eskiden türk filmlerindeki gibi ceket atsan hamile kalınır zannederdim işin içine girince bu işin ne kadar zor olduğunu ve emek istediğini anladım
Edacım hamile kalmadan kocaman bir göbeğim oldu :) bide hiçbişekilde vazgeçemediğim sigarayı bıraktım 3 aydır bide onun kilosı var hamile kalırsam bu göbüşde bebek nereye sığcak bilmiyorum bende opuyorumnanaktan
Bebek yerini bulur yerleşir, hiç merak etme sen canım yerimseniben Onlar gelecekleri zamanı ve yeri çok iyi biliyorlar :1rolleyes: Çok iyi yapmışsın sigarayı bırakmakla, bak bebeğinin şimdiden faydası olmuş sana, tebrik ederim, sakın tekrar başlamayı düşünme canım a.s
Canım yaaa, günde iki paket sigara içilir mi, yazık değil mi ciğerlerine :bbo: Çok ama çok iyi bir karar almışsın, hem kendin hem de bebeğin için .. Kutluyorum seni Şeniz
Edacım ve saydocancım gözümde dualarımda üstünüzde sizi takipteyim güzel haberlerini bekliycem
Yazarım canım , inşallah sonuca ulaşıp mutluluğumuzuda yazarız burdan hepimiz :) Hangi merkezde yaptıracaksın tedavini
Saydocan canım, toplamadan önce, ilaç kullanırken sancı var mıydı yumurtalıklarında ? Yani 8 yumurtayı hissettin mi ?
Yazarım canım , inşallah sonuca ulaşıp mutluluğumuzuda yazarız burdan hepimiz :) Hangi merkezde yaptıracaksın tedavini
Aynı yaştayız canım yerimseniben Bende de çikolata kisti var, o yüzden rezervimde sorun var.. İlk denemde 2 yumurta oldu, ikisi döllendi, biri kaliteliydi, ama tutmadı...
Yumurta toplamadan hiç korkma boşuna, narkoz veriyorlar senin ruhun duymuyor , ne ağrı, ne sızı, hafif bir narkoz zaten, uyandığında şu kadar topladık diyorlar ... Gerçekten korkulacak birşey yok canım .. Transferde de aynen muayene gibi içine bırakıyor incecik bir boru ile, sen de izliyorsun ekranda.. Yıldız gibi kaymışlardı ekranda, ne büyük mucize gibi gelmişti bana :1rolleyes: Kayan yıldızlarım deyip durmuştum, ama gelmediler :çok üzgünüm:, bu sefer gelecek ikizlerim inşallah a.s Olumlu bakalım, onlar da düşsün peşimize gelsin Gülcüğüm kaydirigubbakcemile3
Günaydın gününüz güzel geçsin opuyorumnanaktan ben bahçecide yaptırıyorum bitanem sizler nerde tedavi oluyorsunuz. Saydocanım güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:
Günaydın canım , güzel habermi bilmiyorum ama benim toplanan 8 yumurtamdan 7 si olgun çıkmış ve 4 tanesi döllenmiş , cumartesi günü bakılacak durumlarına gelişmeleri iyi gidiyorsa transfer pazartesiye bırakılacak 5. güne yani , ama gelişmeyen olursa 3. gün yani cumartesi yapılacak . Bakalım artık kısmet :)) Ben umut tüp bebekteyim canım , Ulun Uluğ doktorum , senin doktorun kim
Selam kızlar zemuszemus
Saydocaaaan, güzel haber tabii canım, 4 tane kalır inşallah, ikisi de dondurulur alkisalkisalkis Bebek haberi istiyoruuuuuuuuuuuuuuzzzz hihoyyythihoyyyt
Gülcüğüm, yıldızlar gelsin sıra sıra inşallah :sm_cool:
gül yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun canım. sana şans getirsin inşallah.
arkadaşlar hepinize hayırlı tedaviler diliyorum. hepimiz kavuşuruz inşallah bebişlerimize biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?