- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 34
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
10.günü çok cok az vardi tamamen hiç olmaması lazım yarın sabah bakalım ben 14. Ve 15. Günü merak ediyorumeee nasıl çıkıyor mu hala iğne etkisi benim iğne etkisi 11. günü hala vardı 12. günü yok oldu
hangi çatlatma iğnesi oldun canım inşallah tutmuştur inşallah10.günü çok cok az vardi tamamen hiç olmaması lazım yarın sabah bakalım ben 14. Ve 15. Günü merak ediyorum
Ovitrelle canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşallahhangi çatlatma iğnesi oldun canım inşallah tutmuştur inşallah
amin canım kaçıncı denemen senin başta klomen kullan dinmi ya ben iki aydır çatlatma iğnesi oluyorum ama adet olamıyorum çatlasa adet olman lazım ama olmuyor bugün 16 . günü hala adet olmadım dün kan testi yaptım negatif ti bende polokistik over de var mesala geçen ay iğnenin 20. günüydü hala adet olmamış tim adet söktürücü içtim turlusal sonra geldiOvitrelle canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşallah
O zaman senin yumurtan catlamiyor canım doktorun bunun için bişey dedi miamin canım kaçıncı denemen senin başta klomen kullan dinmi ya ben iki aydır çatlatma iğnesi oluyorum ama adet olamıyorum çatlasa adet olman lazım ama olmuyor bugün 16 . günü hala adet olmadım dün kan testi yaptım negatif ti bende polokistik over de var mesala geçen ay iğnenin 20. günüydü hala adet olmamış tim adet söktürücü içtim turlusal sonra geldi
ışte benim de merak ettiğim şey bu çatlasa mutlaka adet olurdum değil mi doktor birşey demedi yaa senin nasıl adet düzeninO zaman senin yumurtan catlamiyor canım doktorun bunun için bişey dedi mi
benim olmuyor ışte bu ay progestan kullan dim 2 gün önce bitti belki o getirir adeti miBenim çatlatma iğnesi yada klomen kullandigimda 32. Günde geliyordu adetim
Insallah canım Valla Allah yardımcımız olsunbenim olmuyor ışte bu ay progestan kullan dim 2 gün önce bitti belki o getirir adeti mi
Canım senin ikinci ayinmi iğne ve femerayla daha önceden konuşmuştuk sanki seninleYarın 12. Gün olacak tam net 15. Gün yani çarşamba günü belli olacak ama ben 8. Günden beri 2 günde bir yapıp takip ediyorum
Ilk ayım canım başlayacağım diğer ay diye konuşmuştuk galibaCanım senin ikinci ayinmi iğne ve femerayla daha önceden konuşmuştuk sanki seninle
Hayırlısıyla gönlüne göre versin rabbim.insallahIlk ayım canım başlayacağım diğer ay diye konuşmuştuk galiba
Merhaba canım sanırım hamilesin öncelikle hayırlı olsun. bende bugün femara kullanmaya başladım pcos var bendede.. ve yıllardır tedavi görüyorum doktorumu değistirdim bi sürü yere gittim muayneye sana kimse pcos olduğunu söylemedi mi dedi. Tüp bebek düsünüyoduk artık.. ilacın yan etkileri oldumu?Merhaba Kikuchi-kun
Ben de bu ay femeraya başladım, ben de pkoluyum. Sen kullanıyor musun hala? Yumurtan oluştu mu?
Çok bir şey olmadı canım. Çok şükür pozitifi gördük. Femara+çatlatma iğnesi ile.Merhaba canım sanırım hamilesin öncelikle hayırlı olsun. bende bugün femara kullanmaya başladım pcos var bendede.. ve yıllardır tedavi görüyorum doktorumu değistirdim bi sürü yere gittim muayneye sana kimse pcos olduğunu söylemedi mi dedi. Tüp bebek düsünüyoduk artık.. ilacın yan etkileri oldumu?
Onunla devam edeceğim canım. Aslında devlet hastanesine hormonlarıma baktırmak için gitmiştim ama bi anda kendimi doktor tarafından azarlanmaya kalkınca buldum o sinirle çıktım mayne olmadan aklımda ne zamandır düsündüğüm bi hoca vardı özelde direk ona gittim ve hemen başladı femaraya ben ilk defa duydum adını. 2015 te klomen ve catlama iğnesiyle kimyasal gebelik geçirdim daha sonra hamilelik olmadı hiç. Hayırlsıı Allahtan artık..Çok bir şey olmadı canım. Çok şükür pozitifi gördük. Femara+çatlatma iğnesi ile.
Doğru doktoru bulmak gerçekten çok önemli canım. Şimdiki doktorun içine sindiyse onunla devam et.
Canım bu yazdığın günler gecikme sonrası mi iğne sonrası miFemara kullandım canım. Femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi.
Bak testlerimi sıralı çektim, onun fotoğrafını da ekleyeyim..
İğne sonrası tabii ki canım.Canım bu yazdığın günler gecikme sonrası mi iğne sonrası mi
Canım kalp atışlarını duydunuz mu bende bu ay femarayla hamile kaldım haftaya kalp atışları için gidicemOnunla devam edeceğim canım. Aslında devlet hastanesine hormonlarıma baktırmak için gitmiştim ama bi anda kendimi doktor tarafından azarlanmaya kalkınca buldum o sinirle çıktım mayne olmadan aklımda ne zamandır düsündüğüm bi hoca vardı özelde direk ona gittim ve hemen başladı femaraya ben ilk defa duydum adını. 2015 te klomen ve catlama iğnesiyle kimyasal gebelik geçirdim daha sonra hamilelik olmadı hiç. Hayırlsıı Allahtan artık..
Canım hamileymişsin, tebrik ederimMerhaba canım sanırım hamilesin öncelikle hayırlı olsun. bende bugün femara kullanmaya başladım pcos var bendede.. ve yıllardır tedavi görüyorum doktorumu değistirdim bi sürü yere gittim muayneye sana kimse pcos olduğunu söylemedi mi dedi. Tüp bebek düsünüyoduk artık.. ilacın yan etkileri oldumu?
Canım meraba sende femarayla hamile kaldım sanırım . Hayırlı olsun kalp atışları için nezaman gittinİğne sonrası tabii ki canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?