- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Uffff işte burada tıkanıyor insan... Mecbur gelecek, bırakabilir mısın ? Ben olsam bırakamam :sOğlumu napayım gelmez benimle okumada burda başladı napayım. Depresyona girerde alışır ama ben napacam onsuz.
Dayisinin kizina yaniHiç gormedigi kuzeni,dayısı karısından bu kıza hamileyken boşanmış yıllardır görmemiş sonra bı şekilde tatildeyken kız çıkageldi anam kız 1 80 boy kısa sarı saçlar vücut muhteşem(ben saçlar ombre mı ne uçlara sarı vardı boyum uzun ama o kadar değil vücudum çatlak dolu bacaklarimdaki çatlaklara rağmen şortlu) gördü adam bu kızı evli olduğunu unuttu,onla denize gitmeler bana evde kal demeler onla çarşı pazar gezemler oradayken hicbir şey demedim bekledim yaşadığım şehire dönünce ertesi gün başlattım işlemleri,bu pişman oldu dinlemedim boşandık,sonra noldu tabii Eke Eke döndüm böylede istikrarliyim.
Gulmen sistt,sonra tutamayacam kendini ben de baslayacam,oldolon kodonondo ospro yopmoso gorop diyenler gelecek,sessiz olun,sanırım bu konuda extra ciddi olmam gerekiyor.Guzelmis tuttum bunu
Birakamamda ondan bekliyodum ya iste,yoksa taa ilk açtığım konuda boşandım gittiydi.Uffff işte burada tıkanıyor insan... Mecbur gelecek, bırakabilir mısın ? Ben olsam bırakamam :s
AmaannnnGulmen sistt,sonra tutamayacam kendini ben de baslayacam,oldolon kodonondo ospro yopmoso gorop diyenler gelecek,sessiz olun,sanırım bu konuda extra ciddi olmam gerekiyor.
Hem de dayısının kızı ona hallendi ellam neler gördüm neler geçti basimdan düşe Kalka geldim ben bu yasimaaaL
Dayisinin kizina yani
Yakalamış olsaydım da hayat tarzımdan taviz vermem ortak ,el adamı için üzülmeye gelmedim dünyaya espride yaparım gulerimdeAmaannnnbosver onlari
Hem su an sadece bir suphe var konuda
Henuz dram asamasinda degil
Of of of sen iyi baristin bu adamla ...hey onunla konusuyor olamaz mi ?Hem de dayısının kızı ona hallendi ellam neler gördüm neler geçti basimdan düşe Kalka geldim ben bu yasimaaa
Çekilecek gibi değil kocan :s vıcık vıcık sulu suluBirakamamda ondan bekliyodum ya iste,yoksa taa ilk açtığım konuda boşandım gittiydi.
Yok olamaz kızın numarasını dayısının telinden aldım taa o zamanlar gizli gizli onada baktım olamaz,kızın kocası belalı len bulasamaz ona.Of of of sen iyi baristin bu adamla ...hey onunla konusuyor olamaz mi ?
18 yaşında oğlum 22 yıllık evlilik. Şunu da söyleyim biliyorsunuz bu yazışmaları mahkeme kabul etmiyor yasal değil yani. Bu ihanet olayını bu şekilde ortaya çıkardığımdan eski eş kişisinin haberi yok çünkü haklıyken haksız duruma düşebilirdim.Oğlum var dediniz telefon kullandığına göre büyük kaç yıllık evlisin iz?
Ona gel sor o en dürüst,en ahlakli,en yakisikli,en karizmatik.Adamin hası hası : )Eşiniz galiba adamın 4 harfi birdenmiş dayı kızı hikayesi beni benden aldı bi de bunaltma beni fıstığım demesi resmen üstün adamlık emaresi.. bi de şifremi değiştirdim diyo ay allam dangozluta gelinen son nokta
O zaman?Çekilecek gibi değil kocan :s vıcık vıcık sulu sulu
Ooo baya yaşanmışlık ne dediniz peki?18 yaşında oğlum 22 yıllık evlilik. Şunu da söyleyim biliyorsunuz bu yazışmaları mahkeme kabul etmiyor yasal değil yani. Bu ihanet olayını bu şekilde ortaya çıkardığımdan eski eş kişisinin haberi yok çünkü haklıyken haksız duruma düşebilirdim.
Hadi diyeyim bıraktım biliyorum gelmez çok sevdiği odası var,en önemlisi arkadaşları var ve halasının amcasının çocuklarıyla çok içli dışlı,benimkilerde öyle değil soğuk ne kadar sevselerde baba tarafına oluyor çocuk,pedagog bı şekilde ikna etti beni suçlamaz mı anlayacak yaşta degil babasının yaptiklarini 7 yasinda,geçen sefer ki gibi olacak diye çok korkuyorum yemin ederim.konulariniz da basliklarinizda hep esprili oluyor belli ki neşeli hatunsunuz ancak sizin koca gerçekten gevsek zaten biliyorsunuz ve boşanmiş tekrar evlenmişsiniz bu koca adam olmaz ben diym psikolog esliginde oglunuzla konusun ve yaninda olmasi gerektigini üzüldüğünüzü ve babasinin hatalari oldugunu en uygun dille o anlatsin bosayın gitsin
O zaman dansO zaman?
Babasının evi minnet etmem aslında ederim ama bana vermezler ahey ahey aheyO zaman dansaldattığından emin olduktan sonra yolla gitsin... Hem sen niye düzen bozuyorsun ki ? O gitsin evden ? !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?