Aynen kuzum 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum. Değerin de çok güzel yükselmiş maşallah. 10 gün sonra kalp atımı için çağırır doktorunhadı bakalım hayırlısı ınsallah catlatma ıgnesını vurlduktan 36 saat sonra ilişki veriyolar dıye duymustum yanlıs hatırlamıyosam onu iyi değerlendir bence sende bı daha kı ay hamıle kalcaksın Allahın ıznıyle canım benım bende bu aksam tekrar kan testı verıcem değer artışı nasıl dıye hepımızın dualarını rabbım kabul etsın
Tekarar mi basladiniz :) bende başladım doktor değiştirmedim yine olumsuz olursa mecbur değiştiricemMerhaba ben de gecen ay femara olumsuzdu doktor değiştirdim o da klomen verdi yarın başlıyorum umarım hepimizin ki tutar
Merhaba maşallah benimde ikinci kullanımım bugün başladım femara yinemerhaba,
İkinci femara kullanımımda hamile kaldım. Dün öğrendim daha çok yeni :) umarım sağlıkla ilerler. Bu ilaç sayesinde görüm çift çizgiyi :)
canım benim 15. gün yani ayın 11 nde soldan tek folikül çatlamıştı.Merhaba maşallah benimde ikinci kullanımım bugün başladım femara yinebir kaç soru sorabilir miyim size :)
1.Femara kullandıktan sonra kontrolde yumurtanız kaç mm di ?
2.İgneyi yapmanız için belli bir gün ve saat verdi mi size?
Doktor değiştirdğm cnm o da klomen verdi bakalım kontrole gidicemTekarar mi basladiniz :) bende başladım doktor değiştirmedim yine olumsuz olursa mecbur değiştiricem
Merhaba maşallah benimde ikinci kullanımım bugün başladım femara yinebir kaç soru sorabilir miyim size :)
1.Femara kullandıktan sonra kontrolde yumurtanız kaç mm di ?
2.İgneyi yapmanız için belli bir gün ve saat verdi mi size?
merhaba teşekkür ederim umarım bu ay sizde güzel haber alırsınız. 13. günki kontrolde en büyüğü 24mm en küçüğü 12 mm 4 yumurtam vardı. 15. Ve 16. Güne ilişki önerdi. 16. gün çatladılar. Bana iğne vermedi. Önceki ay da kendiliğinden çatlamıştı bu ay da öyle oldu. İlk ay birer tane 5 gün almıştım ben. İkinci ay 2'şer tane 5 gün aldım.dirençli yumurtam
BENI DE YARIN DOKTORUM ÇAĞIRDI KESEYİ GÖRMEK İÇİN İNSALLAH GÖRÜRÜZ SADECE KESEYİ GÖRMEK DE YETMIYORMUS INTERNETTE ARAŞTIRDIĞIM KADAR DIŞ GEBELIK BOŞ GEBELIK YAŞAYANLAR OLUYORMUS COK KORKUYORM INSALLAH HAYIRLISI ILE DE KALP ATIŞINI FALAN DUYARIZ YAhadı bakalım hayırlısı ınsallah catlatma ıgnesını vurlduktan 36 saat sonra ilişki veriyolar dıye duymustum yanlıs hatırlamıyosam onu iyi değerlendir bence sende bı daha kı ay hamıle kalcaksın Allahın ıznıyle canım benım bende bu aksam tekrar kan testı verıcem değer artışı nasıl dıye hepımızın dualarını rabbım kabul etsın
Hiç korkma canım. Allah’ın izniyle güzel haberler alacaksın inşallah. Bence çok araştırarak iyi yapmıyoruz. Doktorunun söylediklerini dinle, gönlünü de ferah tut.BENI DE YARIN DOKTORUM ÇAĞIRDI KESEYİ GÖRMEK İÇİN İNSALLAH GÖRÜRÜZ SADECE KESEYİ GÖRMEK DE YETMIYORMUS INTERNETTE ARAŞTIRDIĞIM KADAR DIŞ GEBELIK BOŞ GEBELIK YAŞAYANLAR OLUYORMUS COK KORKUYORM INSALLAH HAYIRLISI ILE DE KALP ATIŞINI FALAN DUYARIZ YA
ınsallah canım benım bugun doktora gıdelımde hayırlı haberler alırız ınsallah ıyı dusunelım ıyı olsun canım evet araştırarak çok da ıyı yapmıyoruz etkısı altında kalıyoruz cunku hayırlı haberler ınsallahHiç korkma canım. Allah’ın izniyle güzel haberler alacaksın inşallah. Bence çok araştırarak iyi yapmıyoruz. Doktorunun söylediklerini dinle, gönlünü de ferah tut.
Benim bu ay 3.deneme canm ben de 1 hafta oldu iğneyi yaptıralı artk belirti aramıyorum hep olumsuz oldu yaKızlar selam. Çatlatma iğnesinin 7. Günündeyim ve özellikle 2 gündür aşırı bel ve kasık ağrım var. Sizde de böyle olmuş muydu? Hemen hamileliğe yormak istemiyorum hüsrana uğramamak için.
Vallahi belirti olda bir dert olmasa başka. Bıraktım ondan :) Rabbim tez vakitte sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBenim bu ay 3.deneme canm ben de 1 hafta oldu iğneyi yaptıralı artk belirti aramıyorum hep olumsuz oldu ya
Evet canım devam ediyor etkisi ilacı bıraktıktan sonra da. Doktor tekrar kontrole çağırır zaten eğer büyümemişse bir 5 güm daha kullandırır sana. Ama kafana göre kullanma bu sefer yumurtalarını yorabilirsin. Doktorun ne derse onu uygula benim 8. Günde o kadar büyümemişti 11. Gün gittiğimde 19,75 mm olmuştu yumurtam o gün çatlatma iğnesini vurmuşlardı.Arkadaşlar femara etkisini ilacı bıraktıktan sonramı gösteriyor bilen varmı
Büyür Allah’ın izniyle kendini rahat bırak. Her şey olacağına varırBenimde şuan üç adet yumurtam büyüyor geçen ay da geç büyümüştü fakat o sıra tarlusal kullandığım için boşa gitti acaba yine geç mi büyüyecek doktor bundan sonra büyür dedi acaba gerçekten büyür mü
Çatlatma iğnesi yapldı mıMerhaba kızlar. Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Ben 2 senelik evliyim 1,5 yıldır da çocuk istiyoruz. 28 yaşındayım eşimde de bende de bir sıkıntı yok ama sebepsiz yere olmuyor çocuk. Hsg çektirdim tüpler açık değerlerim de normal. Geçen ay klomen kullandım olmadı. Bu ay femaraya geçirdi doktorum. İki yumurta oluşmuş biri 24 mm diğeri 20mm bakalım haftaya cumartesi adet günüm ama inşallah olmam.
Evet yapıldı ayın 17sindeÇatlatma iğnesi yapldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?