femara protokolü

eskiden türk filmlerindeki gibi ceket atsan hamile kalınır zannederdim işin içine girince bu işin ne kadar zor olduğunu ve emek istediğini anladım

:roflol: Ahhh o filmler !!!! O zamanlar hayat bu kadar yapay değildi, belki o zaman için doğruydu kimbilir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bebek yerini bulur yerleşir, hiç merak etme sen canım yerimseniben Onlar gelecekleri zamanı ve yeri çok iyi biliyorlar :1rolleyes: Çok iyi yapmışsın sigarayı bırakmakla, bak bebeğinin şimdiden faydası olmuş sana, tebrik ederim, sakın tekrar başlamayı düşünme canım a.s

bir negatif aşılama, ve yarım kalan tüp bebek tedavisi sonucu baya zoralanarak bıraktım gerçi günde 2 paket sigara içiyordum yani yiyordum kafamçokkarıştı bide böyle deniyceğiz hayırlısıyla bakalım

Canım yaaa, günde iki paket sigara içilir mi, yazık değil mi ciğerlerine :bbo: Çok ama çok iyi bir karar almışsın, hem kendin hem de bebeğin için .. Kutluyorum seni Şeniz

Canım yaaa, günde iki paket sigara içilir mi, yazık değil mi ciğerlerine :bbo: Çok ama çok iyi bir karar almışsın, hem kendin hem de bebeğin için .. Kutluyorum seni Şeniz

Sağol canım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah :Saruboceq: heyecanlımısın ben yumurta toplama işmeinden çok korkuyorum die die o aşamaya gelemedik -tatlicadiarzu- artık korkmuyorum diycem. 37 yaşındayım yaştan dolayı yumurtalık rezervimde azalma var doktorun dediğine göre bide sigaradan

Aynı yaştayız canım yerimseniben Bende de çikolata kisti var, o yüzden rezervimde sorun var.. İlk denemde 2 yumurta oldu, ikisi döllendi, biri kaliteliydi, ama tutmadı...

Yumurta toplamadan hiç korkma boşuna, narkoz veriyorlar senin ruhun duymuyor , ne ağrı, ne sızı, hafif bir narkoz zaten, uyandığında şu kadar topladık diyorlar ... Gerçekten korkulacak birşey yok canım .. Transferde de aynen muayene gibi içine bırakıyor incecik bir boru ile, sen de izliyorsun ekranda.. Yıldız gibi kaymışlardı ekranda, ne büyük mucize gibi gelmişti bana :1rolleyes: Kayan yıldızlarım deyip durmuştum, ama gelmediler :çok üzgünüm:, bu sefer gelecek ikizlerim inşallah a.s Olumlu bakalım, onlar da düşsün peşimize gelsin Gülcüğüm kaydirigubbakcemile3

Saydocan canım, toplamadan önce, ilaç kullanırken sancı var mıydı yumurtalıklarında ? Yani 8 yumurtayı hissettin mi ?

Hayır canım bişey hissetmedim , sadece femarayı içtiğim ilk gün sol yumurtalığımda batma oldu böyle iğne gibi , ama ertesi gün geçti . İşin şöyle bi ilginç yanı oldu , her doktor bana sağ yumurtalığın durumu kötü , onda az yumurta var sağda iyi diyordu , ama benim 8 yumutatnın 6 sını sağ yumurtalık üretti , femara oraya çalıştı demekki :)))

Hem de 8de 6 mı sağda oldu, bravo alkisalkisalkis Sağ alınmış doktorun lafına anlaşılan, çok çalışmış kaydirigubbakcemile3 Benim de sağda kist var ve soldan epeyce küçük sağ yumurtalığım... Şu an solda biraz sızlama hissediyorum, hayırlısı artık...

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım :1hug:

Yazarım canım , inşallah sonuca ulaşıp mutluluğumuzuda yazarız burdan hepimiz :) Hangi merkezde yaptıracaksın tedavini

Günaydın gününüz güzel geçsin opuyorumnanaktan ben bahçecide yaptırıyorum bitanem sizler nerde tedavi oluyorsunuz. Saydocanım güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

canım benim benimde gönlümde ikizler var Allah sağlıkla bebeklerimizi gönderir inşallahhhhh :Saruboceq: Bu sefer gelecek inşallah yıldızlarımız :teytey:

Günaydın gününüz güzel geçsin opuyorumnanaktan ben bahçecide yaptırıyorum bitanem sizler nerde tedavi oluyorsunuz. Saydocanım güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

Günaydın canım , güzel habermi bilmiyorum ama benim toplanan 8 yumurtamdan 7 si olgun çıkmış ve 4 tanesi döllenmiş , cumartesi günü bakılacak durumlarına gelişmeleri iyi gidiyorsa transfer pazartesiye bırakılacak 5. güne yani , ama gelişmeyen olursa 3. gün yani cumartesi yapılacak . Bakalım artık kısmet :)) Ben umut tüp bebekteyim canım , Ulun Uluğ doktorum , senin doktorun kim

Selam kızlar zemuszemus

Saydocaaaan, güzel haber tabii canım, 4 tane kalır inşallah, ikisi de dondurulur alkisalkisalkis Bebek haberi istiyoruuuuuuuuuuuuuuzzzz hihoyyythihoyyyt

Gülcüğüm, yıldızlar gelsin sıra sıra inşallah :sm_cool:

Canımmm benimmmm güzelmi maşallahhh süperrr bi haberr zemuszemus zemuszemus Hayırlısıyla olanı koyarlar kalanı dondururlar gelişmeleri bildirirsin benim doktorum mustafa bahçeci canım hakkımız da hayırlısı :Saruboceq:

İnşallah canım yıldızlar sırayla gelir Allah müjdeli haberlerimizi birbirimize duyurmayı kısmet eder inşallahh :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…