Gebeliğe Hazırlık Femara kullanıp olumlu sonuç alanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen kuzum 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum. Değerin de çok güzel yükselmiş maşallah. 10 gün sonra kalp atımı için çağırır doktorun

Merhaba ben de gecen ay femara olumsuzdu doktor değiştirdim o da klomen verdi yarın başlıyorum umarım hepimizin ki tutar
Tekarar mi basladiniz :) bende başladım doktor değiştirmedim yine olumsuz olursa mecbur değiştiricem

merhaba,

İkinci femara kullanımımda hamile kaldım. Dün öğrendim daha çok yeni :) umarım sağlıkla ilerler. Bu ilaç sayesinde görüm çift çizgiyi :)
Merhaba maşallah benimde ikinci kullanımım bugün başladım femara yine bir kaç soru sorabilir miyim size :)
1.Femara kullandıktan sonra kontrolde yumurtanız kaç mm di ?
2.İgneyi yapmanız için belli bir gün ve saat verdi mi size?

canım benim 15. gün yani ayın 11 nde soldan tek folikül çatlamıştı.
bat 24 ü bugün test yaptım negatfi. yani ne folikül ölçüsünü ne de duvar kalınlığını bilmiyorum
suan progestan fitil kullanıyorum.0

dirençli yumurtam
merhaba teşekkür ederim umarım bu ay sizde güzel haber alırsınız. 13. günki kontrolde en büyüğü 24mm en küçüğü 12 mm 4 yumurtam vardı. 15. Ve 16. Güne ilişki önerdi. 16. gün çatladılar. Bana iğne vermedi. Önceki ay da kendiliğinden çatlamıştı bu ay da öyle oldu. İlk ay birer tane 5 gün almıştım ben. İkinci ay 2'şer tane 5 gün aldım.

BENI DE YARIN DOKTORUM ÇAĞIRDI KESEYİ GÖRMEK İÇİN İNSALLAH GÖRÜRÜZ SADECE KESEYİ GÖRMEK DE YETMIYORMUS INTERNETTE ARAŞTIRDIĞIM KADAR DIŞ GEBELIK BOŞ GEBELIK YAŞAYANLAR OLUYORMUS COK KORKUYORM INSALLAH HAYIRLISI ILE DE KALP ATIŞINI FALAN DUYARIZ YA

Hiç korkma canım. Allah’ın izniyle güzel haberler alacaksın inşallah. Bence çok araştırarak iyi yapmıyoruz. Doktorunun söylediklerini dinle, gönlünü de ferah tut.

Hiç korkma canım. Allah’ın izniyle güzel haberler alacaksın inşallah. Bence çok araştırarak iyi yapmıyoruz. Doktorunun söylediklerini dinle, gönlünü de ferah tut.
ınsallah canım benım bugun doktora gıdelımde hayırlı haberler alırız ınsallah ıyı dusunelım ıyı olsun canım evet araştırarak çok da ıyı yapmıyoruz etkısı altında kalıyoruz cunku hayırlı haberler ınsallah

Kızlar selam. Çatlatma iğnesinin 7. Günündeyim ve özellikle 2 gündür aşırı bel ve kasık ağrım var. Sizde de böyle olmuş muydu? Hemen hamileliğe yormak istemiyorum hüsrana uğramamak için.

Kızlar selam. Çatlatma iğnesinin 7. Günündeyim ve özellikle 2 gündür aşırı bel ve kasık ağrım var. Sizde de böyle olmuş muydu? Hemen hamileliğe yormak istemiyorum hüsrana uğramamak için.
Benim bu ay 3.deneme canm ben de 1 hafta oldu iğneyi yaptıralı artk belirti aramıyorum hep olumsuz oldu ya

Benim bu ay 3.deneme canm ben de 1 hafta oldu iğneyi yaptıralı artk belirti aramıyorum hep olumsuz oldu ya
Vallahi belirti olda bir dert olmasa başka. Bıraktım ondan :) Rabbim tez vakitte sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar femara etkisini ilacı bıraktıktan sonramı gösteriyor bilen varmı
Evet canım devam ediyor etkisi ilacı bıraktıktan sonra da. Doktor tekrar kontrole çağırır zaten eğer büyümemişse bir 5 güm daha kullandırır sana. Ama kafana göre kullanma bu sefer yumurtalarını yorabilirsin. Doktorun ne derse onu uygula benim 8. Günde o kadar büyümemişti 11. Gün gittiğimde 19,75 mm olmuştu yumurtam o gün çatlatma iğnesini vurmuşlardı.

Benimde şuan üç adet yumurtam büyüyor geçen ay da geç büyümüştü fakat o sıra tarlusal kullandığım için boşa gitti acaba yine geç mi büyüyecek doktor bundan sonra büyür dedi acaba gerçekten büyür mü

Büyür Allah’ın izniyle kendini rahat bırak. Her şey olacağına varır

Kizlar birşey soracağım.ben geçen sene günde bir kere 5 gün famera kullandım.ama hiç yumurta büyümedi adetin 18. Gününe kadar baktırdım görmedi doktor klomenle büyüyor ignem.dogal da oluyor hatta ondan sonra da korktum fameradan böyle bişey yaşayan var mı

Merhaba kızlar. Umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Ben 2 senelik evliyim 1,5 yıldır da çocuk istiyoruz. 28 yaşındayım eşimde de bende de bir sıkıntı yok ama sebepsiz yere olmuyor çocuk. Hsg çektirdim tüpler açık değerlerim de normal. Geçen ay klomen kullandım olmadı. Bu ay femaraya geçirdi doktorum. İki yumurta oluşmuş biri 24 mm diğeri 20mm bakalım haftaya cumartesi adet günüm ama inşallah olmam.

Çatlatma iğnesi yapldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…