- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
AynenAhahahahçocuğu uyandırıcam bunu açık açık yazdı öyle mi ah garibim :)))
Neymiş ki o tamamını bı yazsana merak ettim valla.Ahahahahçocuğu uyandırıcam bunu açık açık yazdı öyle mi ah garibim :)))
Özelden yazarım buradan yazarsam uzun bir süre gelemeyeblirimNeymiş ki o tamamını bı yazsana merak ettim valla.
Ha bildim bildim tamam :)))Özelden yazarım buradan yazarsam uzun bir süre gelemeyeblirimIcimdekiSonsuzDeniz kızmaz da mune abla bizi ışınlayabilir o yüzden gidelim :)))
haa şunu unutmadan soyleyim.Neymiş ki o tamamını bı yazsana merak ettim valla.
Tesekkurler,bilmem ne halt ediyosa artık.haa şunu unutmadan soyleyim.
Nickhin çok hoşuma gidiyor.
Bu uygulamayi artik onermeyin çünkü yeni bir güncelleme geldi. Artik whatsapp web kullanildiginda telefonun ust kısmına whatsapp web açık diye bir bildirim geliyorSöyleme WhatsAppweb ten takip et kendi tlf indirip takip edebilirsin
Ya öylemi bilmiyordumBu uygulamayi artik onermeyin çünkü yeni bir güncelleme geldi. Artik whatsapp web kullanildiginda telefonun ust kısmına whatsapp web açık diye bir bildirim geliyor
Valla kk kadınları olarak hic iyi olmadı bizlere:)Ya öylemi bilmiyordum
Dim dizlak miD......d....... Sokağa fırladım demişti,yandı mı farlar
Dim dizlak mi
İnan anliyorum ve gecmisi dusunupte kurmanin uzulmenin bir manyigi yok insaniz hata yapmasak nasil ders alalim nasil dogruya yonelelim yasaman gerekliymis boyle dusunup bu noltada birakmak daha saglikli yoksa muhakeme muhakeme nereye kadarÇok teşekkür ederim her kelimesi çok doğru calisacam tabii ki ve bu sefer bosanirsam muhakkak nafaka talep edecem bu şekilde pedagog yardımı alabilirim,ilki kolaydı gemileri yakmak benim için boşandım hesap bile vermedim ama şimdi babamın çevresi geniş ben kale almam fakat babam alır etrafta soynenleri babam bana dedi ki kızım yakma başını gitme o şerefsizden olmaz koca dedi,dinlemedim böyle olmaz baba dedim çocuğun halı ortada ne gelirse başıma kabulum bundan sonra oldursede dönmem artık diyerek büyük konuşarak geldim.
Boşanmama sebebim onceligim çocuğum korkuyorum o hallerini gördükten ve buradaki mutluluğunu gördükten sonra hakkım var mı diye sorguluyorum,ikincisi ailem ilkinde çok güzel yaşam sundular bana sağolsunlar eğer tanıyordum babamı sen beni hiçe saydın diyip artık ben el etek çeker ki bayramda sordu babam kızım durumlar nasıl dedi,iyi baba dedim hiç bir sebep olmaksızın mutsuzum baba demen kafi bu kapı sana yine açık yine açık dedi,bunları ona yaşatmaya hakkım yok adam ilkinde geceleri benle agladi,essek kafam donmeyecektim ama döndüm işte üç senede ki asıl maksadım babamlari baba dayandım dayandım buraya kadar diyip o zamana kadar hiç olmazsa hemen geldin bak gördün mü dememeleri icin yazarken zor oluyor keşke yanımda olsaydınız : (
