Fena aldatiliyorum sanki koşun yetişin ahali..

şimdi adamın vatsabı açık kalmış olabilir ya da mesajlarını sürekli siliyorsa ondan da silebilir. Ha başka şeyler de yaşadıysan böyle düşünmen normal ama biraz gözlemle bi bak ne var ne yok.

Peki herhangi bir sosyal medyadan fake bir hesap açıp eşinizle konuşmayı deneyebilirsiniz başka bir kadın gibi yaklaşıp tavrını ölçebilirsiniz hiç olmadı
Gerek yok sagolun

şimdi adamın vatsabı açık kalmış olabilir ya da mesajlarını sürekli siliyorsa ondan da silebilir. Ha başka şeyler de yaşadıysan böyle düşünmen normal ama biraz gözlemle bi bak ne var ne yok.
Akşam belli olacak haber edecem

Tamam CNm çok teşekkür ederim

Eşleriniz nasıl telefonuna şifre koyuyor siz nasıl izin veriyorsunuz şaşıyorum doğrusu
Ben eşimin iphone una parmağımı tanıttım
Eşim de benim telefonuma
İşim varsa açar bakarım
Aynen ya bizim hiç gizlimiz saklımız yok. Şifreli telefonlar falan hiç bana göre değil.. o telefon hep ortadadır. Gerçi bende mıncıklamıyorum artık. Ama yine de ortada durur o telefon

Ahahaha, noldu ? kötü bişey mi dedim.
Neyse anlayan yoktur başka:)
Ya çok kötü değil ama,pis,kaka yani
Burada ben yalnızca okurken,bir kızımız manasını bilmediği bir kelime etti,ben yerlere yattım,en son biri dedi ki bu ne demek biliyormusunÖyle utanmıştı ki...
.............sokağa fırladım dediydi,hani yaşlılar anadan üryan anlamında kullanır ya

Daha önce yüklenmiş bir uygula silinip tekrar yüklenmek istendiği zaman şifre istemiyor.

Bir kişi daha anladı dediğimi Karadenizli olan ya da onlarla iletişimde olan anlıyor ne var canım kötü bişey değil ki ben de böyle sansür koydum kız ne dedi merak ettim :) tam anlamadım çünkü farlar cavlamadı bende

D......d....... Sokağa fırladım demişti,yandı mı farlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…