Femera/ Pcos

Ovitrelle canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşallah
amin canım kaçıncı denemen senin başta klomen kullan dinmi ya ben iki aydır çatlatma iğnesi oluyorum ama adet olamıyorum çatlasa adet olman lazım ama olmuyor bugün 16 . günü hala adet olmadım dün kan testi yaptım negatif ti bende polokistik over de var mesala geçen ay iğnenin 20. günüydü hala adet olmamış tim adet söktürücü içtim turlusal sonra geldi

O zaman senin yumurtan catlamiyor canım doktorun bunun için bişey dedi mi

Benim çatlatma iğnesi yada klomen kullandigimda 32. Günde geliyordu adetim

Merhaba Kikuchi-kun
Ben de bu ay femeraya başladım, ben de pkoluyum. Sen kullanıyor musun hala? Yumurtan oluştu mu?
Merhaba canım sanırım hamilesin öncelikle hayırlı olsun. bende bugün femara kullanmaya başladım pcos var bendede.. ve yıllardır tedavi görüyorum doktorumu değistirdim bi sürü yere gittim muayneye sana kimse pcos olduğunu söylemedi mi dedi. Tüp bebek düsünüyoduk artık.. ilacın yan etkileri oldumu?

Çok bir şey olmadı canım. Çok şükür pozitifi gördük. Femara+çatlatma iğnesi ile.

Doğru doktoru bulmak gerçekten çok önemli canım. Şimdiki doktorun içine sindiyse onunla devam et.

Çok bir şey olmadı canım. Çok şükür pozitifi gördük. Femara+çatlatma iğnesi ile.

Doğru doktoru bulmak gerçekten çok önemli canım. Şimdiki doktorun içine sindiyse onunla devam et.
Onunla devam edeceğim canım. Aslında devlet hastanesine hormonlarıma baktırmak için gitmiştim ama bi anda kendimi doktor tarafından azarlanmaya kalkınca buldum o sinirle çıktım mayne olmadan aklımda ne zamandır düsündüğüm bi hoca vardı özelde direk ona gittim ve hemen başladı femaraya ben ilk defa duydum adını. 2015 te klomen ve catlama iğnesiyle kimyasal gebelik geçirdim daha sonra hamilelik olmadı hiç. Hayırlsıı Allahtan artık..

Canım kalp atışlarını duydunuz mu bende bu ay femarayla hamile kaldım haftaya kalp atışları için gidicem

Canım hamileymişsin, tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…