- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Ben size birşey sormak istiyorumKod zaten senin telefonunda açılacak programda. Sen kocanın telefonundan watsapp web'e tıklayıp kendi programındaki o kodu okutacaksın. Ona bildirim gitmeye devam eder mesaj geldikçe aynı eski düzendeki gibi. Birisi watsapınıza girdi de demez zaten korkma. Sana bildirim gelmez sen programı kontrol etmeden göremezsin ne gelmiş ne gitmiş kendi watsapındaki gibi bildirim düşmüyor sana bu da yakalanmamanı sağlıyor. Ancak kontrol etmek için açtığında görürsün sadece tekrar ediyorum sakın açılmamış mesajını açıp okuma o okusun sen sonra gir okuKazara okursan da okunmadı olarak işaretle. Program sendeki watsapp gibi olmuyo. Dosya gibi oluyor. Çok kullanılmayan bir klasör içine at onu normal bir program gibi gözüküyo
Selam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
ÖzeldenBen size birşey sormak istiyorum
Ben de eşimin WhatsApp ını kontrol etmek istiyorum
Fakat nasıl yükleneceğini anlayamadım
Takip edilecek telefonda mı okutucaz
Çok karışık geldi
Daha detaylı açıklar mısınız
1. adım: Whatscan diye bir mobil program var telefonuna yüklüyorsun.Ben size birşey sormak istiyorum
Ben de eşimin WhatsApp ını kontrol etmek istiyorum
Fakat nasıl yükleneceğini anlayamadım
Takip edilecek telefonda mı okutucaz
Çok karışık geldi
Daha detaylı açıklar mısınız
Anladım peki bu işlemi yaptıktan sonraÖzelden
1. adım: Whatscan diye bir mobil program var telefonuna yüklüyorsun.
2. adım: Programdan qr kodu nerden çıkıyordu hatırlamıyorum karıştır bul (barkod gibi bir şey.)
3. adım: Eşinin telefonundan watsapı ac watsapp webe bas (watsapp webi bilmiyorsan önce kendi telefonundan ne olduğunu bul)
4. adım: Watsapp webden kendi telefonunda açtığın kodu okut kod açılacak ve eşinin ekranı programa yansıyacak.
Nereden yükleyeceğine gelince appstore galaxapss buralardan nasıl watsapı indirdiysen daha önce bunu da indireceksin evet takip edilecek olan yani eşininkine okutacaksın sendeki kodu anahtar gibi açıyormuş gibi düşün.
İstediğinde açıp okuyabilirsin artık.
Sadece soracagim bu akşam başka birşey yapmacam.=)) Bence birşey yapıp güvensizlik katmayın ilişkinize birşey varsa çıkar ortaya muhakkak
Tesekkurler: ) eğlenceli oldugumu söylerler Allah için öyleyim şimdi sempatik kadınım ben.Neyse sanırım sevmiyorum aldatıldigima kesin gözüyle bakıyorum gram üzüntü yok,bilemedim aksam yazarım detayları.Bayan × oncelikleyorumlarini okurken guluyorum baz3n, cok komiksin gercek hayatta dami oylesindir? Neysee sen bu adami seviyo musn sevmiyomusun once ona karar kil sevmiyosan hic whatsap weple ugrasma derim nasi olsa c8kar meydana sende saliver ipini o zaman ama seviyosan isin boyutu degisir o zaman esini ve aileni kurtarmalisin ugrasmalisin derim ben ama hangsi bnce ona karar ver
Bu hisle karşılaşmadım daha önce de WhatsApp tarafından bu gibi olaylar oldu sorgulamadim yazdim,cevap verdi inandım üzerinde durmasını lakin bu farklıbsanki bir de şifreyi değiştirmesi cilaladi üzerini yine de Allah bilir tabi sadece varsayım bunlar umarım yoktur. Başlığa takilmayin çok çünkü açmış olduğum konuları o anlarda açıyorum çok sağlıklı psikolojide olmuyorum takdir edersiniz ki ondan dolayı sacmalamisim yine bir seyler.fena aldatılıyorum diyerek teşhisi koymuşsunuz zinhar olmasa da değiştiremezsiniz artık.
belki sandığınız gibi değildir, buradaki adımları uygulayarak takip etmek en mantıklısı.
Sorduğun soruya bak kız öğren tabiki kullanmadım WhatsApp Webo hiç su programı bı öğren gözünü seveyim.Canım watsapp için casus takip programları var hani watsapp web kullandın mı hiç bilmiyorum internetten qr kodu okutuyosun ekrandan yazabiliyosun ya bunun aynısını bu programlardan indirip kendi telefonunda çıkacak qr kodu okutunca watsapp sayfası senin uygulamana geliyo kendi watsapına karışmıyoda aynı zamanda. Program olduğu için dosyalarının içinde saklayabilirsin farketmez. Girip bakmaz oralara. Ama dikkatli olmalısın asla okunmamış mesajı sen açıp okuma anlar. Okursan da hemen okunmadı olarak işaretle farkına varamaz. Kocanın telefonunu da bahaneyle bir iki dakika ele geçirebilirsin herhalde. Kolay gelsin. Merak edersen arkadaşım kullanıyordu nişanlısı takibe almıştı ismini de öğrenebilirim programın.