Tuttum kendimi ağlamam dedim yorumunuz aglatti,dalgaya alıyorum evet yapacak şu an başka bir şeyin yok ilerde farklı şekilde dışa vurur dediğiniz gibi yine olan bana ve çocuğuma olacak alımlı hos bir kadınmiyim bilmem Rabbimin vermiş olduğu bir güzellik var hamd olsun,burada hissettirdigim aslında hissettiğim gerçekte olanlardı ta ki yorumunuzu okuyuncaya kadar taa derine dalar mı insan bıçak gibi saplandı her kelimeniz nasil bu kadar iyi tahlil edebildiniz valla şaşkınlıkla üç kere okudum Rabbim yuvanızla ve evladinizla sinamasin inşallah hep gülsün yüzünüz,iş konusuna sıcak bakmıyordu ustelemiyordum para konum hiç önemli değil dünya malına tamah etmem bu işe girersem zaten ilk maaşimi aldığım gün bosarim bu adamı param var maaşım var hey gidi hey seni mi cekecem len saksı derim bu iş konusunu sakinleşince konuşalım adamla boşanmak için değil dediğiniz gibi başka ugraslarim olur. Beni bu denli anlayabildiginiz için nasıl dua etsem az size Allah Darda koymasin canimsin,cigerimsin.Ozgee seni takibe aliyom ben.İnan anliyorum ve gecmisi dusunupte kurmanin uzulmenin bir manyigi yok insaniz hata yapmasak nasil ders alalim nasil dogruya yonelelim yasaman gerekliymis boyle dusunup bu noltada birakmak daha saglikli yoksa muhakeme muhakeme nereye kadar
Ben sadece bu dalgaya vurulan herseyin icte ukte yara olup birgun dan diye cikacagini dusunuyorum .İlerde mutsuz umutsuz depresyonun ortasina bodoslama daldiginda isler boyle olmayabilirde cocuk icin dondugun gerceginden cocugu suclama asmasina bile gecis olabilir (yasayan birine denk geldim cocugunu suclayip hircinlasmis hic birseyiyle ilgilenmiyordu tedavi bitene kadar cocukta anneanne evinde bitti yani ) her ne yaparsan yap sunu soylemek isterim ben ana degilim evet annelik bambaska ama annelik yapabilmek icin saglik gerekli once kendi ruhsal dengeni korumaya bak bu herseyden onemli olan terk sey simdi 3 yil disini sikicaksan ise gir bakma parasina sartina kafani takacagin baska seyler olur yeni tabidigin insanlar olur cocugunu dr goturur destek aldirirsin sen kendinle dalga geciosun ama anladigim alimli hosta kadinsin o okuz dusunsun birazda bakarlar mi karima diye o huzursuz olsun evde oturan kadin niye is diye tutturdu bu beni yine bosayacakmi diye?Arada internet gecmisinde bosanmanin cocuga anlatilmasi diye arama motoru gecmisi birak ha takar takmaz orasini bilemem ama ignenin ucunda ipin kenarinda oldugunuda bilsin bence cokta takiyormus gibi davranma
Allah yardimcin olsun ne diyim hep keeyifli mutlu ol insallah burada hissettirdigin gibi
Peki :)Bekle takip et hemen çevrim içi diye hadi oda sana bakıyorsa sana bakmak için girdiyse belki oda senin aldattığını düşünüyordur
Amin kimseyi darda koymasin insallahTuttum kendimi ağlamam dedim yorumunuz aglatti,dalgaya alıyorum evet yapacak şu an başka bir şeyin yok ilerde farklı şekilde dışa vurur dediğiniz gibi yine olan bana ve çocuğuma olacak alımlı hos bir kadınmiyim bilmem Rabbimin vermiş olduğu bir güzellik var hamd olsun,burada hissettirdigim aslında hissettiğim gerçekte olanlardı ta ki yorumunuzu okuyuncaya kadar taa derine dalar mı insan bıçak gibi saplandı her kelimeniz nasil bu kadar iyi tahlil edebildiniz valla şaşkınlıkla üç kere okudum Rabbim yuvanızla ve evladinizla sinamasin inşallah hep gülsün yüzünüz,iş konusuna sıcak bakmıyordu ustelemiyordum para konum hiç önemli değil dünya malına tamah etmem bu işe girersem zaten ilk maaşimi aldığım gün bosarim bu adamı param var maaşım var hey gidi hey seni mi cekecem len saksı derim bu iş konusunu sakinleşince konuşalım adamla boşanmak için değil dediğiniz gibi başka ugraslarim olur. Beni bu denli anlayabildiginiz için nasıl dua etsem az size Allah Darda koymasin canimsin,cigerimsin.Ozgee seni takibe aliyom ben.
