Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

Ailenizin yanınızda olması o kadar güzel bir şey ki. Evladınızı düşünmenizi anlıyorum ama siz de istemediğiniz bir hayatı daha ne kadar yaşayabilirsiniz? Daha 26 yaşındaymışsınız, gencecik kadınsınız. Hayatı tamamen geri çevirmek olmaz. Bunları niye yazıyorum, çünkü yorumlarınızın hemen hepsinde "neden barıştım, keşke barışmasaydım, boşanmıştım ne güzel" diye yazıyorsunuz. Bu konu haricinde pek çok konuda da denk geliyorum ve üzülüyorum. İnsanın her gün sevmediği birini görmesi, onun yüzüne bakması, yanında uyuması çok zor olmalı. Bu konudan ne çıkar bilmiyorum, aldatıyor mu yoksa masum mu. Ama bir şekilde bu evlilikte sizin yok olmanıza üzülürüm. Bence yavaş yavaş hazırlık yapmalısınız. Belki dediğiniz gibi çocuğunuz biraz daha anlayacak yaşa gelene kadar ya da bir pedagogdan yardım alarak ve zamana yayarak hayatınızı planlamalısınız. O kadar çok ayrılmış kadın var ki, hepsi çocuğunu çok seviyor ama bir şekilde son noktayı koyması gerekiyor. İnanın ben annemi bir gün bile suçlamadım keşke boşanmasaydın diye. Bunlar atlatılabilecek şeyler. Umarım mutluluğu yakalarsınız evladınızla birlikte bir şekilde. Konuyu da takipteyim. Altından ne çıkacak bakalım.

Beklemek zulüm valla billa.

Sagolun,çok zor evet bir de aileme oynuyor şimdi kurbanda yakın akraba yardımda bulundu annem damarımda damadım diyor sinsi seytan,hep yufka yüreğimden yararlanıyor Allah sorar hesabini akşam kesin karar verecem işte ya bekleyecem ya gidecem ya boşanmayı aklımdan silecem sevmeye calisacam,hayırlısı.

Biraz sabret
Küt diye çekip gitsen
Adama hiçbirşey olmayacak hayatına devam edecek
Ama önce evladın çok zorlanacak sonrada sen
Planlarını yap herşeyini hazırla ondan sonra adım at
Ya valla kötü insan değilim olsam gam yemeyecem ailesine bağırır karşısında dururum,annene babana itaat etmek zorundasın diye bayramda benim istediğim bir yere gidecektik kayınvalidem abinlere gidelim dedi,esimde hayır,biz başka bir yere gidiyoruz dedi kırk takla attım kayinvalideminde gönlü olsun diye orayı iptal ettim abisine gittim haksızlık ettiler bazen sustum bazen cazgirlik ettim ama hep özür dileyen ben oldum üç günlük dünya diyerek. Eşimi hiçbir şeyden kısıtlamadim buna hakkım zaten yok,neseliyimdir espriler yaparım gülerim ama kötü bunları hakedecek insan değilim bunu hazmedemiyorum işte beklemek bundan ötürü anlamsız geliyor. Yapacağını yaptın x daha ne yapacan dedirtiyor şeytan denen susmuyor,en sonunda uyacam şeytana o olacak.

Benim huyumdur her konuşmayı silerim tutmam..
Eşim de bazen erkek arkadaşı ile arasındaki sohbeti okumamı istemez siler illa aldatılma anlamına gelmez bnce bu.
İnşallah öyledir,canımsın. İnşallah salak gibi paronaya yapan benimdir bir de paronya olurum napayım.

Şimdiye kadar evliliğini ayakta tutmak için evladına huzurlu bir yuva vermek işin çaba göstermişsin
Şimdi yapman gereken herşeyi yaptığını düşünüyor orda geçen her sn zulüm gibi geliyor anlıyorum
Ama şu dk dan sonra orada geçireceğin zamanda evliliğin eşin yada ailesi için kendini hırpalamayacaksın
Evladını bu duruma hazırlayacaksın
Kendi hayatın için sabredip iyi bir düzen kurmak için çaba göstereceksin
Her bunaldığında evladınla kuracağın yeni hayatını düşün sabretmek daha kolay olacaktır

Zaten o günü düşünerek geldim bugune,hey yavrum be nasilda güzel cümle kurdum oku bı.Ayrica evliliğin için değilde içimden öyle geldi içimde anlam veremediğim merhamet patlaması var.

Ya belki vatsap üzerinden telefonla konuşuyordur o zaman da çevrimiçi oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…