- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Aypon maalesef : ( şifreyi biliyordum bugün itibariyle bilmiyorum.Telefon şifresini biliyorsanız ve telefonu androidse bence bi girin cihaz hafızasından vatsap da gönderilen fotoğraflara bakın kaydediliyor silseniz bile. Orda ne göndermiş bakın bi
Peki herhangi bir sosyal medyadan fake bir hesap açıp eşinizle konuşmayı deneyebilirsiniz başka bir kadın gibi yaklaşıp tavrını ölçebilirsiniz hiç olmadıAypon maalesef : ( şifreyi biliyordum bugün itibariyle bilmiyorum.
şimdi adamın vatsabı açık kalmış olabilir ya da mesajlarını sürekli siliyorsa ondan da silebilir. Ha başka şeyler de yaşadıysan böyle düşünmen normal ama biraz gözlemle bi bak ne var ne yok.Selam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
Gerek yok sagolunPeki herhangi bir sosyal medyadan fake bir hesap açıp eşinizle konuşmayı deneyebilirsiniz başka bir kadın gibi yaklaşıp tavrını ölçebilirsiniz hiç olmadı
Akşam belli olacak haber edecemşimdi adamın vatsabı açık kalmış olabilir ya da mesajlarını sürekli siliyorsa ondan da silebilir. Ha başka şeyler de yaşadıysan böyle düşünmen normal ama biraz gözlemle bi bak ne var ne yok.
Tamam CNm çok teşekkür ederimKod zaten senin telefonunda açılacak programda. Sen kocanın telefonundan watsapp web'e tıklayıp kendi programındaki o kodu okutacaksın. Ona bildirim gitmeye devam eder mesaj geldikçe aynı eski düzendeki gibi. Birisi watsapınıza girdi de demez zaten korkma. Sana bildirim gelmez sen programı kontrol etmeden göremezsin ne gelmiş ne gitmiş kendi watsapındaki gibi bildirim düşmüyor sana bu da yakalanmamanı sağlıyor. Ancak kontrol etmek için açtığında görürsün sadece tekrar ediyorum sakın açılmamış mesajını açıp okuma o okusun sen sonra gir okuKazara okursan da okunmadı olarak işaretle. Program sendeki watsapp gibi olmuyo. Dosya gibi oluyor. Çok kullanılmayan bir klasör içine at onu normal bir program gibi gözüküyo
Sen istedigini yapma bence gider ... sevmiyosan gitsin napcanAh keşke yapsa öyle bı hayir,gitmez ki kendisi nerde bulacak benim gibi safi.
Aynen ya bizim hiç gizlimiz saklımız yok. Şifreli telefonlar falan hiç bana göre değil.. o telefon hep ortadadır. Gerçi bende mıncıklamıyorum artık. Ama yine de ortada durur o telefonEşleriniz nasıl telefonuna şifre koyuyor siz nasıl izin veriyorsunuz şaşıyorum doğrusu
Ben eşimin iphone una parmağımı tanıttım
Eşim de benim telefonuma
İşim varsa açar bakarım
Ahahaha, noldu ?Oh my god,çilekliii
Neyse anlayan yoktur başka:)Ahahaha, noldu ?kötü bişey mi dedim.
Tek tek alintilamak telden zor oluyor,silip tekrar yukleyemem telefonu aypon iCloud şifresini istiyor bir şey indirirken,şifreyi bilmiyorum. İkinci konu ise ergen paronayasi değil 26 yasindayim,saatlerce çevrim içi degildi,10 dakika kadar vatsapta kalıp cikiyordu şimdilik bu kadar.
Bir kişi daha anladı dediğimiNeyse anlayan yoktur başka:)
Ya çok kötü değil ama,pis,kaka yani
Burada ben yalnızca okurken,bir kızımız manasını bilmediği bir kelime etti,ben yerlere yattım,en son biri dedi ki bu ne demek biliyormusunÖyle utanmıştı ki...
.............sokağa fırladım dediydi,hani yaşlılar anadan üryan anlamında kullanır ya
Bir kişi daha anladı dediğimiKaradenizli olan ya da onlarla iletişimde olan anlıyor ne var canım kötü bişey değil ki ben de böyle sansür koydum kız ne dedi merak ettim :) tam anlamadım çünkü farlar cavlamadı bende
AhahahahD......d....... Sokağa fırladım demişti,yandı mı farlar
Özür dileriz bayan x,hemen gidiyorumDağılın uleynnn konumdan,beni yalnız bırakın.
Şifreyi bı alabilirsek denemedim yol birakamayacmDaha önce yüklenmiş bir uygula silinip tekrar yüklenmek istendiği zaman şifre istemiyor.
O öyle değil gülüm.Bazen yazışmadığınız halde arka planda açık kalınca whatsapp çevrimiçi görünebiliyor. Deneyin bir bakın
Tamam gitme : (( sen kal ben giderim: ((Özür dileriz bayan x,hemen gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?