Femara sonrası çaylatma iğnesi olmadan değerlendirme günleri ??

Ovitrelle vurduktan 36 saat sonra ilişki olması gerekiyor. Söyledi mi doktor canım. Takip et saati istersen

Canım iğneyi saat kaçta yaptınız? 36 saati hesaplamayı unutmayın canım

Belkide canim vallahi vur kaç yapmak lazim ben isteyince esim kaciyor o yuzden sessizim o gelsin sen ne yaptin canim

Canım iğneyi saat kaçta yaptınız? 36 saati hesaplamayı unutmayın canım
Çok sağol canim doktor bu gece iğneyi yap dedi persembe iliski dedi 36 saat oluyor zaten canim ya yemin ediyorum yumurtlama işleri sıkıntı bi yumurta nasil 5 gun önce 20mm ken 5 gun sonra 18mm çikabiliyor anlayamiyorum

Canim gece yap dedi daha yapmadim persembe iliski dedi
Canım mesela bu gece 23de yaparsan Perşembe sabah 11de değerlendirmen gerekir. Ona göre bir saatte yaparsanız iyi olur.

Ben aşılama olurken gece 3 de uyanıp iğnemi yapıyordum. Sonrada 36 saat sonra gündüz 15.00de aşılamam oluyordu.

Çok sağol canim doktor bu gece iğneyi yap dedi persembe iliski dedi 36 saat oluyor zaten canim ya yemin ediyorum yumurtlama işleri sıkıntı bi yumurta nasil 5 gun önce 20mm ken 5 gun sonra 18mm çikabiliyor anlayamiyorum
Çatlamış canım o. Tabi doktorun ne dedi bilmiyorum ama küçülme çatlamış demek oluyor. Yumurta zaten ortalama 22 mmde çatlıyor. Ve bir günde ortalama 2 mm büyüyebiliyor. Muhtemelen yeterince büyüyüp çatlamış yumoşun

Ay insallah kuzum öyledirr doktor küculduyse kist falanda olabilir dedi biraz ödumu kopardi

Insallah canim rabbim kucağımizi boş birakmasin bu süreç yordu ikimizide sen varmi ağri falan
Ara ara kasıklarımda ağrı oluyo. Dünde oturduğum uerde bir anlık başım döndü. Ama dün işte çok yoğun bir gün geçirdim ondan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…