canım kmısa protokol famara kullandım 5 gün kanser ilacı evet olumlu sonuç aldım fakat düşük yaşadım kısmet..
günaydın arkadaşlar a.s.saydocan transfer tarihin belli oldumu , edacım son gelişmeler nasıl.
Günaydın canım , şimdi aradılar 5. güne bırakılması uygun görülmüş , 4 embriyo gelişimini sürdürüyomuş , ama biri önden biri geriden gidiyo , ikisi normal seyrindeymiş. Pazartesiye bırakmak risk , hepsinin gelişimi durabilir ama zaten duracak bi embriyo ise bugün transfer etsekde tutmaz dedi . Beklicez artık nasıl zaman geçecek bilimiyorum , çok endişeliyim(
Canım benimm dualarımız seninle güzel şeyler düşün bak maşallah bugüne kadar geldin demekki herşey olumlu olacak Allahın izniyle belkide ikizlerini kucağına alacaksın:Saruboceq: :Saruboceq: a.s.
Teşekkür ederim canım , bende olumlu olmaya hatta birazda hiçbişey düşünmemeye çalışıyorum , herşey olacağına varır , bakalım neler var yaşanacak :)) İkiz fikrinede bayılıyorum valla :1hug:
soydacanım bebişlerin nasıl bitanem hayırlısıyla güzel haberini bekliyoruza.s.
Canım merhaba ,, bugün transferim oldu , birisi 1. kalite diğeri 2. kalite iki tane blastokist verildi ,, test günüm 4 eylül ,,başladı bekleyiş yani :))
Edacım nerdesin nedir son durum merak ettim :??
Canım, benim maalesef pek iyi gitmedi süreç :çok üzgünüm: Ancak 3 folikül görüldü, onun da sadece 1 tanesi büyüdü, tedaviyi kessek mi diye düşündük, ama bir dahaki sefere daha iyi sonuç alacağımıza emin olamadığımız için devam ettik, 1 yumurta da olsa toplansın dedik.. Toplamada sürpriz oldu, 3 tane toplanmış sevindim, ama dün aradılar, asıl büyük olan ve bir diğeri döllenmemiş :gitme: Şimdi o küçüklerden bir tanesi geç döllenme olmuş, bugün izliyorlar, ama pek umudum kalmadı doğrusu benneyaptımki
Şimdi düşünüyorum da ocaktan beri DHEA kullanıyorum, Marttan beri endo diyeti, çeşit .eşit vitamin, destek, çaylar, femara... Hiç biri işe yaramamış bende anlaşılan, geçen yılki denemede 2 yumurta olmuş ikisi döllenmişti :sinifsinif: Dün döllenmediklerini öğrenince çok üzüldüm, bugün daha iyiyim, ne diyeyim, hayırlısı olsun deyip kabullenmek zorundayım...
Saydocan canım, hayırlı olsun transferin, nasılsın, heyecan başlamıştır şimdi :))) inşallah bu emeklerimizin karşılığını alırız canım, güzel haberlerle coşarız...
Gülcüğüm, sen nasılsın ... Bu ara biraz yoğunum yazamıyorum pek.. Ama gönlüm sizinle bilesiniz :CüvCüv::1hug:
Canım, benim maalesef pek iyi gitmedi süreç :çok üzgünüm: Ancak 3 folikül görüldü, onun da sadece 1 tanesi büyüdü, tedaviyi kessek mi diye düşündük, ama bir dahaki sefere daha iyi sonuç alacağımıza emin olamadığımız için devam ettik, 1 yumurta da olsa toplansın dedik.. Toplamada sürpriz oldu, 3 tane toplanmış sevindim, ama dün aradılar, asıl büyük olan ve bir diğeri döllenmemiş :gitme: Şimdi o küçüklerden bir tanesi geç döllenme olmuş, bugün izliyorlar, ama pek umudum kalmadı doğrusu benneyaptımki
Şimdi düşünüyorum da ocaktan beri DHEA kullanıyorum, Marttan beri endo diyeti, çeşit .eşit vitamin, destek, çaylar, femara... Hiç biri işe yaramamış bende anlaşılan, geçen yılki denemede 2 yumurta olmuş ikisi döllenmişti :sinifsinif: Dün döllenmediklerini öğrenince çok üzüldüm, bugün daha iyiyim, ne diyeyim, hayırlısı olsun deyip kabullenmek zorundayım...
Saydocan canım, hayırlı olsun transferin, nasılsın, heyecan başlamıştır şimdi :))) inşallah bu emeklerimizin karşılığını alırız canım, güzel haberlerle coşarız...
Gülcüğüm, sen nasılsın ... Bu ara biraz yoğunum yazamıyorum pek.. Ama gönlüm sizinle bilesiniz :CüvCüv::1hug:
Edacım nerdesin nedir son durum merak ettim :??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?