Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp olumlu sonuç alanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuç belli oldumu canım yaptın mı test ?

Ben de iki kayıp sonrası ikinci femara kullanışımda hamile kaldım pcos yok ama o ay miyositol positive de kullanmıştım

Sonuç belli oldumu canım yaptın mı test ?
Yarın yapmayı düşünüyorum canım çünkü 30 günde bir adet oluyorum Şubatta 28 çektiği için yarın tam bir ay oluyor insllah vardır artık pozitifi görmek istiyorum ve sağlıkla kucağıma almak istiyorum

Ben de iki kayıp sonrası ikinci femara kullanışımda hamile kaldım pcos yok ama o ay miyositol positive de kullanmıştım
Ayy ne güzel Rabbim bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah. Miyositol yumurtalara iyi gelen bir vitaminmiş doktorum öyle söyledi. Yarın yumurtalarım büyümüş mü diye kontrole gideceğim. Hayırlı haberler alırım inşallah

Ay ne güzel bir konı benmde 2. Femera bu ay bakalım ne olacakbat bugündü fakat ben çok test yapıp hüsrana ugradgm içn artk artk yapmyorm test inşallah hepimiz gebe kalalım

merhaba,

İkinci femara kullanımımda hamile kaldım. Dün öğrendim daha çok yeni :) umarım sağlıkla ilerler. Bu ilaç sayesinde görüm çift çizgiyi :)
Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin inşallah. Kaçıncı gün yumurtan büyümüştü acaba? Bende tedavi sürecindeym. Biraz dirençli yumurtam

Yarın yapmayı planlıyorum canim çünkü yarın tam 1 ay oluyor rabbim inşallah nasip etmistir dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Benimde sat 13 şubat 5 gün femara 1 tablet kullandım dün test yaptım pozitif çıktı yarın kontrole gideceğim canım allah bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin

Dualarım hepinize benimde sat 13 şubat bende femara kullandım dün test yaptım pozitif çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım darısı başımıza kaçıncı denemede kaldın

Gebe kalan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Sağ salim kucağınıza alın inşallah yavrularınızı
ben de bugün yumurtalık takibi için gittim perşembe tekrar çağırdı büyümezlerse tekrar femara kullandırıcam 5 gün daha dedi. Umarım gittiğimde büyürler

Erken gebelık testı mı yaptın canım
Benim geçen ay 1 hafta geçti adetimi o yüzden korkuyorum çok hafif kasik ağrım ve bel ağrım var insllah adet ağrısı degildir sözde bugün test yapacaktım eşim de bi kaç gün daha bekleyelim sonra üzülüyoruz dedi o yuzdrn yapmadım ama yapınca size bilgi vericem arkadaşlar

İlk denemem klomen kullandım olumsuz sonuçlandı femara günde bir tablet 5 gün kullandım hamile olduğumu öğrendim bugün de kontrole gittim herşey yolundaymış
sağlıkşa kucağınıza alın
çatlama iğnesi oldunuz mu ?

Erken gebelık testı mı yaptın canım

Arkadaşlar şimdi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı inslalah gebelik vardır kan testi vereyim diyorum yarın

Eklentiler

• IMG_20210316_202014.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 74
Dualarım hepinize benimde sat 13 şubat bende femara kullandım dün test yaptım pozitif çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benimde sat 13 şubat 5 gün femara 1 tablet kullandım dün test yaptım pozitif çıktı yarın kontrole gideceğim canım allah bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin
Canım bende testimi yaptım silik çizgi çıktı görüntü atıyorum simdi

Eklentiler

• IMG_20210316_202014.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…