Gebeliğe Hazırlık Femaraya yeni başlayanlar veya kullanıp gebe kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu sabah 4 e doğru gebelik testi yaptim ince bi cizgi çıktı.Kan testindede beta hcg 19 çıktı doktoruma sordum bi pozitif var ama yinede çok ümitlenme 2 gün sonra tekrar kan ver 2 katina çıkması gerekiyor dedi. Dua edin inşallah gebelik vardir kesin.

Eklentiler

• 20210927_072834.webp
    20210927_072834.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 45
Selam hanımlar, 4 yıldır evliyim ve geçen yıl ocak ayında çocuk yapmaya karar verdik ancak doktora gittiğimde polikistik over olduğumu söyledi ve açıkcası biraz hevesimi kırdı. Geçen ay doktorumu değiştirdim. Adetinin 5. günü başlayarak 5 gün Femara kullan dedi ama yumurta takibi yapmayacak hem pandemi koşulları hem de çalıştığım için sıkıntı olacağından. Benimle aynı durumda olan var mı yeni kullanmaya başlayan veya kullanıp hamile kalan güzel haberlere ihtiyacım var . İlaç yarın bitecek. :)
merhaba ben adetimin 3 veya 4. günü ilacı kullanmaya basladım daha sonra adet bitince 1gün var 1 gün yok şeklinde ilişkiye girdik 3 ay böyle yaptım ve 3. ayda hamile kaldım malesef 26. haftamızda bebeğimizi kaybettik ama doktorumuz bu şekilde kullanarak 6 ay içinde hamile kalacağımı söylemişti... şimdi tekrar o şekilde gebelik planlıyoruz ama ancak 6-7 ay sonra çünkü bebegi yeni kaybettik....

merhaba ben adetimin 3 veya 4. günü ilacı kullanmaya basladım daha sonra adet bitince 1gün var 1 gün yok şeklinde ilişkiye girdik 3 ay böyle yaptım ve 3. ayda hamile kaldım malesef 26. haftamızda bebeğimizi kaybettik ama doktorumuz bu şekilde kullanarak 6 ay içinde hamile kalacağımı söylemişti... şimdi tekrar o şekilde gebelik planlıyoruz ama ancak 6-7 ay sonra çünkü bebegi yeni kaybettik....
Merhaba, çok üzüldüm umarım istediğiniz vakitte güzel bir gebelik geçirip sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Bende femaraya gecen ay basladım ilk ay iğnr oldum doktor bu ay sadecw femara kullan iğne olmasn dedi ilac btti smdi yumurtlama beklıyorm

Canım bana doktor evde ovilasyon testi ile takip et dedi ben öyle yapiyorum. Peki pik gördüğünüz günü değerlendirdiniz mi ?
Merhaba femara kullandıktan sonra adetin kaçıncı günü piki gördünüz peki?

Merhaba adetin 5.günü femara kullanmaya başladım 5 gün ilaç bittikten bittiği günüde sayarsam 5 günü piki gördüm
Merhaba tebrik ederim gebeliğiniz devam ediyormu acaba

Merhaba evet çok şükür ediyor.
Femarayı kendi takibinizle kullanarak oldu sanırım. Bende bu adetten sonra bu şekil yapmayı düşünüyorum da. Nasıl bir yol izlediniz ☺️

Back
X