Sağolun gerçekten şaşırdım aldatılan kadın espri yapıyor bla bla bla,hayır konumda espri yapmadım fakat üzülmüyorum da hesabını ben mi verecem benden mi sorulacak napayım aldatiyosa paşa keyfi bilir,bir müddet öyle yapacam olmazsa ayrilacam gitsin beklemeyecem iki uç sene.
Annem rizeli çok kullanır bu kelimeyioralara özgü bi kelime mi bu, siz nerelisiniz merak ettim
Konuya gelince... Ben bu tavrı seviyorum yaa.. Adamın biri yanlış yapıyor diye ben niye kendimi yerden yere atıp, bunalıma giriyorum ki.. Ben olsam şu saatten sonra sadece kendimin ve çocuklarımın menfaatini düşünerek yaşardım bu insanla.. Öyle evde bi köşede dursun, çocuklara babalık yapsın, ihtiyacımızı görsün.. Onun sizden çaldıklarının yanında sizin gözettiğiniz çıkarlar devede kulak.. Zamanı gelince de şut ve gol.. Yıllarca kadınlar şöyle duygusal böyle hassas diye diye hep bizden gitti giden.. Aldatıldım diye oturup bilek kesip kezzap içsek kimse yadırgamaz yani.. Boşverin gitsin, neşeniz bol olsun.
Çok teşekkür ederim her kelimesi çok doğru calisacam tabii ki ve bu sefer bosanirsam muhakkak nafaka talep edecem bu şekilde pedagog yardımı alabilirim,ilki kolaydı gemileri yakmak benim için boşandım hesap bile vermedim ama şimdi babamın çevresi geniş ben kale almam fakat babam alır etrafta soynenleri babam bana dedi ki kızım yakma başını gitme o şerefsizden olmaz koca dedi,dinlemedim böyle olmaz baba dedim çocuğun halı ortada ne gelirse başıma kabulum bundan sonra oldursede dönmem artık diyerek büyük konuşarak geldim.Sen zaten bosanmayi kafana koymustun hic yorum yapmadim ama okurum konularini cocuk icin istemeye istemeye dondun
Simdi sana bir tavsiye ya 3sene disini sık w.uppmis kizlara bakmis birine salyasi akmis ne yapmis hic takilma kendi hayatini yasa dursun kenarda zamani gelince bosa
Yada ailenden borc iste varsa 2,3 biseyin paraya cevir olmadi ise gir maasini pedogoga yatir (calismiyorsun diye hatirliyorum)cocuguna destek aldirip ayril
Simdi 3 yil diyorsunda x 3yil senden gidiyor belki 3 yil sonra boyle keyifli eglenceli bakis acin yorumlarin bile olmayacak
Birde 3yil sonra cocuk icin daha zor olacak daha akli erecek daha cok kendi istegini yaptirma istedigini diretme olacak o zaman ayrilabileceginin cocugun Olagan karsilayacaginin garantisini kim verdiki
O zamanda zorlanacaksin ya karistirmayi birak seytan durtmesine cevrimdisi ol yada harakete gec 3yil bekleme
(Sen icten ice onun duzelmesini bekliyorsun belki, belliki duygun var ama yok ayrilsanda ayrilmasanda mal bu daha fazlasini beklemek sana hayal kirikligi)
Ayrilirsanda aynisini yasayacaksin diye dusunuyorum,desteksiz cok zor,cunku geri dondugunde cocukta ben aglarsam yemezsem mizildanirsam mutsuz olursam annem babam bir araya gelecekler izlenimini olusturmussundur. Bundan sonrasindada aynini yapacaktir cunku o cocuk olarak bakiyor daha once olduysa yine olur deyip seyni yine bir esekten dusmuse cevirecek
Sevmiyosan zorlama bnce uzulmede insallah vardir bisisi de defolup gitsn o zmn hem coxugun da buyuk sorun ollmazTesekkurler: ) eğlenceli oldugumu söylerler Allah için öyleyim şimdi sempatik kadınım ben.Neyse sanırım sevmiyorum aldatıldigima kesin gözüyle bakıyorum gram üzüntü yok,bilemedim aksam yazarım detayları.
Peki:) güzel hatrinizi mı kıracam.allah allah ya çevrimiçi oldu diye aldatıyor düşünmeniz garip geldi bana bi konuşun yada bi takibe alın hemen aldatma şüphesi olmasın kendinize yazık etmeyin
İndirdiğin program içerisinden programa girerek. Arkadaşımın kullandığı programın adı whatscanAnladım peki bu işlemi yaptıktan sonra
Eşimin yazışmalarını nereden takip edicem
Ah keşke yapsa öyle bı hayir,gitmez ki kendisi nerde bulacak benim gibi safi.Sevmiyosan zorlama bnce uzulmede insallah vardir bisisi de defolup gitsn o zmn hem coxugun da buyuk sorun ollmaz
Hemen tarıyor demi kodu dakikalarca sürmüyor yani.İndirdiğin program içerisinden programa girerek. Arkadaşımın kullandığı programın adı whatscan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?