ben denedim kısa bir yol
5 gün femara isimli ilacı içiyorsun,(bildiğim kadarıyla kanser ilacı)
yumurta kalitesini artırıyormuş
Bende uyguladım sonuç olumsuzdu maalesef ama herkeste böyle olacak diye bir şart yok tabii.. Tedaviniz hayırlı olsun rezervim azdı benim o yüzden uyguladık bu protokolü... Sayı artışında çok işe yaramamıştı...
Canım, ben de 2 gündür içiyorum bu hapı...Doktorum bunun göğüs kanserine karşı bir hap olduğunu, ama yumurta uyarıcı etkisi tespit edildiğinden verdiğini söyledi... İğnelerle aynı gün femaraya da başladım, 5 gün kullanacağım ben de...
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız :1rolleyes: Akşamları 2 tane femara ve iğne olarak da Puregon 300 alıyorum canım..Birkaç gün sonra gidişata göre tekrar doz ayarlaması yapacak doktor...
İnşallah canım :dance:, ben de bu ilaçları ilk defa denediğim için henüz bir yorum yapamıyorum.. Sana da mı puregon verdiler ? Sen başladın mı kullanmaya femarayı ?
Bitkisel çaylar içtim bir dönemi geçen iki ay da soğan kürü yaptım... Bilmiyorun faydaları oldu mu, emin değilim, somut bir fayda henüz görmedim... Bu ay özel bir bitki kürü yapmıyorum, işte ceviz, kuru incir, kayısı, meyve vs. yemeye çalışıyorum sık sık..
Arkadaşlar Allah kısmet ederse Eylül aydında femara protokolüne başlıycam . Bu protokolü daha önce denemiş veya duymuş arkadaşlar tecrübelerini benimle paylaşırmı
Selam , bende femara kullandım , yumurtalkı rezervim düşük olduğu için , ilk iki tüp bebek denememizde ikişer yumurtam olmuştu , hatta ilk denemede hiçbiri döllenmedi transfer olmadı . Bugün 8 yumurta toplandı yarın öğrencez bakalım kaçı döllenecek kaliteleri nasıl olcak ? Yani femaranın etkisi sayı için oldu ama aslolan kalite , onuda görcez kısa süre sonra , yazarım yarın durumu :)
Selam , bende femara kullandım , yumurtalkı rezervim düşük olduğu için , ilk iki tüp bebek denememizde ikişer yumurtam olmuştu , hatta ilk denemede hiçbiri döllenmedi transfer olmadı . Bugün 8 yumurta toplandı yarın öğrencez bakalım kaçı döllenecek kaliteleri nasıl olcak ? Yani femaranın etkisi sayı için oldu ama aslolan kalite , onuda görcez kısa süre sonra , yazarım yarın durumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?