Femera/ Pcos

Amin canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. kanamam var kese yerinde duruyo ama iğne oluyorum progestan içiyorum bakalım hayırlısı..
Çok geçmiş olsun. Korkma canım, benim de hep lekelenmem oldu, hala da devam ediyor. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Kuzularımız ona emanet. Şifa olsun ilaçların da...

Merhaba kızlar, hayırlı olsun hamile olanlara. Benim yumurtlama sorunum yok ayda 1 yumurta oluyor, kalite açısından kullansam tera etki edet mi acaba ?

2 yillik evliyim 6 aydir doktora gidiyrm hic.bir slrun yok dediler meger pco varmis. aksine adetlerim duzenli. domtor 2 ay d.k. hapi verdi pzartesi adetin 3. gunu bakalim ne tedavi verecek merak ediyorm

senin nasildi kuzum tedavi surecin merak ediyorum. esimin sperm sayilari yeterli dedi doktor

Kızlar femera kullanicam bu ay adet olursam tabi. Femera hakkında tecrubelerinizi yazar misiniz?
Merhabalar bendede pko var.femaraya martin 13 ünde başlamıştım 10 tane kullandım 25 martta kan testi yaptırdım negatifti ve erken olduğu aklıma gelmedi. Ondan sonra nisan15 gibi bir hafta kadar lekelenmem oldu bende adet oluyorum sandım ama uzun sürünce test yaptım çıktı hemen acile gittik bhcg 475 çıktı . İki gün sonra tekrar kan ver dediler iki gün sonra verdim düşmeye başlamıştı doktor kimyasal kendi düşer dedi üstünden 1 hafta geçti lekeler falan bitmişti tekrar gittik bhcg yükselmişti doktor dış gebelik dedi ve ertesi gün yani 4 mayısta kürtaj oldum ama femara işe yaradı yani.

Rabbim yardımcımız olsun canim zor bu işler maalesef

hormonal olarak cok kotuymus degerler bende anlamadim gitticyaa
benim de hormonları kötü canım doktor bana da diane 35 verdi ama korkuyorum içmeye çünkü kilo yapıyor acaba yasmin mi içsem yan etkisi az miş ama aynı görevi yaparmı bilmiyorum bir bilgisi olan varsa yazsın arkadaşlar. canım allah yardımcın olsun istiyen herkese versin hayırlı evlatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…