Hamilesin canım benimde böyle çıktıCanım bende testimi yaptım silik çizgi çıktı görüntü atıyorum simdi
Var bence kan ver hemenArkadaşlar şimdi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı inslalah gebelik vardır kan testi vereyim diyorum yarın
Canım bende testimi yaptım silik çizgi çıktı görüntü atıyorum simdi
canm hayırlı olsun gebesin.Canım bende testimi yaptım silik çizgi çıktı görüntü atıyorum simdi
canm hayırlı olsun gebesin.
belirtn var mı ? çatlama iğnesi oldun mu ? kaç
yumurta gelişti ? çatlamadan kaç
gğn geçti ? bizi de aydınlatsana biraz
Teşekkür ederim canım kan testi vericem bide yarın emin olayım diyorum femara kullandım bı belirtim yok canım çatlatma iğnesi olmadım insllh rabbim sizlerinde insllah nasip etsincanm hayırlı olsun gebesin.
belirtn var mı ? çatlama iğnesi oldun mu ? kaç
yumurta gelişti ? çatlamadan kaç
gğn geçti ? bizi de aydınlatsana biraz
Teşekkür ederim canım kan testi vericem bide yarın emin olayım diyorum femara kullandım bı belirtim yok canım çatlatma iğnesi olmadım insllh rabbim sizlerinde insllah nasip etsin
Adetimi De 1 gün geçtim canimTeşekkür ederim canım kan testi vericem bide yarın emin olayım diyorum femara kullandım bı belirtim yok canım çatlatma iğnesi olmadım insllh rabbim sizlerinde insllah nasip etsin
Evet canım baktircam bakalım çok sağol kuzumm benimBeta hcg baktır hamilesin gözün aydın bebeğim
İnsllaah kuzumm benim inslalahVar bence kan ver hemen
İnsllh canım bnim insalahHamilesin canım benimde böyle çıktı
Arkadaşlar biz yarını bekleyemedik bu akşam acile gittik kan vermeye evet gebelik var bhcg değerim 181 çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin rabbim sağlıklı sıhhatli kucagimiza almak nasip etsin çok mutluyuz arkadaşlarİnsllh canım bnim insalah
Hayırlı olsun canım tebrikler darısı başımızaArkadaşlar biz yarını bekleyemedik bu akşam acile gittik kan vermeye evet gebelik var bhcg değerim 181 çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin rabbim sağlıklı sıhhatli kucagimiza almak nasip etsin çok mutluyuz arkadaşlar
sağlıkşa kucağınıza alın
çatlama iğnesi oldunuz mu ?
merhaba kusura bakmayın geç görüm mesajınızı. 13. günki kontrolde en büyüğü 24mm en küçüğü 12 mm 4 yumurtam vardı. 16. gün çatladılar. femarayı hangi dozda alıyorsunuz. İlk ay birer tane 5 gün almıştım ben. İkinci ay 2'şer tane 5 gün aldım.Hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle vaktinde gelsin inşallah. Kaçıncı gün yumurtan büyümüştü acaba? Bende tedavi sürecindeym. Biraz dirençli yumurtam
Var var Allah’ın izniyleCanım bende testimi yaptım silik çizgi çıktı görüntü atıyorum simdi
Evet canım kan tahlili yaptrdim 181 çıktı umudunu hiç yitirme evet çok zor bu süreç biliyorum çünkü bnde yaşadım ama demkki vakti saati gelmedi yicek ekmeği varsa rabbim nasip eder canım iyi düşünelim iyi olsun en kısa zmanda seninde güzel haberlerini alcaz inşallahVar var Allah’ın izniyleKan tahlili yaptırdın mı? Çok heyecanlandım.
ben de yarın tekrar gideceğim doktora yumurta gelişmiş mi diye bakacak. Ama hiç umudum yok nedense evde ovülasyonla da bakıyorum hala silik.Büyük ihtimalle tekrar femarayı kullandırıp çağıracak.
Amin canım benim inşallah. Bol bol dua ediyorum hepimize. Ben de doktordan çıktım şimdi yumurtalığım büyümüş çok şükür. Çatlatma iğnesini vurdu. Duphaston verdi bir de 14 gün kullanacakmışım. Rabbim benim ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallahEvet canım kan tahlili yaptrdim 181 çıktı umudunu hiç yitirme evet çok zor bu süreç biliyorum çünkü bnde yaşadım ama demkki vakti saati gelmedi yicek ekmeği varsa rabbim nasip eder canım iyi düşünelim iyi olsun en kısa zmanda seninde güzel haberlerini alcaz inşallah
hadı bakalım hayırlısı ınsallah catlatma ıgnesını vurlduktan 36 saat sonra ilişki veriyolar dıye duymustum yanlıs hatırlamıyosam onu iyi değerlendir bence sende bı daha kı ay hamıle kalcaksın Allahın ıznıyle canım benım bende bu aksam tekrar kan testı verıcem değer artışı nasıl dıye hepımızın dualarını rabbım kabul etsınAmin canım benim inşallah. Bol bol dua ediyorum hepimize. Ben de doktordan çıktım şimdi yumurtalığım büyümüş çok şükür. Çatlatma iğnesini vurdu. Duphaston verdi bir de 14 gün kullanacakmışım. Rabbim benim ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah
Ben de dün iğne oldum canm ama bana brsey vermedi. Hakkımızda hayırlısı olsunAmin canım benim inşallah. Bol bol dua ediyorum hepimize. Ben de doktordan çıktım şimdi yumurtalığım büyümüş çok şükür. Çatlatma iğnesini vurdu. Duphaston verdi bir de 14 gün kullanacakmışım. Rabbim benim ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah
Bnde şimdi kan verdim arkadaşlar 181 den 491 e çıkmış değerim çok sukurhadı bakalım hayırlısı ınsallah catlatma ıgnesını vurlduktan 36 saat sonra ilişki veriyolar dıye duymustum yanlıs hatırlamıyosam onu iyi değerlendir bence sende bı daha kı ay hamıle kalcaksın Allahın ıznıyle canım benım bende bu aksam tekrar kan testı verıcem değer artışı nasıl dıye hepımızın dualarını rabbım kabul etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?