Femara sonrası çaylatma iğnesi olmadan değerlendirme günleri ??

Ben artık ilaç falan geçtim ya. Aşılama yapacam ben. Aşılama da çözüm değil ama ne bileyim ilaç kullan olmasın umut et olmasın. Yoruldum bi tık.
Cok iyi anliyorum seni 1 yil denedik bizde yumurtlama testleri takviyeler falan filan... Insan yoruluyo. Bende bu ilac tedavisinin ilk ayinda cok umutlanmistim, doktor 3 kez bu sekilde deneyecegiz olmazsa asilama dedi. Ilk ay olmayinca dedim heralde asilamaya kaldi biraz rahatladim, hatta 2. Ay 16. Gunu kacirdik umursamadim bile ama oldu cok sukur. Imkansiz gibi geliyodu ama olucak insallah sizin de isteyen herkesin de Rabbim hayirlisini versin

Bu site mucizelerle dolu. Denedigimiz donemlerde hep arastirir eski yazilari okurdum bi bakardim altinda dogumdan bu gune bilmem kac gun gecti yaziyo. Yani bu yollardan gecmis bir suru insan var ve cogu evlat sahibi olmus. Yalniz degilsin ve olucak insallah oyle dusun

Ben bu ay zaten aşılama yapacam diye kendimi strese sokmadım eskisi gibi. Yani ne bileyim olmada da artık aşılamaya yaparım kafasıyla hareket ettim. Adetime 5 gün var. Olursam ilk günü doktora gidip aşılama istediğimi söylicem. Ben 15 aydır istiyorum olmadı. Arada depremde yaşadık tabi onu düşersem 12 aydır istiyorum. Rabbimin takdiri.

Az kalmis zaten canim beklemwyw devam insallah guzel haberler gelecek
Adet olacakmışım gibi hissediyorum ben ya. Sende durumlar nasıl. Adetime 5 gün var. Bundan önceki aylar yaklaşırken gögüslerim sızlardı. Şimdi yok. Sadece günde 1 2 sızı giriyo o kadar. Kasıklarım ağrıyo ama yine adet olacakkende olurdu. Belime de arada ağırlık biniyor gibi hissediyorum ama yine adet olacakkende oluyordu ben elendim galiba

OMzum çok agriyor bide canim göguslerim buyudu bacaklarim çok agriyor ayaktayken özellikle bide sivilcelerim var bende adet olucakmisim gibi hissediyorum kasigimda agri yok akintimda bugun azaldo kuruyacak git gide sonra adet olurum zaten bu ay olmadi galiba benim adet olunca bu sefer klomen kullanicam canim doktora gitmeyi dusunmiyorum

Femara klomene göre daha etkili bir ilaç canım

Insallah canim tabikide bak gor hic beklemedimiz Anda ögrenicez
Canım nasılsın. Var mı birşey. Ya ben umutlanmak istemiyorum ama kasıklarımda karıncalanma oluyo minik batmalar, belime ağırlık çökmüş gibi ağrı oluyo. Adet belirtisiyle aynı bunlar ama. Adetime de 2 gün var. Test yapmaktan korkuyorum

Iyim canim cok sukur bgun 11.gun catlatma ignesi sonrasi adetime 1 hafta var dayanamayip 9. Test yaptim canim benim normalde beta hcg 0.100 bu sefer 0.895 cikti yanibanliyacagin ignenin etkisiyle biraz yuksekmis sadece belirtimde yok sadece adetime yakin ic camasirda leke birakan akintimdan var insallah sen galip gelirsin çok isterim senin icin bence test yapma zaten simdi adetin geciktikten 5 gun sonra yap ben dayanamadim yaptim valla ama pismanim

Seninde daha erken canım. Umutsuz olma. Geç döllenme de olabilir. Takvime göre benim yarın adet olmam lazım ama normalde de çok belirti olmadan adet olurdum. Sadecee şişkinlik olurdu. Oda şimdi yok desem yeridir. Ama kendimi umutlandırmak istemiyorum. Aşılama için doktorla görüştüm. Adetin üçüncü günü gel dedi. Başlicaz gidince. ama öyle tatlı bi doktora denk geldim ki. Rabdevu için mesaj attım hangi gün geleyim aşılama için falan yazdım..inşallah gebe olarak gelirsin dedi çok hoşuma gitti bu yaklaşımı

Bu aşamada cidden doktorda önemli canim ay insallah hamilesindir aramizdan birilerinin mucadelesini kazaninca gordugumde dahada mutlu oluyorum dedigin gibi daha erken merakli merak ben olarak baktim dersimi aldim benim yaptigim hatayi yapma zorda olsa bekle insallah bebis haberini bu gtupta duyurmka hepimize nasip olurda gebelik haxirliklari tek endisemiz olsun insallah

Ah inşallah. Kendimi yorgun ama güçlü olduğuma inamdırmaya çalışıyorum. Bu daha çok yoruyor. Ne olur bana tutunmuş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…