Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

Yakın zamanda mı bir üye bildirim gidiyor demiş siz naptınız bir süre takip mı ettiniz hemen sordunuz mu
Ben de çok uzun süre çevrimiçi yakaladığımda hemen yazarım hayırdır kime yazıyon diye genelde iş için konuşmalar olur ekran resmi alır gönderir hemen o anda yazsaydınız keşke
Benim ki ağır abi sorudugumda beni bunaltma fıstığım şu abiyle mesajlaiyorum der tam bir adi.

Diğer konularına baktığımda senin bu adamı sevmediğini onun da seni sevmediğini daha önce boşanıp tekrar evlendiğinizi ama senin bi yol bulup tekrar ayrılmak istediğini anlıyorum da işte çocuğun sıkıntı yapıyomuş.. Sen ömür boyu bunla evli kalabileceğine inanıyo musun? O zaman şimdi ayrıl da ikinci çocuk olmasın bari..

böyle saçma bi sebepten nasıl aldatıldığını düşünür insan diye düşünüyodumki. daha önce aldatılıp boşandığını tekrar evlendiğini okudum. boşanıp kurtulmuşsun niye tekrar evlendin. böyle şüpheyle hayat geçermi, böyle evlilik olurmu. güvenmediğin adamla niye evlisin. adam nasıl olsa beni bırakmaz diye yine aldatır tabi kafası rahat.

Yakın zamanda mı bir üye bildirim gidiyor demiş siz naptınız bir süre takip mı ettiniz hemen sordunuz mu
Benim ki ağır abi sorudugumda beni bunaltma fıstığım şu abiyle mesajlaiyorum der tam bir adi.
Şüphelendiğimi söyleyince beni paranoyaklıkla suçluyordu telefonun şifresini değiştireceğim sende rahat et bende dedi. Değiştirdi bir süre sonra şifreyi girerken gördüm. Bu süre zarfında ona bir şey belli etmiyordum ama içim içimi yiyordu. Watsap webten sonra kimin parınoyak olduğu ortaya çıktı :) İpone da bildirim gitmiyor android de gittiği söyleniyor dediğim gibi iPhone da sorun yok hatta bir kaç gün önce oğlum kendi telefonunda kullandı.

Hiç ! Daha önce boşanma sebebi neydi ?
Hiç gormedigi kuzeni,dayısı karısından bu kıza hamileyken boşanmış yıllardır görmemiş sonra bı şekilde tatildeyken kız çıkageldi anam kız 1 80 boy kısa sarı saçlar vücut muhteşem(ben saçlar ombre mı ne uçlara sarı vardı boyum uzun ama o kadar değil vücudum çatlak dolu bacaklarimdaki çatlaklara rağmen şortlu ) gördü adam bu kızı evli olduğunu unuttu,onla denize gitmeler bana evde kal demeler onla çarşı pazar gezemler oradayken hicbir şey demedim bekledim yaşadığım şehire dönünce ertesi gün başlattım işlemleri,bu pişman oldu dinlemedim boşandık,sonra noldu tabii Eke Eke döndüm böylede istikrarliyim.

O zaman önce şifreyi alayım suphelendigimi belli etmeyeyim sirinlik yapayım sonra Watsap Webo yükleyim sonrası Allah kerim,boşandiniz mı?

G*vşek anam seninki... Sal ipini...

O ayrı bir dert tabi açma o konuyu yedim bı halt Allah büyük : ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…