- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Yakın zamanda mı bir üye bildirim gidiyor demiş siz naptınız bir süre takip mı ettiniz hemen sordunuz muİçinizi karartmak istemem ama bende aynı durumdan şüphelenince öğrenmiştim başıma gelenleri. Çevrimiçi olduğu saatler hiç bir konuşması yok ne yaptın o saatler watsapta deyince saçma sapan yalanlar işte. Watsap webi yükledim sonra herşey ortaya çıktı. Eşinizin teli iPhone ise yükleyin bildirim gitmiyor karşı tarafa.
Benim ki ağır abi sorudugumda beni bunaltma fıstığım şu abiyle mesajlaiyorum der tam bir adi.Ben de çok uzun süre çevrimiçi yakaladığımda hemen yazarım hayırdır kime yazıyon diye genelde iş için konuşmalar olur ekran resmi alır gönderir hemen o anda yazsaydınız keşke
Eşleriniz nasıl telefonuna şifre koyuyor siz nasıl izin veriyorsunuz şaşıyorum doğrusu
Ben eşimin iphone una parmağımı tanıttım
Eşim de benim telefonuma
İşim varsa açar bakarım[/QUOTE Demi müsaade istemedi : ) isteseydi vermezdim bu umrumda değil koysun fakat helâli haramı gozetsin ne halt ederse etsin.
Boşanma yakın gibi o zaman.Bu bi fuşki yiyor benden demesi... Ben telefonu kafasında kırardm herhalde
Sanki, ama kesin emin olmadan yakma gemileri...Boşanma yakın gibi o zaman.
Beklerim eğer delil olmadan böyle şüpheli hareketlerine devam ederse yakarım ağa beni annem böyle yasayayim diye mi doğurdu.Sanki, ama kesin emin olmadan yakma gemileri...
Hiç ! Daha önce boşanma sebebi neydi ?Beklerim eğer delil olmadan böyle şüpheli hareketlerine devam ederse yakarım ağa beni annem böyle yasayayim diye mi doğurdu.
Şüphelendiğimi söyleyince beni paranoyaklıkla suçluyordu telefonun şifresini değiştireceğim sende rahat et bende dedi. Değiştirdi bir süre sonra şifreyi girerken gördüm. Bu süre zarfında ona bir şey belli etmiyordum ama içim içimi yiyordu. Watsap webten sonra kimin parınoyak olduğu ortaya çıktı :) İpone da bildirim gitmiyor android de gittiği söyleniyor dediğim gibi iPhone da sorun yok hatta bir kaç gün önce oğlum kendi telefonunda kullandı.Yakın zamanda mı bir üye bildirim gidiyor demiş siz naptınız bir süre takip mı ettiniz hemen sordunuz mu
Benim ki ağır abi sorudugumda beni bunaltma fıstığım şu abiyle mesajlaiyorum der tam bir adi.
Hiç gormedigi kuzeni,dayısı karısından bu kıza hamileyken boşanmış yıllardır görmemiş sonra bı şekilde tatildeyken kız çıkageldi anam kız 1 80 boy kısa sarı saçlar vücut muhteşem(ben saçlar ombre mı ne uçlara sarı vardı boyum uzun ama o kadar değil vücudum çatlak dolu bacaklarimdaki çatlaklara rağmen şortluHiç ! Daha önce boşanma sebebi neydi ?
O zaman önce şifreyi alayım suphelendigimi belli etmeyeyim sirinlik yapayım sonra Watsap Webo yükleyim sonrası Allah kerim,boşandiniz mı?Şüphelendiğimi söyleyince beni paranoyaklıkla suçluyordu telefonun şifresini değiştireceğim sende rahat et bende dedi. Değiştirdi bir süre sonra şifreyi girerken gördüm. Bu süre zarfında ona bir şey belli etmiyordum ama içim içimi yiyordu. Watsap webten sonra kimin parınoyak olduğu ortaya çıktı :) İpone da bildirim gitmiyor android de gittiği söyleniyor dediğim gibi iPhone da sorun yok hatta bir kaç gün önce oğlum kendi telefonunda kullandı.
G*vşek anam seninki... Sal ipini...Hiç gormedigi kuzeni,dayısı karısından bu kıza hamileyken boşanmış yıllardır görmemiş sonra bı şekilde tatildeyken kız çıkageldi anam kız 1 80 boy kısa sarı saçlar vücut muhteşem(ben saçlar ombre mı ne uçlara sarı vardı boyum uzun ama o kadar değil vücudum çatlak dolu bacaklarimdaki çatlaklara rağmen şortlu) gördü adam bu kızı evli olduğunu unuttu,onla denize gitmeler bana evde kal demeler onla çarşı pazar gezemler oradayken hicbir şey demedim bekledim yaşadığım şehire dönünce ertesi gün başlattım işlemleri,bu pişman oldu dinlemedim boşandık,sonra noldu tabii Eke Eke döndüm böylede istikrarliyim.
O ayrı bir dert tabi açma o konuyu yedim bı halt Allah büyük : ((((Diğer konularına baktığımda senin bu adamı sevmediğini onun da seni sevmediğini daha önce boşanıp tekrar evlendiğinizi ama senin bi yol bulup tekrar ayrılmak istediğini anlıyorum da işte çocuğun sıkıntı yapıyomuş.. Sen ömür boyu bunla evli kalabileceğine inanıyo musun? O zaman şimdi ayrıl da ikinci çocuk olmasın bari..
Fuşki mi :)Bu bi fuşki yiyor benden demesi... Ben telefonu kafasında kırardm herhalde
Boşanma aşamasındayız mahkeme devam ediyor.O zaman önce şifreyi alayım suphelendigimi belli etmeyeyim sirinlik yapayım sonra Watsap Webo yükleyim sonrası Allah kerim,boşandiniz mı?
He fuşkiFuşki mi :)
Oğlumu napayım gelmez benimle okumada burda başladı napayım. Depresyona girerde alışır ama ben napacam onsuz.G*vşek anam seninki... Sal ipini...
Guzelmis tuttum bunuHe fuşki
Oğlum var dediniz telefon kullandığına göre büyük kaç yıllık evlisin iz?Boşanma aşamasındayız mahkeme devam ediyor.
Guzelmis tuttum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?