Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

L
Dayisinin kizina yani

konulariniz da basliklarinizda hep esprili oluyor belli ki neşeli hatunsunuz ancak sizin koca gerçekten gevsek zaten biliyorsunuz ve boşanmiş tekrar evlenmişsiniz bu koca adam olmaz ben diym psikolog esliginde oglunuzla konusun ve yaninda olmasi gerektigini üzüldüğünüzü ve babasinin hatalari oldugunu en uygun dille o anlatsin bosayın gitsin

Eşiniz galiba adamın 4 harfi birdenmiş dayı kızı hikayesi beni benden aldı bi de bunaltma beni fıstığım demesi resmen üstün adamlık emaresi.. bi de şifremi değiştirdim diyo ay allam dangozluta gelinen son nokta

Oğlum var dediniz telefon kullandığına göre büyük kaç yıllık evlisin iz?
18 yaşında oğlum 22 yıllık evlilik. Şunu da söyleyim biliyorsunuz bu yazışmaları mahkeme kabul etmiyor yasal değil yani. Bu ihanet olayını bu şekilde ortaya çıkardığımdan eski eş kişisinin haberi yok çünkü haklıyken haksız duruma düşebilirdim.

Ona gel sor o en dürüst,en ahlakli,en yakisikli,en karizmatik.Adamin hası hası : )

Ooo baya yaşanmışlık ne dediniz peki?

Hadi diyeyim bıraktım biliyorum gelmez çok sevdiği odası var,en önemlisi arkadaşları var ve halasının amcasının çocuklarıyla çok içli dışlı,benimkilerde öyle değil soğuk ne kadar sevselerde baba tarafına oluyor çocuk,pedagog bı şekilde ikna etti beni suçlamaz mı anlayacak yaşta degil babasının yaptiklarini 7 yasinda,geçen sefer ki gibi olacak diye çok korkuyorum yemin ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…