Tövbeler olsun giz sanki karşımda internette bir formda açmış olduğum bir iki konudan yapmış olduğum yorumlardan yola çıkarak bana beni anlatan biri değil de ablamla dertlesiyorum sanki,artık kendim için bı şeyler yapmanın zamanı geldi farkındayım ve evet sanırım sizin dediğiniz gibi onu onemsedigimi görüp ego tatmini yapmak amacı noldu kudurdun demi diyor canına degsinmis canına tukurdugum ben de onmesenmek istiyorum o ne olacak peki diyemedim,aklıma gelmedi bu saatten sonra gerçekten ama gerçekten kocaya endeksli yasamayacam yapacam bunu yeter o beni takip etsin o dusunsun çalışmalara baslayacam ama hissetirmeyecem ne kadar teşekkür etsem az.Amin kimseyi darda koymasin insallah
Hissettim cunku benzer seyler yasamis bir ablamiz vardi sende kendini ifade ediyorsun anlatbiliyorsun
Dalgaya vursanda herkes mutlu olmak ister deger gormek onemsenmek ister sen cocukla beraber bir yuva icin savas veriyorsun kendinden odun veriyorsun karsinda buna deger veren birini gormek istemen en dogal hakkin evladin mutlu olmasini istemek duygu olmasada durustluk sadakat beklemek hakkin
İster 3ister bes yil seni tik denen noktaya goturecek sure neyse onu kendin yasa ben yada bir baskasi karisamaz o sure senin suren ama senden gidecek olanida eksiye degil + cevirmeye bak dedigin gibi huyuna git is olayini hallet kursa git gunu doldur bul biseler para falan degil dagit kendini boyle hep kurarsan ruhun kararir
Gozune batmayan batar hale gelir onceden amann dedigin seyler sorun olmaya baslar e birike birike nereye kadar
Sen degerlisin annesin her cocuk mutlu bir anne ister her kadin mutlu olmayi hakeder ha koca bu asmaaya katilmayacaksa birak onun sorunu suan evlat icin 3sene demissin kafanda sen uyumlu gorun ama kendine yonel su akip nasilsa yolunu bulacak yipranmanin kumru gibi dusunmenin suyun yolunu degistirdi gorulmemis ama azim ve gayret ruhunu bakisini degistirir
Birak kocayi once SENsonra gerisine bakarsin
Birde acikcasi ben w upp tan falan bir halt karistirdigini dusunmuyorum o seni taniyor ve bazi seyleri bilerek yapio belkide senin bu durum karsisindaki tepkilerinden tatmin oluyor hala sevio beni onemsiyo beni birakamaz beni gibi
Canim onun whatsabini kendi telefonuna yonlendirsene ona gelen mesaj lar kişileri hep gorebiliyosun. Onun whatsabi senin telefonunda oluyo istedigin an girip bakıyorsun ve cok oyle telefon kurdu değilse anlamaz mesela benimki anlamiyoSelam gencler,
Kızlar bugün beni şeytan durttu aslında günahını almayim durtmedi eşime vatsaptan bişey yazmam gerekiyordu,girdim vatsabina ana bı baktım çevrimiçi normalde vatsabi pek kullanmaz. En son bana sabah bi seyler yazmıştı işte dedim biriyle konuşuyor herhalde neyse dedim,sonra bir daha baktım yine çevrimiçi ve bu böyle gün boyu sürdü yazmadım ben bu sefer işte şeytan gerçekten durttu ekran fotolarini aldım kaydettim,az önce geldi o saatlerde ki konuşmalar SİLİNMİS.. Su an içerde çay içiyor taktik verin napayım ben Allah Allah nidalariyla salondan oturma odasina taarruza mı geçeyim,sakın kalıp bekleyim mı? Bir de o konuşmaları geri getirmek mümkün mü. Yanına gidiyorum gozlemleyecem siz yorum yapadurun ben ara ara çıkar bakarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?