femara protokolü

GUL1973

GÜL
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
1.751
5
116
İstanbul
Arkadaşlar Allah kısmet ederse Eylül ayında femara protokolüne başlıycam . Bu protokolü daha önce denemiş veya duymuş arkadaşlar tecrübelerini benimle paylaşırmı

Son düzenleme:
ben denedim kısa bir yol
5 gün femara isimli ilacı içiyorsun,(bildiğim kadarıyla kanser ilacı)
yumurta kalitesini artırıyormuş

Bende uyguladım sonuç olumsuzdu maalesef ama herkeste böyle olacak diye bir şart yok tabii.. Tedaviniz hayırlı olsun rezervim azdı benim o yüzden uyguladık bu protokolü... Sayı artışında çok işe yaramamıştı...

hakkımızda hayırlısı artık bu işlerde kısmete inanıyorum çünkü haziran ayında başladık uzun protokoldü uymadı iptal ettik, başka sebeplerden de iptal ede ede eylüle geldik bu da kısmet. merak ettiğim 5 gün bu ilacı içeçekmişim sabah akşam bu arada iğnelere başlıycakmıyım

Canım, ben de 2 gündür içiyorum bu hapı...Doktorum bunun göğüs kanserine karşı bir hap olduğunu, ama yumurta uyarıcı etkisi tespit edildiğinden verdiğini söyledi... İğnelerle aynı gün femaraya da başladım, 5 gün kullanacağım ben de...

Canım benimmm hayırlısı olur inşallah bizde bu ay başlıycaktık ama olmadı bi dahaki aya hayırlısıyla başlıycağız. İnşallah güzel haberini alırız burdan :Saruboceq: ilacın yanında hangi iğneyi kaç dozaj vuruluyosun. ben şu an doğum kontrol hapı içiyorum eylül ayını bekliyoruz

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız :1rolleyes: Akşamları 2 tane femara ve iğne olarak da Puregon 300 alıyorum canım..Birkaç gün sonra gidişata göre tekrar doz ayarlaması yapacak doktor...

canım ilave bitki kürü yapıyormusun . bana uzun protokol yaptılar yumurtalarda senkronisazyon bozukluğu oldu tedavim iptal oldu şimdi bu protokolü deniyceğiz ama içimden bir ses bu sefer olumlu geçecek diyor. inşallah senin tedavinde bana moral olur a.s.

İnşallah canım :dance:, ben de bu ilaçları ilk defa denediğim için henüz bir yorum yapamıyorum.. Sana da mı puregon verdiler ? Sen başladın mı kullanmaya femarayı ?

Bitkisel çaylar içtim bir dönemi geçen iki ay da soğan kürü yaptım... Bilmiyorun faydaları oldu mu, emin değilim, somut bir fayda henüz görmedim... Bu ay özel bir bitki kürü yapmıyorum, işte ceviz, kuru incir, kayısı, meyve vs. yemeye çalışıyorum sık sık..

bu ay bende soğan kürüne başlamak istiyorum bir arkadaşım yapmış normalde bir tane yumurtası olup büyümezken 4 adet yumurtası olmuş doğal antibiyotik soğan bence denemek lazım. bu arada bende günde 2 tane incir ve kayısı yiyorum. heyecanlıyım ama heralde heyecanlanmamak mümkün değil :)

Son düzenleme:
bu arada aylardır içtiğim elevit, b vitamini, demir ve folici unutmamak lazım şişme bot gibi oldum kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar Allah kısmet ederse Eylül aydında femara protokolüne başlıycam . Bu protokolü daha önce denemiş veya duymuş arkadaşlar tecrübelerini benimle paylaşırmı

Selam , bende femara kullandım , yumurtalkı rezervim düşük olduğu için , ilk iki tüp bebek denememizde ikişer yumurtam olmuştu , hatta ilk denemede hiçbiri döllenmedi transfer olmadı . Bugün 8 yumurta toplandı yarın öğrencez bakalım kaçı döllenecek kaliteleri nasıl olcak ? Yani femaranın etkisi sayı için oldu ama aslolan kalite , onuda görcez kısa süre sonra , yazarım yarın durumu :)

canımmm bunları duyunca çok mutlu oluyorum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah çok kaliteli yumurtaların olur kalanlarıda dondurursun :Saruboceq: burdan hamile haberlerini duyarız :CüvCüv:

Canım ne güzel haberler, hayırlı olsun tedavin.. Ne güzel artmış sayın, benim de ilkinde 2 tane olmuştu, bakalım bunda ne olacak :1rolleyes: Bekliyoruz haberlerini :CüvCüv::CüvCüv:

Gülcüğüm, ben de neler neler içiyorum, aynen şiştim artık ben de : B vitamini, selenyum, çinko, agnucaston, DHEA, balık yağı , ilaç manyağı oldum delikafadulden Şimdi bir de iğneler başladı, bakalım ne sonuç alacağız :1rolleyes:

eskiden türk filmlerindeki gibi ceket atsan hamile kalınır zannederdim işin içine girince bu işin ne kadar zor olduğunu ve emek istediğini anladım

Edacım hamile kalmadan kocaman bir göbeğim oldu :) bide hiçbişekilde vazgeçemediğim sigarayı bıraktım 3 aydır bide onun kilosı var hamile kalırsam bu göbüşde bebek nereye sığcak bilmiyorum bende opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…