Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

Ooo baya yaşanmışlık ne dediniz peki?
Yaşanmışlık çok olunca kafamdaki tilkilerin kuyruğu birbirine değmiyor :) Yazışmaların bana tanımadığım bir numaradan atıldığını söyleyip telefonumdaki görüntüleri ona gösterdim o şokla anlayamadı salak kendi telefonundan alındığını çünkü şu mavi tık olayı var ya o ekran görüntüsüne baksa mavi tıkı görse anlayabilirdi ama hemen sildim. Numarayı istedi babam mezardan çıkıp gelse de o numarayı sana vermeyeceğim dedim. O hep beni aldattığı kadından şüphelendi o attı dedi he o attı paşam bana iyilik yaptı senden kurtulmam için dedim. Ben bir taşla iki kuş vurdum ( ne kadar kuş vurmak denirse artık bu acıya ) çünkü kadın şehri terk etti ayrılmışlar. Ayrılıp ayrılmamaları beni o saatten sonra ilgilendirimiyordu ama yinede gözyaşlarımın hesabı soruldu kimse mutlu olamadı.

Allahim ya bir ahey bu kadar mi yerinde olur :)))
Gecen sefer oglun yanindamiydi? kotu oldu simdi sil bastan olursa gene cocuk allak bullak
Ya valla kötü oldu hayır madem yapacan bekle geberdin mı çocuk bir toplasin neyin ne olduğunu anlasın yap ne halt edeceksen,canımı sıkar ya densiz her şeyin bir zamanı var,unutmuşum yazmayı yanımdaydı işte depresyondan çıkamadı sıpa hergun ağlattı beni onu öyle gördükçe dayanamadım,şimdide mutluluktan ne yaramazlık yapacağını şaşırıyor kaldım böyle.

Size mı üzüleyim kendime mı bilemedim,acar Rabbim bir kapı sikmayin canınızı bedelini odetmis,odetir Allah.

Çevrimiçi olmak demek illa mesajlaşıyor demek değil ki? WhatsApp açık demek.
"Yazıyor" yazardı mesaj yazsaydı.
Yani sadece bakmış, yazmamış dolayısı işe silmemiş.
Sana yazıyor olsa yazıyor yazar. Başkasına yazıyor ise sana sadece çevrimiçi yazar

Zor ya ne desem bilemedim...cocuk soz konusu olunca tıkaniyor insan...bebek de değil ki avutasin

Zor ya ne desem bilemedim...cocuk soz konusu olunca tıkaniyor insan...bebek de değil ki avutasin
Bekleyim mı sence ne olursa olsun kafamda iki uç seneye bitecekti bu evlilik zaten mutlu olsamda olmasam da o zamana kadar dayan diyodum kendi kendime,oğlum o zaman biraz daha büyümüş neyin ne olduğunu anlamış olacak diye dusunuyodum,sen olsan napardin bu durumda?

Bir pedagogla gorusurdum mutlaka bosanma asamasinda ve sonrasinda eger maddi durumum el verirse...degilse beklerim

ilkinde araştırdım seansına 300 lira istiyodu : ( neyse Allah kerim burcumuz aynı : )
Oyle birsey ki tek kendin olsan 5 kuruşsuz cikarsin koymaz ama cocuk olunca naneyi yedin :) burctasim eziyet gibi gelir simdi sana uygun zamani beklemek...kovaya cok aykiri isler bunlar :) cikar yolu kalmayinca deliye vuruyor bilirim...psikilojine sahip cik
Yukselenin veya ay burcunu bildin mi
?

Aynen kendim olsa yakacan gemiyi para mara vız gelir işte çocuk başka bir şey,yükseleni bilmem ay burcu ne onu da bilmem nasıl ogrenecem.

Canım watsapp için casus takip programları var hani watsapp web kullandın mı hiç bilmiyorum internetten qr kodu okutuyosun ekrandan yazabiliyosun ya bunun aynısını bu programlardan indirip kendi telefonunda çıkacak qr kodu okutunca watsapp sayfası senin uygulamana geliyo kendi watsapına karışmıyoda aynı zamanda. Program olduğu için dosyalarının içinde saklayabilirsin farketmez. Girip bakmaz oralara. Ama dikkatli olmalısın asla okunmamış mesajı sen açıp okuma anlar. Okursan da hemen okunmadı olarak işaretle farkına varamaz. Kocanın telefonunu da bahaneyle bir iki dakika ele geçirebilirsin herhalde. Kolay gelsin. Merak edersen arkadaşım kullanıyordu nişanlısı takibe almıştı ismini de öğrenebilirim programın.

Annem rizeli çok kullanır bu kelimeyi oralara özgü bi kelime mi bu, siz nerelisiniz merak ettim

Konuya gelince... Ben bu tavrı seviyorum yaa.. Adamın biri yanlış yapıyor diye ben niye kendimi yerden yere atıp, bunalıma giriyorum ki.. Ben olsam şu saatten sonra sadece kendimin ve çocuklarımın menfaatini düşünerek yaşardım bu insanla.. Öyle evde bi köşede dursun, çocuklara babalık yapsın, ihtiyacımızı görsün.. Onun sizden çaldıklarının yanında sizin gözettiğiniz çıkarlar devede kulak.. Zamanı gelince de şut ve gol.. Yıllarca kadınlar şöyle duygusal böyle hassas diye diye hep bizden gitti giden.. Aldatıldım diye oturup bilek kesip kezzap içsek kimse yadırgamaz yani.. Boşverin gitsin, neşeniz bol olsun.

O kodun ekran resmini alsak o şekilde okutsak olur mu Web açınca diğer kişiye bildirim gider mi

O kodun ekran resmini alsak o şekilde okutsak olur mu Web açınca diğer kişiye bildirim gider mi
Kod zaten senin telefonunda açılacak programda. Sen kocanın telefonundan watsapp web'e tıklayıp kendi programındaki o kodu okutacaksın. Ona bildirim gitmeye devam eder mesaj geldikçe aynı eski düzendeki gibi. Birisi watsapınıza girdi de demez zaten korkma. Sana bildirim gelmez sen programı kontrol etmeden göremezsin ne gelmiş ne gitmiş kendi watsapındaki gibi bildirim düşmüyor sana bu da yakalanmamanı sağlıyor. Ancak kontrol etmek için açtığında görürsün sadece tekrar ediyorum sakın açılmamış mesajını açıp okuma o okusun sen sonra gir oku Kazara okursan da okunmadı olarak işaretle. Program sendeki watsapp gibi olmuyo. Dosya gibi oluyor. Çok kullanılmayan bir klasör içine at onu normal bir program gibi gözüküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…