildim iğne yi ben önerdim kendi çatlıyordu yumurtam diye dr vermiyor du son ay iki yumurtam gelişmişti ve iğne yi oldum ve o ay 3 gün once adet oldum o ana kadar gebeliğin bütün belirtileri vardı adetle bıraktım tedavi yi ve üniversite sınav ina odaklandım sınav giderken bile karnim ağrıyor du adet olcam diye ama ertesi ay tek birliktelikle kendiliginden hamile idim suan 7. Ayinda inşallah darisi sana da kızım olcakmis Gudigim cnm ÖYLE yan etki yaşamadım ama kafanda bebek varya hamilelik gibi hisler belirtiler oldu idi ben ateş takibide yaptimdi tavsiye ederim kadinlar kulübünde veson diye bir bayanin böyle sayfasi var ve tutuyor

Merhaba bebegini saglikla kucağına alırsın inşallah ben de gecen ay femara kullanfim olmadi bu ay da kullanicam galiba yarin doktora gidicem. Femarayla mi hamile kaldin bilgi verir misin

Merhaba anneler ve anne adayları;
Bana da bu ay dr um 1 seneyi bekledikten sonra tedaviye başlayalım dedi ve femara yı verdi. Adetimin (18 kasım) 4. Günü sabah ve akşam olmak kaydıyla 5 gün içeceksin ve 29 kasımda kontrole geleceksin Yumurta takibini yapalım dedi. Hayırlısıyla tutar. Bana ümit oldunuz. Allah hepimizin yüzünü güldürsün, kucağını doldursun inş. Bana da dua edin lütfen...

İnşallah tutar canim allahin izniyle ben de bugün kontrole gittim 18 ve 20 mm iki tane yumurtam oluşmuş. Öğleyin 12de çatlatma ignemi oldum yarin gece 12de birliktelik olsun dedi. İnşallah benimki srninki hepimizinki tutar.

Amin arkadaşım. Hadi bakalım iyi çalışmalar 12 14 gün sonra güzel haberlerinizi bekliyorum

Mrb bnde sizin gibi pko sizin oldu mu çocuk oldu ise Allah. Bagislasin bana da bir umut olur mesajını zi bekliyor um

Kızlar 6 ay klomen. 2ay femera ve 1 ay hem klomen hem femera kullandim . 13. Gun iki yumurtam vardi 14.18 mm igne oldum tum belirtiler vardi ama gunumden 3 once adet oldum. 5.6 ay dinlenelim dedik 2 ay kendiligimden yumurtlama disinda adetin ertesi gunu bir birliktelik sonrasi esim iş seyahatindeydi ki 1 ay yoktu..taa oralara bebek süpriz i verdim. Nasılmi oldu hafif diye bol yürüyüş yaza fit gireyim diye kilodan degildi . Ve 2. Üniversite ye başladım bari uğraş olsun yani bebek bebek derken bunalmistim kafayi dagitmistim şükür Rabbim sizede nasip etsin inşallah Kizim. Bugün 1 aylik. Miray

Çok mutlu oldum. Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim ve benim gibi olanların başına inş.

muhelif merhaba canim benim tutmadi bu ay klomene basladim bugün ve sali günü rahim filmi cekilicem sen ne durumdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…