Sonuç belli oldumu canım yaptın mı test ?merhaba canım bende klomen kullandım gebelık olmadı bu ay femara verdı doktorum su an beklemedeyım sat: 13 şubat insallah femara sayesınde gebe kalmısızdır ve sağlıklı bır sekılde kucağımıza alırız rabbım ısteyen herkese nasıp etsın yarabbım
Varmı gebelik ?Test yapmadin mi canm
Ben de iki kayıp sonrası ikinci femara kullanışımda hamile kaldımMerhaba kızlarBen de 3 yıldır çocuk istiyordum. 2 sene önce 8 haftalık düşüğüm oldu ondan sonrada hiç bir şekilde hamile kalamadım. Bu ay Femara ve miyositol positive diye bir ilaca başladım. Pazartesi günü de kontrolüm var umarım gelişmiştir yumurtalarım. Aynı zamanda pco’yum. Dilerim kısa zamanda hepimiz şuraya hamişiz diye yazarız
Yarın yapmayı düşünüyorum canım çünkü 30 günde bir adet oluyorum Şubatta 28 çektiği için yarın tam bir ay oluyor insllah vardır artık pozitifi görmek istiyorum ve sağlıkla kucağıma almak istiyorumSonuç belli oldumu canım yaptın mı test ?
Yarın yapmayı planlıyorum canim çünkü yarın tam 1 ay oluyor rabbim inşallah nasip etmistir dualarinizi eksik etmeyin lütfenVarmı gebelik ?
Ayy ne güzelBen de iki kayıp sonrası ikinci femara kullanışımda hamile kaldımpcos yok ama o ay miyositol positive de kullanmıştım
Bize de haber ver. İnşallah vardırYarın yapmayı planlıyorum canim çünkü yarın tam 1 ay oluyor rabbim inşallah nasip etmistir dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin inşallah. Kaçıncı gün yumurtan büyümüştü acaba? Bende tedavi sürecindeym. Biraz dirençli yumurtammerhaba,
İkinci femara kullanımımda hamile kaldım. Dün öğrendim daha çok yeni :) umarım sağlıkla ilerler. Bu ilaç sayesinde görüm çift çizgiyi :)
merhaba yaptınız mı test ?Ay ne güzel bir konı benmde 2. Femera bu ay bakalım ne olacakbat bugündü fakat ben çok test yapıp hüsrana ugradgm içn artk artk yapmyorm test inşallah hepimiz gebe kalalım
Dualarım hepinize benimde sat 13 şubat bende femara kullandım dün test yaptım pozitif çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYarın yapmayı planlıyorum canim çünkü yarın tam 1 ay oluyor rabbim inşallah nasip etmistir dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Benimde sat 13 şubat 5 gün femara 1 tablet kullandım dün test yaptım pozitif çıktı yarın kontrole gideceğim canım allah bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsinYarın yapmayı planlıyorum canim çünkü yarın tam 1 ay oluyor rabbim inşallah nasip etmistir dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Hayırlı olsun canım darısı başımızaDualarım hepinize benimde sat 13 şubat bende femara kullandım dün test yaptım pozitif çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Erken gebelık testı mı yaptın canımBenimde sat 13 şubat 5 gün femara 1 tablet kullandım dün test yaptım pozitif çıktı yarın kontrole gideceğim canım allah bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin
Benim geçen ay 1 hafta geçti adetimi o yüzden korkuyorum çok hafif kasik ağrım ve bel ağrım var insllah adet ağrısı degildir sözde bugün test yapacaktım eşim de bi kaç gün daha bekleyelim sonra üzülüyoruz dedi o yuzdrn yapmadım ama yapınca size bilgi vericem arkadaşlarErken gebelık testı mı yaptın canım
İlk denemem klomen kullandım olumsuz sonuçlandı femara günde bir tablet 5 gün kullandım hamile olduğumu öğrendim bugün de kontrole gittim herşey yolundaymışHayırlı olsun canım darısı başımızakaçıncı denemede kaldın
sağlıkşa kucağınıza alınİlk denemem klomen kullandım olumsuz sonuçlandı femara günde bir tablet 5 gün kullandım hamile olduğumu öğrendim bugün de kontrole gittim herşey yolundaymış
Erken gebelık testı mı yaptın canım
Arkadaşlar şimdi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı inslalah gebelik vardır kan testi vereyim diyorum yarınBenim geçen ay 1 hafta geçti adetimi o yüzden korkuyorum çok hafif kasik ağrım ve bel ağrım var insllah adet ağrısı degildir sözde bugün test yapacaktım eşim de bi kaç gün daha bekleyelim sonra üzülüyoruz dedi o yuzdrn yapmadım ama yapınca size bilgi vericem arkadaşlar
Dualarım hepinize benimde sat 13 şubat bende femara kullandım dün test yaptım pozitif çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım bende testimi yaptım silik çizgi çıktı görüntü atıyorum simdiBenimde sat 13 şubat 5 gün femara 1 tablet kullandım dün test yaptım pozitif çıktı yarın kontrole gideceğim canım allah bu mutluluğu isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?