- 11 Ekim 2017
- 593
- 251
- 103
- 29
- Konu Sahibi Kikuchi-kun
-
Canım sende mi pkosunCanım hamileymişsin, tebrik ederimsağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
4,5-5 haftalıkken duyduk canım. Sen de hamileymişsin, tebrik ederimCanım meraba sende femarayla hamile kaldım sanırım . Hayırlı olsun kalp atışları için nezaman gittin
Evet canım ama bikere 6.haftamda kalp atımı olmadığı için kürtaj olmuştum oyuzden yine aynı şeyleri yaşarım diye çok korkuyorum4,5-5 haftalıkken duyduk canım. Sen de hamileymişsin, tebrik ederimben de pkoluyum.
Amin canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. kanamam var kese yerinde duruyo ama iğne oluyorum progestan içiyorum bakalım hayırlısı..Canım hamileymişsin, tebrik ederimsağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Çok geçmiş olsun. Korkma canım, benim de hep lekelenmem oldu, hala da devam ediyor. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Kuzularımız ona emanet. Şifa olsun ilaçların da...Amin canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. kanamam var kese yerinde duruyo ama iğne oluyorum progestan içiyorum bakalım hayırlısı..
Doktor kontrolünde kullan canım. Kist yada baska bir sey yapabilir. Sonuçta hormon ilacı alıyosun vücuduna.Merhaba kızlar, hayırlı olsun hamile olanlara. Benim yumurtlama sorunum yok ayda 1 yumurta oluyor, kalite açısından kullansam tera etki edet mi acaba ?
Doktor kontrolünde kullan canım. Kist yada baska bir sey yapabilir. Sonuçta hormon ilacı alıyosun vücuduna.
cok sevindim sizin adiniza allah banada nasip etsnEvet canım, elhamdulillah pozitifi gördük
Henüz keseyi göremedik ama onun için haftaya çağırdı doktorum. İnşallah sağlıkla geçiririm hamileliğiDarısı tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla inşallah
daha yeni ogrendim pco oldugumuCanım sende mi pkosun
Aynen canım doktor kontrolü olmadan kullanma.Düşündüm de doğru, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım şimdilik kalsın, beslenmrye dikkat edeyim biraz
Merhabalar bendede pko var.femaraya martin 13 ünde başlamıştım 10 tane kullandım 25 martta kan testi yaptırdım negatifti ve erken olduğu aklıma gelmedi. Ondan sonra nisan15 gibi bir hafta kadar lekelenmem oldu bende adet oluyorum sandım ama uzun sürünce test yaptım çıktı hemen acile gittik bhcg 475 çıktı . İki gün sonra tekrar kan ver dediler iki gün sonra verdim düşmeye başlamıştı doktor kimyasal kendi düşer dedi üstünden 1 hafta geçti lekeler falan bitmişti tekrar gittik bhcg yükselmişti doktor dış gebelik dedi ve ertesi gün yani 4 mayısta kürtaj oldumKızlar femera kullanicam bu ay adet olursam tabi. Femera hakkında tecrubelerinizi yazar misiniz?
Rabbim yardımcımız olsun canim zor bu işler maalesefMerhabalar bendede pko var.femaraya martin 13 ünde başlamıştım 10 tane kullandım 25 martta kan testi yaptırdım negatifti ve erken olduğu aklıma gelmedi. Ondan sonra nisan15 gibi bir hafta kadar lekelenmem oldu bende adet oluyorum sandım ama uzun sürünce test yaptım çıktı hemen acile gittik bhcg 475 çıktı . İki gün sonra tekrar kan ver dediler iki gün sonra verdim düşmeye başlamıştı doktor kimyasal kendi düşer dedi üstünden 1 hafta geçti lekeler falan bitmişti tekrar gittik bhcg yükselmişti doktor dış gebelik dedi ve ertesi gün yani 4 mayısta kürtaj oldumama femara işe yaradı yani.
sonuçta bebek istiyorsun neden o ilacı verdi kidoktor yine 2. kutu diene 35 verdi pco luyum die
benim de hormonları kötü canım doktor bana da diane 35 verdi ama korkuyorum içmeye çünkü kilo yapıyor acaba yasmin mi içsem yan etkisi az miş ama aynı görevi yaparmı bilmiyorum bir bilgisi olan varsa yazsın arkadaşlar. canım allah yardımcın olsun istiyen herkese versin hayırlı evlatlarhormonal olarak cok kotuymus degerler bende anlamadim gitticyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?