Ovitrelle vurduktan 36 saat sonra ilişki olması gerekiyor. Söyledi mi doktor canım. Takip et saati istersenEvet canim gittim soldaki yumurtam buyumus sagdakide çok az çatlamis neden oyle olmus anlayamadik yumurtanin ust kisminda çatlamis yumurtanin sivisi vardi ama hepsi çatlamamis sol tarafdaki icin doktor onu kacirmayalim dedi ovitrelle çatlatma ignrsi verdi gece kullan dedi bugun iliski onerdi ve persembe onerdi cumada kontrol esim bugun de girmez iliskiye ishal ve grip olmus anca persembe girer tedavi yarim yamalak oluyor anladigin canim sendende boyle bir durum hic oldumu yumurtanin tamamen çatlamamasi gibi
Canım iğneyi saat kaçta yaptınız? 36 saati hesaplamayı unutmayın canımEvet canim gittim soldaki yumurtam buyumus sagdakide çok az çatlamis neden oyle olmus anlayamadik yumurtanin ust kisminda çatlamis yumurtanin sivisi vardi ama hepsi çatlamamis sol tarafdaki icin doktor onu kacirmayalim dedi ovitrelle çatlatma ignrsi verdi gece kullan dedi bugun iliski onerdi ve persembe onerdi cumada kontrol esim bugun de girmez iliskiye ishal ve grip olmus anca persembe girer tedavi yarim yamalak oluyor anladigin canim sendende boyle bir durum hic oldumu yumurtanin tamamen çatlamamasi gibi
Canim gece yap dedi daha yapmadim persembe iliski dediOvitrelle vurduktan 36 saat sonra ilişki olması gerekiyor. Söyledi mi doktor canım. Takip et saati istersen
Belkide canim vallahi vur kaç yapmak lazim ben isteyince esim kaciyor o yuzden sessizim o gelsin sen ne yaptin canimBeb takip ettirmedim böyle canım. Bir kere yumurta takibi yapmıştım. Dpktor bitşey söylememişti ama eşim il dışına çıktığı için boşa geçmişti. Eşini ikna et bencebir ayın daha boşa gitmesin. Yumurtan da belki yeni çatlıyordur o yüzden öyle görünmüştür.
Çok sağol canim doktor bu gece iğneyi yap dedi persembe iliski dedi 36 saat oluyor zaten canimCanım iğneyi saat kaçta yaptınız? 36 saati hesaplamayı unutmayın canım
Benim bugün ovulasyon testim iyice silikleşti. Dün çatladımdiye tahmin ediyorum. Artık beklicem.Belkide canim vallahi vur kaç yapmak lazim ben isteyince esim kaciyor o yuzden sessizim o gelsin sen ne yaptin canim
Ovulasyon testi daha mantikli vallaha ultrason goruntusu kafa karistiriyorBenim bugün ovulasyon testim iyice silikleşti. Dün çatladımdiye tahmin ediyorum. Artık beklicem.
Bence doktor muayenesi daha iyi kuzum. Kesin net bilgiOvulasyon testi daha mantikli vallaha ultrason goruntusu kafa karistiriyor
Canım mesela bu gece 23de yaparsan Perşembe sabah 11de değerlendirmen gerekir. Ona göre bir saatte yaparsanız iyi olur.Canim gece yap dedi daha yapmadim persembe iliski dedi
Çatlamış canım o. Tabi doktorun ne dedi bilmiyorum ama küçülme çatlamış demek oluyor. Yumurta zaten ortalama 22 mmde çatlıyor. Ve bir günde ortalama 2 mm büyüyebiliyor. Muhtemelen yeterince büyüyüp çatlamış yumoşunÇok sağol canim doktor bu gece iğneyi yap dedi persembe iliski dedi 36 saat oluyor zaten canimya yemin ediyorum yumurtlama işleri sıkıntı bi yumurta nasil 5 gun önce 20mm ken 5 gun sonra 18mm çikabiliyor anlayamiyorum
Ay insallah kuzum öyledirr doktor küculduyse kist falanda olabilir dedi biraz ödumu kopardiÇatlamış canım o. Tabi doktorun ne dedi bilmiyorum ama küçülme çatlamış demek oluyor. Yumurta zaten ortalama 22 mmde çatlıyor. Ve bir günde ortalama 2 mm büyüyebiliyor. Muhtemelen yeterince büyüyüp çatlamış yumoşun
Anladim canim gece 11 de yaptim benCanım mesela bu gece 23de yaparsan Perşembe sabah 11de değerlendirmen gerekir. Ona göre bir saatte yaparsanız iyi olur.
Ben aşılama olurken gece 3 de uyanıp iğnemi yapıyordum. Sonrada 36 saat sonra gündüz 15.00de aşılamam oluyordu.
Ama canim ultrasonda kafa karistiriyo sağda ki yumurtalik kuculmus kist olabiljr yada çatlamis olabilir net degilBence doktor muayenesi daha iyi kuzum. Kesin net bilgi
Yok yok kist değildir inşallah. Kötüyü düşünmeAma canim ultrasonda kafa karistiriyo sağda ki yumurtalik kuculmus kist olabiljr yada çatlamis olabilir net degil
Insallah öyle değildir temennim o yöndeYok yok kist değildir inşallah. Kötüyü düşünme
Bekleyelim bakalım. İkimizin hemen hemen aynı zaman oldu yumurtlama . Rabbim senin hürmetine bana, benim hürmetime sana nasipmetsin inşallah bu ayInsallah öyle değildir temennim o yönde
Insallah canim rabbim kucağımizi boş birakmasin bu süreç yordu ikimizide sen varmi ağri falanBekleyelim bakalım. İkimizin hemen hemen aynı zaman oldu yumurtlama . Rabbim senin hürmetine bana, benim hürmetime sana nasipmetsin inşallah bu ay
Ara ara kasıklarımda ağrı oluyo. Dünde oturduğum uerde bir anlık başım döndü. Ama dün işte çok yoğun bir gün geçirdim ondan da olabilirInsallah canim rabbim kucağımizi boş birakmasin bu süreç yordu ikimizide sen varmi ağri falan
Çatlatma iğnesinden dolayi hiç agriniz oluyormuydu benim sağ kasigim agriyoAra ara kasıklarımda ağrı oluyo. Dünde oturduğum uerde bir anlık başım döndü. Ama dün işte çok yoğun bir gün geçirdim ondan da olabilir
Çatlatma iğnesinden sonra ben mahvolmuştum. 40 saat sonra felaket ağrım olmuştu benim. İşteydiö bi de. Sıcak basıyordu kasıklarımm ağrıyorduÇatlatma iğnesinden dolayi hiç agriniz oluyormuydu benim sağ kasigim agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?